Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Okullarla durumunuz nasıl günleriniz nasıl geçiyor?

Pandemide evde çok sıkıldığım için 11. Sınıfta konuların kısmi olarak en yoğun dönem olmasına rağmen okula gitmekten ve soru çözmekten zevk alıyorum ve erkek sınıfı olduğumuz için eğlenceli geçiyor.
  2. NxOnSLyr

Vaka Sayısı 28.000'e Dayandı ( 14 Eylül 2021 )

Yine okulların kapatılacağını bile bile kapatılmaması umuduyla okula gidiyoruz.
  3. NxOnSLyr

Yeni Genelge Yayınlandı! (Okullar Açılıyor)

Ben sizin söylediğiniz şeyi reddetmek amacıyla değil desteklemek amacıyla yazmıştım yanlış anladınız galiba?
  4. NxOnSLyr

Yeni Genelge Yayınlandı! (Okullar Açılıyor)

Hocam aşılama daha tam olmamışken okulların açılması ile vakalar, turistlerle beraber bence daha çok artacaktır.
  5. NxOnSLyr

İnstagramdan Haber kanalı önerir misiniz?

Tahir Şimşek.
  6. NxOnSLyr

MSGSÜ öğrencisi Beyza'nın şaka gibi gerekçeyle tutuklanması

Hocam bilgi kirliliği olup olmaması farketmez. Çünkü devlet önemli konularda her şeyi kamuoyuna sunmak zorunda değildir.
  7. NxOnSLyr

Farkettiyseniz ''Son iki hanesi aynı'' ifadesi kamuoyuna açık bir şekilde sunuluyor fakat diğer şeyler kamuoyuna sunulmadığı için burada adaletsizlik var gibi bir çıkarım yapmak çok saçma olur.
  8. NxOnSLyr

Sizce devlet bu gerekçeyle bir öğrenciyi tutuklar mı , demek ki işin içinde bizim bilmediğimiz bir konu var.
  9. NxOnSLyr

bitcoin fırladı ne olacak

Hazirandan babama bilgisayar toplayalım dedim ve babam kabul etti. Ondan sonra caydı o dönemde de Ryzen 5 1600 üretilmesi durduruldu. Ardından 2-3 ay önce tekrar toplamak istediğimde dolar çıktı. Şuanda bitcoin uçuyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum.
Top Bottom