TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
arkadaşlar az önce twitterda 1m olan tagı 1 f5 le sildiler hatta yok ettiler direkt twitter yine işinde
Nie silmişler lna?arkadaşlar az önce twitterda 1m olan tagı 1 f5 le sildiler hatta yok ettiler direkt twitter yine işinde
evet ya porçay a çok üzüldüm ben haketmiyodu kadına tecavüz eden adam öldüren orakla millete saldıran hapse girmesin şarkı yaptı diye girsin cumhurbaşkanınıda şiirden içeri almışlardı bir şey yapıp çıkartabiliceğini düşünüyorum yasama yürütme yargı hepsi elinde sonuçtaO kadar tweet atılacağına 1m tane freeporçay yazsalardı daha yararlı olurdu. Abi nedenide yazdıklarına girince bi sebep bulamıyorum bazıları gerçekten derdini güzel anlatmış. Okul sınavları değilde üni sınavını biraz ertleseler fena olmazdı ya.
Neyse hocam attığım sisteme bakın oraya geçelim.evet ya porçay a çok üzüldüm ben haketmiyodu kadına tecavüz eden adam öldüren orakla millete saldıran hapse girmesin şarkı yaptı diye girsin cumhurbaşkanınıda şiirden içeri almışlardı bir şey yapıp çıkartabiliceğini düşünüyorum yasama yürütme yargı hepsi elinde sonuçta
İşte bu yüzden sosyal medya devletler tarafından denetlenebilmeli. Kafalarına göre ülkenin gündemini belirleyip, halkı yönlendiriyorlar.arkadaşlar az önce twitterda 1m olan tagı 1 f5 le sildiler hatta yok ettiler direkt twitter yine işinde
Yasama, yürütme ve yargı elinde olsa; Süleyman Soylu'nun annesine küfreden adam para cezasıyla kurtulamazdı. Porçay olayını bilmiyorum fakat artık hakimlerin, halkı kışkırtmak için absürt kararlar aldığını düşünüyorum.evet ya porçay a çok üzüldüm ben haketmiyodu kadına tecavüz eden adam öldüren orakla millete saldıran hapse girmesin şarkı yaptı diye girsin cumhurbaşkanınıda şiirden içeri almışlardı bir şey yapıp çıkartabiliceğini düşünüyorum yasama yürütme yargı hepsi elinde sonuçta