Farmos
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Farmos
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle düşün hakaretin bir çoğu eminim okumamış insanların kulakta doğma ile sözde müslümanların kestiği bir alanda gerçekleşiyor. Kimse kalkıp Atatürk'ü Allah gibi görün demiyoruz geçmişine saygısı olmayan insanın sana bana nasıl saygısı olur? Bugün sırf insanları Kur'an'ı anlasın diye Türkçe mealini kendi parası ile çevirmiş birine din düşmanlığı yapıyorlar. İşin tuhaf yanı günümüzde ki Türkiye'de şuan din denen şey sadece bir kedinin oyuncağı olan bi çubuğa bağlı ipin ucunda ki balık misali o çubuğu tutan kişi ipi istediği gibi yönettiği için bu tür zihniyetin basit bir şekilde bir sağa bir sola yönetiyor. Bir diğer söylemle ifade özgürlüğü bence küfürle değil eşleştirme ile olur günümüzü eleştiren onca insan içeri giriyor neden özgürlük burada nerede ? En son biri süper güçten falan bahsediyordu insanların çoğu açıkla mücadele ediyor süper güç olacak bide bu ülke bu zihniyetle boykotu fırsata çeviren bu zihniyet seni suya götürü susuz getirir.İfade özgürlüğünün siyasi ve hukuki statüsü başka türlü tamam ben de genelleme yaptım ama senin burada belirttiğin hakaret nedir siyasi bir ideolojiye mi yoksa şahsa mı ancak ilgili haberi buraya atarsan daha makul olur.
Son düzenleme: