AneX
80+ Silver
Dahası
bin takipçi üstü kişilerde yayın açıyorlar çalıntı kredi kartı ile jeton alıyorlar siz sadece twitch sanmayın
Tiktokta bu sistemin babası dönüyordur.bin takipçi üstü kişilerde yayın açıyorlar çalıntı kredi kartı ile jeton alıyorlar siz sadece twitch sanmayın
ios da yok öyle bişey işte sen google play store u biliyormuşşsunzamanında bir dc sunucusuna girmiştim size orada gördüklerimi anlatayım, konuşma da bir head en baş admin en baş kişi var bunun sağ ve sol kolu olarak 2 en yakın yandaşı var ve bu 2 yandaşının da altında olan yardımcı elemanları var bir kaç kişi, bu baştaki kişi cc işi ile uğraşıyor ve cc den sitelerden sipariş geçince enseleneceklerini bildikleri için sipariş geçemiyorlar,çünkü sipariş verirse adresleri direkt olarak ortaya çıkıyor ve yasal süreç ile hızlıca kartı kullanan kişiyi enseliyorlar,o yüzden sipariş geçmeyip ellerindeki kartların bakiyesini dönüşümlü olarak geçirmek için yöntemler geliştiriyorlar ve bunlardan biri de tiktok da kendi hesaplarına başka hesaplardan hediye göndermek ve gönderdikleri hediyelerden gelen parayı da tiktok dan yasal mış gibi çekiyorlar, şimdi gelelim neden herşeyi kendileri yapamıyormu konusuna kendileri google hesabı max 5 tane falan açabiliyor ve bu hesaplardan cc ler ile alışveriş yapıldığı için bu hesaplar bir kaç hafta sonra block lanıyor ve o hesaplardan başka bir işlem gerçekleştiremiyorlar ve aynı ip adresi ve telefon dan dolayı başka hesaplar açıpta bu işlemleri yapamıyorlar.
En baştaki eleman al yandaşlarına diyor ki bana adam bulun size şu kadar para vericem, bulduğunuz kişilerin hesabı üzerinden işlem yapıcaz ama adama da işlem yapmayı ikna ettirin diyor, bu 2 yandaş da alt yandaşlara söylüyor bunlar gün içinde 20 30 adam buluyor, bu 2 yandaş adam başına 300 TL alıyorsa onların bir altı da 100 TL alıyor, yani bu 2 yandaş 100 TL ile kendilerine çalışıcak eleman buluyorlar gibi bir şey düşünün kendileri çalışmıyor onları çalıştırıyor,
Şimdi bunlar diyor ki knk gel senin telefonuna bağlanalım bir kaç işlem yapalım sana 50tl 100tl nereden istersen para verelim diyorlar ve bir şekilde ikna edip buldukları insanların telefonlarını kullanıp kendilerine 5-6 tane karttan tiktok jetonu alıyorlar ve kendi tiktok hesaplarından hemen yayın açı direk kendi hesaplarına bu jetonları gönderip yayını kapatıyorlar.
Ve senin paranı da ödüyorlar sen ortadan kayboluyorsun onlar seni tanımıyor sende onları tanımıyorsun.
Ben bunların dc de takılırken yaptıkları şeyleri görünce çok şaşırmıştım,adamlar steam hesaplarına cc ile bakiye geçip cs:go da kasa açıyorlardı, elimde videoları bile vardı bulabilirsem koyarım, csgo pazarında cc bakiye ile skin alıp gerçek paraya satan mı dersin, csgo da kasa açıp skin çıkaran mı dersin, kasa açıp bıçak çıkarıp ban yiyen mi dersin ne ararsan var hepsini gözümle gördüm,
bu en baş kişiyle konuşma fırsatım oldu o arada,ben bu işi yapıyorum vs dedi bize odasını ve cc sayesinde aldığı şeyleri falan gösterdi, bir koli içinde dolu telefon vardı, başka bir kolide oyuncu ekipmanları işlemciler vs vardı, yani bu cc işinde çok illegal şeyler dönüyor ve legal şekilde hallediyorlar,ama çok büyük kara para dönüyor olayın içinde.
ios da var diye bir şey sölemedim bro, adamlar google üzerinden yapıyordu zaten, yapacakları kişinin hesabında tel no vs onaylı mı diye soruyorlardı, sonra bir uygulama ile telefonlarına bağlanıp kendileri hallediyordu işlemleriniios da yok öyle bişey işte sen google play store u biliyormuşşsun
Yokyok bağış için 3d gerekmiyor ya bunu getirseler yöntem patlar de miçok zor olsada 3d secure geçilebiliyor
google play store ban yiyior ios kullanılır genellikleios da var diye bir şey sölemedim bro, adamlar google üzerinden yapıyordu zaten, yapacakları kişinin hesabında tel no vs onaylı mı diye soruyorlardı, sonra bir uygulama ile telefonlarına bağlanıp kendileri hallediyordu işlemlerini
dedim ya herhangi bir 3d imkansız gibi olsada değilYokyok bağış için 3d gerekmiyor ya bunu getirseler yöntem patlar de mi