Arama sonuçları: *

• Users: Remi
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Remi

AKPYE CHPDEN Tarihi Darbe

CHP'nin başarısı değil Yeniden Refah'ın başarısı ve Ak Partinin başarısızlığıdır bu.
  2. Remi

Kredi kartına taksit kalkacak söylentisi!

Enflasyon, aşırı talep sonucu fiyatlardaki genel artıştır. Aşırı talep sorununun çözülmesi için alım gücünü kısmaya gidiyorlar, böyle böyle talebi aşağı indirerek enflasyonu tek haneye indirmeyi hedefliyorlar. Eğer enflasyonun tek haneye inmesi ardından eski politikalara dönülürse dediğin gibi...
  3. Remi

Dediğim şeyle, dediğin şeyin alakası yok dostum. Sorun senin ödemelerini aksatman, başkasının aksatması ya da aksatmaması değil. Enflasyonun azalması için alım gücünün kısılması gerekiyor, bunun içinde taksitleri kaldıracaklar. Adamların amacı zaten alım gücünü kısmak, halkı maddi olarak...
  4. Remi

Taksitler kalkacak arkadaşlar, ekonominin işleyişinden haberdarsanız enflasyonun talebin azalmasıyla çözüleceğini bilirsiniz. Talebi azaltmak için alım gücünü iyice kısacaklar. Vergilere yüklenecekler ki ülkedeki devasa cari açık kapansın. Mehmet Şimşek en doğrusunu yapıyor günah keçisi...
  5. Remi

Z KUŞAĞI OY KULLANMAMALI KONUSU ! 18 Yaş Sınırı 21'e Yükseltilir mi ?

Ne boş bir konu lan bu? Elbette 18 ve sonra herkes oy verebilir ve böyle kalmalı. Bu ne böyle herkes sevmediği kim varsa o oy kullanamamalı diyor. Bu ülkede akpnin neden 22 senedir iktidarda kaldığını daha iyi anladım bu konu ve yorumlarında.
  6. Remi

Atatürk'e hakaret eden kişileri nasıl cezalandıracağız?

Kanunla/Hapisle her şeyin çözüleceğine inanıyorsunuz her şeyi daha kötü bir duruma sokmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. İnsanları kutuplaştırarak bu tarz şeyleri çözemezsiniz. Atatürk'ü sevmeyen birisi Atatürk'e küfür edemediğinde Atatürk'ü sevmeye başlayacağını mı sanıyorsunuz? Nefret...
  7. Remi

Atatürk'e hakaret eden kişileri nasıl cezalandıracağız?

Bunların hepsi düşünce özgürlüğüdür, TCK 216, TCK 299 ve 5816 dahil bütün düşünce suçları kaldırılmalıdır. Ceza vermenin hiçbir önemi/etkisi yoktur. Kendinizi daha geriye çekersiniz sadece.
  8. Remi

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “Yolumuz açık olsun.”

İşte böyle kandırmaya çalışıyorlar sizi tamamen koltuk sevdasından aday oldu İstanbul mu önemli cumhurbaşkanlığı mı bence cevap belli bunun derdi en ön planda olmak kazanamasa 2027 de gene ana muhalefet bu olacak ve kazanamasa kimse suçu buna da atmicak kafası rahat adamın zaten milleti umursasa...
  9. Remi

Özgür Duran'ın ailesinden Kadir Şeker'in tahliyesine tepki

Olayın özeti şu bir adamla bir kadın sözlü tartışmaya giriyor sonra Kadir geliyor adamla sözlü tartışmaya başlıyor sonra Kadir kendisini savunmak için adamın kalbinden bıçaklıyor(Sözde kendisini savunmak). Sonra Kadir saklanıyor yakalanıyor falan. Polise verdiği ifadede diyor ki adam kadına...
  10. Remi

Kadir Şeker Tahliye Oluyor

Komedi gibi ya. Adam birisini bıçaklamamış olsa da yasadışı bir şey yapıyor niye kimse üstünde durmuyor bunun. Yok birisini kurtarmak için falan yaptı derler ama adam o bıçağı almadan öncede diyor muydu bugün kesin birisini kurtarırım falan. Kurtarma şekli ayrı bi garip adam birini öldürmeye yer...
  11. Remi

Gençlere 15 Temmuz - 1 Eylül Arasında Kyk Yurtlar Ücretiz Olacak!

2005lilere F ben 2004lüyüm bana da F
  12. Remi

Turkish Airlines'ın ismi değişiyor!

Aşırı saçma. Bir şey yaptık demek için yapıyorlar. Turkish Airlines bilinen bir marka iken bu ismin bırakılmaması gerekiyor.
  13. Remi

Yardım Konya'da Yabancı Uyruklu Öğrenciye Ulaşım Ücretsiz

Bu kapitülasyon o kapitülasyon.
  14. Remi

BETA hayatını kaybetti.

okuldan dönerken öğrendim inanması zor ya cenazesi yakınsa kesinlikle gideceğim
  15. Remi

Yardım edin Maaşım Almaya yetişmiyor

AMD baya uçuk zamlar aldı intelin ilk kez amdden daha f/p olduğunu görüyorum efsane cumayı bekliyordum beklediğime pişman oldum bu fiyatlar ne ya
  16. Remi

Yardım edin Maaşım Almaya yetişmiyor

ne 1637774703 lan bu en son 3kydı 1637774787 Intelde baya artmış
  17. Remi

Çin'de yeni 18 virüs tespit edildi!

ya birisi hayrına atom atsın şu çine daha az zararı olur
  18. Remi

Yusuf Kayaalp Mahkeme Kararı AÇıklandı!

Yusuf biraz kaşınmış gibi sözde mağdur olan kişinin avukatının her şeyi manpüle ediceğini bilip attığı storyleri vb şeyleri atmamalıydı yada dümdüz 1 hafta sonraya ertelendi vb şeyler demeliydi
  19. Remi

Malatya'da 2 katlı bina çöktü

Kentsel dönüşüm şart ve artık malzemeden çalmadan adam gibi bina yapmamız lazım
  20. Remi

Blackankas reis oyum sana feda! dolar 7.70 bilgisayar toplanır.

usta ödüm patladı naptın
Top Bottom