Neler Yeni

Hatay'daki orman yangını sabotajmış

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
PKK = Kürt değildir bunu anlayın.
Kaosa sebep oluyorlar. Bu sayede ülke yıkılır. Senin mantığına göre 1-2 yerde bomba patlasa ülke nasıl yıkılsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem içten hemde dıştan savaşmak inanılmaz zordur. Bari sadece dışarıdan saldırı alırsak daha rahat mücadele ederiz.
Bu sefer bir devlet ile savaşmak zorunda kalacaksın ve içindeki teröristlerde olmaya devam edecek

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Suriyede kurulursa okeymisin yani ben kabul etmem amaçlari illaki bir gün biz oluruz terör devleti sınır komşum olsun istemem
Tehdit olarak gördüğümüz an müdahale edebileceğimiz bir diplomasiye sahip olursak neden olmasın?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ya nasıl çözülebilir.
Hepsinin beyninde kürdistan hayalli geziyorlar. Bakmayın siz az olduklarına veya dışarıya vurmadiklarina. Oyunda ne zaman kurt görsem ağzını yokluyorum hepsi de kürdistan hayaliyle yaşıyor. Hepsinin bir sürü çocuğu var ve nesillerdir kürdistan hayaliyle yanıp tutuşup birleşmeye çalışıyorlar. Kendi aralarında gruplar kuruyorlar
Hiç bir hükümet kürtlere bu kadar ayrıcalık vermedi ama istedikçe istiyorlar. Türklerden kendilerini önde görüyorlar kimse yok demesin. Kusura bakmayın ama durum böyle. Şimdi de gelip terör örgütlerinin sabotajlarıyla hatayi yakip bir sürü kardeşimizi şehit ediyor. Benim Mehmedim kundaktaki çocuğu bir insan yüzünden babası kalıyorsa kimse benden empati yada kanıksama beklemesin. Burda hdp diye yanıp tutusanlarda ya yaptıklarını bilmiyorlar ya saflar ya da bu ülkeye düşmanlar.
Kimse bizi bölemez bu da böyle bilinsin. Medya nın yüzünü de gördük. Medya sahiplerinin bu davranışına da kınamadan öteye geçilmeli. Ayrıca sosyal medyaya devletin bir an önce müdahale etmesi lazım.
oyun pubg mobile değil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Gül
Teroristlerin amacı ne tam olarak agalar ben çözemedim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
oyun PUBG mobile değil mi ?
Pubg olsun dc grupları olsun komşular olsun hepsi aynı. Alttan alttan çocuklara aşiliyorlar bu düşünceyi. Torpil olaylarını çok fazla kullanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun PUBG mobile değil mi ?
Pubg olsun dc grupları olsun komşular olsun hepsi aynı. Alttan alttan çocuklara aşiliyorlar bu düşünceyi. Torpil olaylarını çok fazla kullanıyorlar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Habercilerden daha hızlıyım. 😂😁
Hasar çok büyük. Bizim akrabaların evi de yandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom