Şu anda cehennemdeyim şimdi daha rahatım :D
Ben killi jahoya yazarım " baykalıkovdum "
Üzülmeli miyim bilmiyorum ama gram üzülmedim 1 hafta önce ölseydi depremden önce halay videom yayınlanabilirdi.
6'lı masa adayı kim olursa olsun maalesef vereceğim.
Benim artık tahammül edemiyorum.
Ama şuan KK'yi yolda fln görmek istiyorum yalvaracağım ayağına kapanıp nolur aday olma nolur diye
Doğruysa genç bir garson olarak çalışmaya gidiyorum yol param 2 tl 10 dk da gidiyorum kadıköye.
Kendi düşüncem dürümcü emminin istediği çalışma koşulları normal garsondan biraz daha ağır olabilir ki iyi iş yapan bir yer o para için iyi çalışacağına eminim
Bende gördüm ve gülmeye başladım.
Şahıs olarak çok sevdiğim bir adamdı okulda tarih dinlemeyip Yusuf abiden dinlerdim çok da keyifli gelirdi kendisinin eski takipçilerindenim ayrıca.
Üzüldüm
Ya kusura bakmayın ama ctrl+c ctrl+v yapacaksanız boşuna konu açmayın!
Ben haber izlemiyorum bu olayları görmemek için zaten ülkenin gittiği yer belli üzülmemek için izlemiyorum.
Amacın tepki çekmek ise twitter a git.
Katılıyorum.
Whatsapp sadece sınıf grupları için var onlara da bakmıyorum.
Telegram gibi bir uygulama dururken whatsapp sadece yaşlı akrabalara mesaj atmak için var.
Yorumları okumadım yemek yerken hızlı hızlı okudum atlayarak devamını okumadım ortalama ne yorum geleceğiyle alakalı fikrimde var
ben bir şey söylemiyorum sadece ankara önder i bi araştırın o kadar diyeceğim fikirlerim perma yememe sebep olur