Neler Yeni

Twitter 1Milyon Tweet Bulunan #DuyBiziZiyaSelçuk etiketini sildi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ama gerçekten n*pim yani

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
harbi napim boş konu dur sildiriyim

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ne yapabiliriz?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eeee?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
1613765043229.png

Hala silinmemiş

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
O kadar tweet atılacağına 1m tane freeporçay yazsalardı daha yararlı olurdu. Abi nedenide yazdıklarına girince bi sebep bulamıyorum bazıları gerçekten derdini güzel anlatmış. Okul sınavları değilde üni sınavını biraz ertleseler fena olmazdı ya. :)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
O kadar tweet atılacağına 1m tane freeporçay yazsalardı daha yararlı olurdu. Abi nedenide yazdıklarına girince bi sebep bulamıyorum bazıları gerçekten derdini güzel anlatmış. Okul sınavları değilde üni sınavını biraz ertleseler fena olmazdı ya. :)
evet ya porçay a çok üzüldüm ben haketmiyodu kadına tecavüz eden adam öldüren orakla millete saldıran hapse girmesin şarkı yaptı diye girsin cumhurbaşkanınıda şiirden içeri almışlardı bir şey yapıp çıkartabiliceğini düşünüyorum yasama yürütme yargı hepsi elinde sonuçta :D

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
evet ya porçay a çok üzüldüm ben haketmiyodu kadına tecavüz eden adam öldüren orakla millete saldıran hapse girmesin şarkı yaptı diye girsin cumhurbaşkanınıda şiirden içeri almışlardı bir şey yapıp çıkartabiliceğini düşünüyorum yasama yürütme yargı hepsi elinde sonuçta :D
Neyse hocam attığım sisteme bakın oraya geçelim. :)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
arkadaşlar az önce twitterda 1m olan tagı 1 f5 le sildiler hatta yok ettiler direkt twitter yine işinde :D
İşte bu yüzden sosyal medya devletler tarafından denetlenebilmeli. Kafalarına göre ülkenin gündemini belirleyip, halkı yönlendiriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasama, yürütme ve yargı elinde olsa; Süleyman Soylu'nun annesine küfreden adam para cezasıyla kurtulamazdı. Porçay olayını bilmiyorum fakat artık hakimlerin, halkı kışkırtmak için absürt kararlar aldığını düşünüyorum.

Top Bottom