İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
verelim 1 milyar dolar kurtulalım yeter onlar gidince zaten 1 ayda kazanırız o parayı
herşeye veriyoruz vallaha bunlara da verelim uzun zamanda çok sıkıntı çekicez yoksaverelim 1 milyar dolar kurtulalım yeter onlar gidince zaten 1 ayda kazanırız o parayı
yazılı mazılı önemserlerde bu olayı önemsemezler knk tepki alacağı çok büyük bi grup var çünküTwiterda gündem aaçalım malum adalet hukuk sısyal medyadan geçiyor büyük bir şekilde gündeme getiriğimiz zaman onların kulakların agideceğini süünüyorum
Kavun değil bu koklayarak seçip yollayamayız.Yapacak bir şey yok.
Ayrıca bir suriyeli hata yaptığı zaman ben hepsini kötüleyip ırkçılık yapamam.
Maalesef yanlış politikadan dolayı uzun yıllar yaşadık ve yaşayacağız.
Olan masum çocuklara oluyor.
Ne olursa olsun ben bir toplumu kötülemem.
Ben yollanmasın demiyorum.Kavun değil bu koklayarak seçip yollayamayız.
Sadece maaş vergisi ödemiyorlar diye biliyorum oda t.c vatandası olmayanlar için geçerliSuriyelilerden filan vergi de almıyorlar ne ala ne memleket. Biz de bize hizmet veren firmaların konaklama işlerini filan karşılayalım.
İsyan eden kısım kısa süreli kısım hemen unutuyor kesim. Herkes hep bir ağızdan açarsa insanlar istediklerini yaparlar bakın "Yeniçeri Ocağına" adamlar istediğini koyup istediğini çıkarıyor.
Mesela Almanya'da birinin suratın tükürdü diye adamları sınır dışı ettiler. Burada da aynısının olması lazım, suç işleyenler sınır dışı edilmeli.Yapacak bir şey yok.
Ayrıca bir suriyeli hata yaptığı zaman ben hepsini kötüleyip ırkçılık yapamam.
Maalesef yanlış politikadan dolayı uzun yıllar yaşadık ve yaşayacağız.
Olan masum çocuklara oluyor.
Ne olursa olsun ben bir toplumu kötülemem.