Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Mülteci Anketi (Proje)

Aslında haklısınız bu anket çok açık oldu biraz daha detaylı bi oylama olabilirdi ancak benim görüşüm buraya nitelikli mülteci geleceğini zaten düşünmediğim için hepsini aynı kefene koydum ama zaten çok güzel açıklama yapmıssınız yorumlarda bende buna göre not alacağım
  2. Ragnar Adamdır

Mülteci Anketi (Proje)

Arkadaşlar farklı sosyal platformlarda anket projemiz var ben de burayı seçtim cevaplarınız çok değerli teşekkürler. Kararsız olan arkadaş olursa nedenini yorumlara yazarsa sevinirim not alacağım. (Proje pazartesi teslim edileceği için anket süresi 2 gün olarak karar verdim umarım yeterli olur)
  3. Ragnar Adamdır

Yüz yüze eğitim başlıyor ! Peki siz gidecek misiniz ?

Dostum asla saçma değilki ben 12. sınıfım 10 dakka ders için bile giderim ihtiyacım var zaten kurslarım var ama siz hiç özlemedinizmi ya zaten ciddi ciddi işlemezler arkadaşlar laylaylom eğlene eğlene geçmişte karneye 1 2 hafta kala en güzel zamanlar olurdu ya aynen öyle olur sınıfınız rahat...
  4. Ragnar Adamdır

Yüz yüze eğitim başlıyor ! Peki siz gidecek misiniz ?

Okula gidin arkadaşlar okul iyidir
  5. Ragnar Adamdır

İhtiyaç sahibi vatandaşlarla alay eden çalışan

Hayır benim güldüğüm nokta da şu en son batınca açıklama yapmaya çalışıyorlar ya yırtmak için bunun ki ne bekliyorum
  6. Ragnar Adamdır

Türkiye neden gelişmiyor ve Neden gelişmez ?

Hocam düz mantık bence en önemli şey EĞİTİM doğru şekilde öğrenildiği öğretildiği takdirde diğerlerinde uyumu sağlayabilecek bi akıl sahibi olabiliriz kesinlikle.
  7. Ragnar Adamdır

Ankara'da 1 Nisan'da Pavyonlar Açılıyor!!!

Hocam sizin aklınız hep oralardamı benim profile attığınız mesaj falan :D
  8. Ragnar Adamdır

Ankara'da 1 Nisan'da Pavyonlar Açılıyor!!!

Saçmalık
  9. Ragnar Adamdır

Rizespor şampiyon olabilir

Rize de 2 sene lise okudum memleketim Artvin gerçekten ayrı bi insanlar 2 sene zor dayandım geldim hemen Allah akıl fikir versin diyorum.
  10. Ragnar Adamdır

UYUYAN DEV UYANDI 1 DOLAR 7.43 TL

7.41 olmuş.
  11. Ragnar Adamdır

He yakın zamanda tamamdır hocam.
  12. Ragnar Adamdır

Arada sadece 500tl lik fark olduğuna eminmisin hocam sen kasayı ne zaman topladın.
  13. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar geçen forumda bi arkadaşın konusunu gördüm işte nadiren olan dolar endeksi gerçekleşmiş ve doların ciddi şekilde düşebileceğini söylemişti bende biraz baktım ve gerçekten öyle bi olay olmuş dolar da gerçekten düşüyordu ancak bazı açıklanmalardan sonra 5 günde 0.5 e yakın artış...
  14. Ragnar Adamdır

Porçayın hapis cezası hakkında

Böyle şeylerin ilk seferinde yani ilk uyarısında sadece para cezası daha uygun olurdu 2. de 3. de hapis olabilirdi.
  15. Ragnar Adamdır

Twitter 1Milyon Tweet Bulunan #DuyBiziZiyaSelçuk etiketini sildi

Neyse hocam attığım sisteme bakın oraya geçelim. :)
  16. Ragnar Adamdır

Twitter 1Milyon Tweet Bulunan #DuyBiziZiyaSelçuk etiketini sildi

O kadar tweet atılacağına 1m tane freeporçay yazsalardı daha yararlı olurdu. Abi nedenide yazdıklarına girince bi sebep bulamıyorum bazıları gerçekten derdini güzel anlatmış. Okul sınavları değilde üni sınavını biraz ertleseler fena olmazdı ya. :)
  17. Ragnar Adamdır

İşçiler Haklarını Alamadıkları İçin Grev Yapıyor

Ya fasa fiso olaylarını bırakın iktidarın başında olmayan bi parti hata yapınca da tepki verilir. Başında olan da hata yapınca tepki verilir neymiş X partisi sözünü tutmuyormuş ya bırakın arkadaşlar ne sözler duyduk ne sözler bunlarıda konuşalım. 1613565856 Konu fazla uzadı uyarı yemek...
  18. Ragnar Adamdır

Hocam o heryerde hemen olacak bişey değil kadıköy belediyesini korumuyorum ha yanlış anlama izmirde bi ilçedemi bi yerde (izmir olduğuna eminim) asgari ücreti 5 bin küsürlere çıkardılar. Hemen olacak olsaydı bu işler ohooo bende texas kralı olurdum diye klasik bi laf vardır.
  19. Ragnar Adamdır

Konuya başlama olayın yanlış bi kere bu olayların çoğu malum partide ortaya çıkıyor ayrıca kadıköy belediyesini vurgulamak yerine açıkca vatandaşlarımız kötü durumda diye tane tane anlatman lazım. Siyaset polemiği yaratmaya ağzı bolca açık bi arkadaşa benziyorsun.
Top Bottom