mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
dostum bir iş vardır bununla içeri atıcak kadar saf olmaza kimse bazen bu devlet olaylarından uzak durmalıyız
O zaman hiç kimse ses etmemeli evinde keyif çayı mı içmeli?dostum bir iş vardır bununla içeri atıcak kadar saf olmaza kimse bazen bu devlet olaylarından uzak durmalıyız
evet böyle ise tamamen doğru ancak devlet bilir
dostum bak devletin bildiği vardır diyorum ne dedim kardeşim benO zaman hiç kimse ses etmemeli evinde keyif çayı mı içmeli?
Dediğiniz doğru ama ne olursa olsun insanlar yanlışlara ses çıkarmalı yoksa çok daha kötüye gidebilir bu ülke.
Bu olay değil de böyle tarz olaylar yüzünden tutuklananlar vardır eminim.Sizce devlet bu gerekçeyle bir öğrenciyi tutuklar mı , demek ki işin içinde bizim bilmediğimiz bir konu var.
Farkettiyseniz ''Son iki hanesi aynı'' ifadesi kamuoyuna açık bir şekilde sunuluyor fakat diğer şeyler kamuoyuna sunulmadığı için burada adaletsizlik var gibi bir çıkarım yapmak çok saçma olur.Bu olay değil de böyle tarz olaylar yüzünden tutuklananlar vardır eminim.
anlatamıyorum kankaSizce devlet bu gerekçeyle bir öğrenciyi tutuklar mı , demek ki işin içinde bizim bilmediğimiz bir konu var.
twiterde bilgi kirliliği var dostum
Hocam bilgi kirliliği olup olmaması farketmez. Çünkü devlet önemli konularda her şeyi kamuoyuna sunmak zorunda değildir.bu arada anlamıyorum bir atama yüzünden böyle isyan çıkarmaları çok yanlış
ama tüm dünyada olucak bir şeydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
twiterde bilgi kirliliği var dostum
heh işte dostum bazen böyle açıklamalar yapılır asıl suç gizli bırakılırHocam bilgi kirliliği olup olmaması farketmez. Çünkü devlet önemli konularda her şeyi kamuoyuna sunmak zorunda değildir.