Neler Yeni

Hatay'daki orman yangını sabotajmış

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Hatay'da başlayan orman yangını sabotajmış. Teröristler yangını birçok farklı noktadan başlatmış. Yerleşim merkezlerine saldırmışlar. Şuan tğm yollar kapanmış ve operasyonlar başlamış. Tüm türkiyeden itfaiyeliye ekipleri akın ediyor.

Yetkililer ile görüştüm.
Savaşı sevmem Azerbaycan-Ermenistan savaşının da bitmesini istiyordum ama bunlara acımam yok kafalarına atom bombası atabilsek keşke. (Teröristlerden bahsediyorum)

ahenk'

80+ Silver
Hatay'da başlayan orman yangını sabotajmış. Teröristler yangını birçok farklı noktadan başlatmış. Yerleşim merkezlerine saldırmışlar. Şuan tğm yollar kapanmış ve operasyonlar başlamış. Tüm türkiyeden itfaiyeliye ekipleri akın ediyor.

Yetkililer ile görüştüm.
Ateşin Çocukları'ymış. O. Çocukları

BR3TON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Berkay Acar
Ooofff of bu ülkenin hali ne olacak böyle

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Savaşı sevmem Azerbaycan-Ermenistan savaşının da bitmesini istiyordum ama bunlara acımam yok kafalarına atom bombası atabilsek keşke. (Teröristlerden bahsediyorum)
Savaş iyi bir şey değildir ama kimse toprağimiza istediği gibi at koşturamaz gasp edemez.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Savaşı sevmem Azerbaycan-Ermenistan savaşının da bitmesini istiyordum ama bunlara acımam yok kafalarına atom bombası atabilsek keşke.
Bizim atom bombası atmamız sonumuzu getirir 3. Dünya savaşı çıkar ki zaten bir bomba ile çıkarabilirler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Kürt sorununu çözebilirdik. Ama yapmadık :(
Dostum ortada kürt sorunu yokki neyini çözecen? Bu hükümetin kürtlere sağladığı ayrıcalıkları hiçbir hükümet yapmadı. Ona rağmen hala sorun var diyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dostum ortada kürt sorunu yokki neyini çözecen? Bu hükümetin kürtlere sağladığı ayrıcalıkları hiçbir hükümet yapmadı. Ona rağmen hala sorun var diyorlar.
Bir taraftan var bir taraftan yok ayrıcaliklar çok fazla sağlandi

Top Bottom