Bunca şeyden sonra bir devlet hak etmiyorlar.Aslında bizim topraklarımız dışında bir kürdistana hayır demem.
Yeter ki bizden sıyrılıp gitsinler, toprak bütünlüğümüz tehdit altında olmasın.
Bunca şeyden sonra bir devlet hak etmiyorlar.Aslında bizim topraklarımız dışında bir kürdistana hayır demem.
Bence işin içinde iş var.Bence artık yıkma gibi bir hedefleri yoktur.
10 sene öncesine kadar doğuda istedikleri gibi cirit atıyorlardı,
Çok şükür ki artık eskisi gibi bir Türkiye yok.
Şuanki tek hedefleri, "ne kadar zarar verirsek kardır" hesabı olmalı.
gene durmazlar bunlarAslında bizim topraklarımız dışında bir kürdistana hayır demem.
Aslında bizim topraklarımız dışında bir kürdistana hayır demem.
Hem mevsim geçişlerinde hemde rüzgarlı günü tercih ediyorlar ki daha zor kontrol alınsın diye.Tek bir yerde olsa durdurulabilirdi ama çok farklı yerlerden başlatılıyor yangın
Kürdistan Iraktada olsa Suriyede de olsada kabul edilemez bir şey çünkü onlar Kürdistanı TR topraklarının dışarısında kursa bile bizim topraklarımız daima tehdit altında olacaktır.Aslında bizim topraklarımız dışında bir kürdistana hayır demem.
Sdf)sadasd***dsadsdsKüfretmemem lazım,küfretmemem lazım.
Suriyede kurulursa okeymisin yani ben kabul etmem amaçlari illaki bir gün biz oluruz terör devleti sınır komşum olsun istememAslında bizim topraklarımız dışında bir kürdistana hayır demem.
Ermenistana zaman kazandırma olabilir.Bence işin içinde iş var.
Pkk oy kaybetme pahasına böyle bir şey yapmaz
Ormanı yakınca ülke nasıl yıkılsın.
Keşke her şeyin gerçeğini görebilseydim.
bunların yaptığı serefsizlik uyarı alıcam biliyorum amaKürdistan Iraktada olsa Suriyede de olsada kabul edilemez bir şey çünkü onlar Kürdistanı TR topraklarının dışarısında kursa bile bizim topraklarımız daima tehdit altında olacaktır.
PKK = Kürt değildir bunu anlayın.Bence işin içinde iş var.
Pkk oy kaybetme pahasına böyle bir şey yapmaz
Ormanı yakınca ülke nasıl yıkılsın.
Keşke her şeyin gerçeğini görebilseydim.
Hem içten hemde dıştan savaşmak inanılmaz zordur. Bari sadece dışarıdan saldırı alırsak daha rahat mücadele ederiz.Suriyede kurulursa okeymisin yani ben kabul etmem amaçlari illaki bir gün biz oluruz terör devleti sınır komşum olsun istemem
Ya nasıl çözülebilir.Kürt sorununu çözebilirdik. Ama yapmadık
PKK = Kürt değildir bunu anlayın.
Kaosa sebep oluyorlar. Bu sayede ülke yıkılır. Senin mantığına göre 1-2 yerde bomba patlasa ülke nasıl yıkılsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pkk=***** kürtler+ermeniler
(Bu arada ben kürdüm)
Hem içten hemde dıştan savaşmak inanılmaz zordur. Bari sadece dışarıdan saldırı alırsak daha rahat mücadele ederiz.