Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Seçimde kime oy verirsiniz?

Kendime yakın gördüğüm aday İnce, 2. turda zorunlu basacağız demokrat dedeme ama :.(
  2. OdinSonThoR

Deniz Baykal hayatını kaybetti

Şu anda cehennemdeyim şimdi daha rahatım :D Ben killi jahoya yazarım " baykalıkovdum " Üzülmeli miyim bilmiyorum ama gram üzülmedim 1 hafta önce ölseydi depremden önce halay videom yayınlanabilirdi.
  3. OdinSonThoR

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olursa Oy Verir Misiniz ?

6'lı masa adayı kim olursa olsun maalesef vereceğim. Benim artık tahammül edemiyorum. Ama şuan KK'yi yolda fln görmek istiyorum yalvaracağım ayağına kapanıp nolur aday olma nolur diye
  4. OdinSonThoR

Alkole zam geldii

2 VOLİM 100 :/
  5. OdinSonThoR

LİSE YAZILI TARİHİ BELLİ OLANLAR BURAYA !

26'sında sınavım var. 27'sinde seviye belirleme sınavı gibi bir şey olacakmış galiba o günkü sınavlarımız ertelendi
  6. OdinSonThoR

Celal Şengör Taciz Skandalı

Bir şey söylemek istemiyorum.
  7. OdinSonThoR

Dürümcü Emmi: 8 Bin 400 Liraya Çalışacak Garson Bulamıyorum

Doğruysa genç bir garson olarak çalışmaya gidiyorum yol param 2 tl 10 dk da gidiyorum kadıköye. Kendi düşüncem dürümcü emminin istediği çalışma koşulları normal garsondan biraz daha ağır olabilir ki iyi iş yapan bir yer o para için iyi çalışacağına eminim
  8. OdinSonThoR

LİSELERDE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK!!

kardeşim 2 sene kaldı bitsin gitsin buda kendi vurup kendi çalıyor.
  9. OdinSonThoR

[20.10.2021 GÜNCELLEME] Yusuf Kayaalp'e Erdoğan'a Hakaretten Dolayı Dava Açıldı!!

Bende gördüm ve gülmeye başladım. Şahıs olarak çok sevdiğim bir adamdı okulda tarih dinlemeyip Yusuf abiden dinlerdim çok da keyifli gelirdi kendisinin eski takipçilerindenim ayrıca. Üzüldüm
  10. OdinSonThoR

Ankara polatlı'da iğrenç olay! Öz kızına tecavüz eden babanın evini ateşe verdiler

Boşuna yer kaplıyor konun direkt haber linki bıraksan aynı şey olurdu.
  11. OdinSonThoR

Ankara polatlı'da iğrenç olay! Öz kızına tecavüz eden babanın evini ateşe verdiler

Ya kusura bakmayın ama ctrl+c ctrl+v yapacaksanız boşuna konu açmayın! Ben haber izlemiyorum bu olayları görmemek için zaten ülkenin gittiği yer belli üzülmemek için izlemiyorum. Amacın tepki çekmek ise twitter a git.
  12. OdinSonThoR

Whatsapp'a rakip uygulama

Katılıyorum. Whatsapp sadece sınıf grupları için var onlara da bakmıyorum. Telegram gibi bir uygulama dururken whatsapp sadece yaşlı akrabalara mesaj atmak için var.
  13. OdinSonThoR

18 yaş altı bereber yasağı varmı ?

Yeak. 1-4 arası gidebilirsin
  14. OdinSonThoR

Türkiye'ye alınan yaptırım yararı

Komikliğinden değil ama şu video gibi oluyor böyle kararları görünce
  15. OdinSonThoR

Türkiye'ye alınan yaptırım yararı

sen baya iyisin he
  16. OdinSonThoR

Eskiden Türkiye'nin hali

Dostlar çok uzak değil 1 yıl önce dakika 2.24
  17. OdinSonThoR

Muharrem İnce yeni parti kuracağını söyledi sizce bu Türkiye için iyi mi?

Bizim buraya fiber getirirsin oy verim
  18. OdinSonThoR

Öneri Suriyeliler Gitmezse...

Yorumları okumadım yemek yerken hızlı hızlı okudum atlayarak devamını okumadım ortalama ne yorum geleceğiyle alakalı fikrimde var ben bir şey söylemiyorum sadece ankara önder i bi araştırın o kadar diyeceğim fikirlerim perma yememe sebep olur
  19. OdinSonThoR

KURTULDUK ARKADAŞLAR KURTULDUK

sondakini kesip atıcaktım ama zaman ayarlıda yapamadım neyse sondaki gönderme
Top Bottom