Arama sonuçları: *

• Users: Reapt0r
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Reapt0r

öğrencilere ötv indirimi gerçek mi ?

keşke olsa ama fırsatcılar yüzünden bir anlamı kalmıcak gibi, mesela örnek veriyorum telefon alıcaksınız indirimli, bir telefoncu gidip tüm öğrenci akrabalarına indirimli telefon aldırıp dükkanına koyup satıcak mesela, sırf şundan kaar edip para kazanmak için suistimal edileceğini düşünüyorum
  2. Reapt0r

Dolar 12.22 Geçmiş olsun.

13,26 TL Oldu biri şunu durdursun
  3. Reapt0r

Twitch Para Aklama Tiktoktada bulunmakta

aynen knk işlerini halletmek için adam arıyorlar genelde reşit olmayan kişilerle iş yapıyorlar ki her hangi bir durum olursa yaş dan dolayı ceza vs almaması için
  4. Reapt0r

adamlar 3d secure bile geçiyorlar ama onlar bu işin en baba adamları ellerinde panel falan var
  5. Reapt0r

ios da var diye bir şey sölemedim bro, adamlar google üzerinden yapıyordu zaten, yapacakları kişinin hesabında tel no vs onaylı mı diye soruyorlardı, sonra bir uygulama ile telefonlarına bağlanıp kendileri hallediyordu işlemlerini
  6. Reapt0r

zamanında bir dc sunucusuna girmiştim size orada gördüklerimi anlatayım, konuşma da bir head en baş admin en baş kişi var bunun sağ ve sol kolu olarak 2 en yakın yandaşı var ve bu 2 yandaşının da altında olan yardımcı elemanları var bir kaç kişi, bu baştaki kişi cc işi ile uğraşıyor ve cc den...
  7. Reapt0r

Ziya Selçuk istifa mı etti?

İstifa da etse dünya ortadan 2 ye de ayrılsa , yinede yapacaklar bu sınavları, malesef
Top Bottom