ÆMRE
80+ Bronze
Dahası
sen öyle düşünebilirsin12yo isyyaaan hawwwli
sen öyle düşünebilirsin12yo isyyaaan hawwwli
en çok sinirimi bozanda askerlikten muaf olmalarıDevlet kendi vatandaşlarından bu kadar vergi alıyor suriyelilerden de hava parası alsın o zaman zaten 20tl bile olsa ödememek için kaçarlar.
keşke gitseler aga ben böyle ırk görmedim ya biz başkalarının ülkesinde mülteci olsak utançtan yerin dibine girerdik vallaha bunlarda elini kolunu sallaya sallaya geziyoBir günlüğüne bütün suçların cezası kaybolsa sokakta gördüğüm ilk suriyeliyi keserim.
şu olayda çok sinirimi bozuyor bu ülkede yaşamayan bu ülkenin şartlarını durumunu bilmeyen yurt dışındaki türkler oy kullanabiliyor ya sizin ne haddinize halkın kaderini belirlemek haksızmıyımalamancılarında türkiyeye dönmesini istiyorum
çok haklısınızBu durum öyle içinden çıkılmaz bir hal aldı ki yaşı biraz büyük üyelerimiz hatırlayacaktır zamanında çingenler de böyle sorun teşkil ediyorlardı; işte yok şu çingen mahallesine polis giremiyormuş, yok dilencisine para vermezsen evini soyarlarmış, yok şu saatte oradan geçilmezmiş... Ne kadar çingen mahallesi varsa dağıtıldı, hepsinin hakkından gelindi. Aynı şekilde ciddi adımlar atılması lazım.
Yapma, değmez.Küfür etsem ne kadar süre ban yerim
aynen öyleYapma, değmez.