Arama sonuçları: *

• Users: Resdly
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Resdly

AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA-PAR'ın parti programı

Bı bukadarda CHP nin var Öcalan ile oturup yemek bile yemiş adam Ulan yaw
  2. Resdly

AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA-PAR'ın parti programı

Ulan Buzamana kadar Recep Tayyip Erdoğan savundum Buzamana kadar her şey iyiydi ama bu olmadı M.Ö yıllardan beridir " Bir Türk Dünya ya bedeldir " şeklindeki yazılar kaldırılması hiç içime sinmiyor asla Türk lerin varlığı ırkçı olarak algılanmamalıdır. Sayın Atam Atatürk zamanında Kürtleri İdam...
  3. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Valla senin tanıdığın var ama ben orda çalıştim knk 1 sene önce geldim Türkiye şartlarında muazzam para ancak orada iyi bir miktar değil onların Asgari ücreti düşük Türkiye de para veriyorlar knk Kasiyer adam 8.5K alıyor.
  4. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Kanka dediğim gibi tutunabileceksen gideceksin oraya çöpçü olacam diye kasiyer olacam diye gidersen geçinemezsin , Kızının izinsiz fotoğrafıni çekmek bize yakışmaz knk zaten biz Türk olarak gidiyoruz. Puanın güzelse bir şansın var ama %70 diyim sana başarı oranın aynı Türkiye deki gibi geliri...
  5. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Peki cnm bak sakın bakma arkana orda sana Türk ırkçılığı yapsinlar bi geçinememeye başla sonra dersin " Ahhh DA resdly nick'li adam öyle değildi bak şimdi nolacak " dersin biz şuan Suriye'lilere nasıl bakiyorsak Almanlarda Türklere öyle bakıyor görecez bakalım nolacak ama kimse hakkinda kötü...
  6. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Çok fazla var sayacak şey ama burdaki zihniyete anlatamazsın ülken bölünecek diyoruz adam daha para derdinde dediğin gibi hava atmaya çalışıyor yönetemiyor parasını sonra bağırıyor. Yaşamadan bilemiyorlar bı yaşasalar ne olduğunu anlayacaklar. Senin devlet hele bir kurtulsun toprak bütünlüğün...
  7. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Taman Kanka buyur git bak beni unutma nasıl döndüğünü görecem senin bide o Selehattin Demirtaş li kısmı cevap verirken es geçmişsin :D 1300 Euro Almanya'da düşük bir rakam hadi bakalım
  8. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Bende sana dene ozaman kanka diyorum :D git bakalım dene bı elbet döneceksin Evet Almanya iyi ancak 1300 Euro ile geçinemezsin Türkiye de 1300 Euro ile geçinebilirsin
  9. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Allah im Anlatamadım galiba , bak Knk Almanya'da iyi bir işin yoksa aynı Türkiye deki gibi iyi bir işin yoksa Türkiye şartlarından daha beter olursun demeye çalıştım ama sen anlamadin yada anlatamadim
  10. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Peki CHP geldiğinde " Başkan Apo" , " Osman Kavala " , " Selehattin Demirtaş" gibi PKK ya açıktan destek veren " İçerdeki fetöcüler gibi ülkeyi bölmeye çalışanlarin yanında Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur Başkanı adayı olan adam bunları birakacaz diyor? Sen 2 az para alacaksin ama Vatan da kalacaksın...
  11. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Evet geçmişte 80 Yıl iktidardaydi M.Kemal ve İsmet İnönü dışındakiler ne yaptı? Türkiye diğerlerine köle idi ve hala öyle olacak daha Kemal Kılıçdaroğlu eskiden getirdiği vaadleri yerine getirmemis senin durumunu anliyorum bende öyleyim 11 Yıllık Eski Makinayı kullanıyorum KK geldiği zaman...
  12. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Sizinde valla yaptığınız en büyük icraat essek heykeli dikmek :D pek bir yararli bişi yaptıklarıni sanmiyorum vaadleride zaten orda ayrı burda ayriydi kazanamicak olmasi hoş 1684104681 Gecenin sarhoşlugu :D
  13. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Çoğunluk kör burda anlayamazlar hiç yurtdışında çalışmış olmaları bile şüpheli PC basinda 7/24 dolanan at hırsızları gibiler KK gelince ekonomi düzelecek zannedeniyorlar ama KÖRLER doğru söyleyeni 7 köyden kovarlarmış yorumlarini takma zaten takmıyorsundurda kör adamlardan ne beklersinki
  14. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Hee buarada Kılıçdaroğlu destekçileri için diyorum Selehattin Demirtaş " Kılıçdaroğlu'na oy verin " demiş ve kastettiği bu o uluslararası destek dediği İsrail'in işine gelir vaadedilmis topraklar olarak gördüğü buralarda güçlü bir Türkiye olmasina yerine güçsüz bir Kürdistan daha iyi...
  15. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Git yat aşağa ya :D açlık varmış sen açmısin? Nedemis halkin alıştığı azıcık değişse hemen halk isyan eder açız vs der Nükleer Füze yapmaya çalışıyor diğer ülkelerle savasmak için cephanelik yapıyorlar ama bizimkiler açız diyor siz istiyorsunuzki yattginiz yerden para kazanalim o ovdugunuz...
  16. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Sen Aşırı solcu(Bir kişi Aşırı Sağcı ve Solcu ise geçerl) ve gerçekleri görüp değerlendiremicek bir insansın dışarda gördüğün herkes ne yapiyorsa sende onu yapiyorsun büyük ihtimal , Forumdaki herkes AKP li olsaydı sende burda AKP desteklerdin , şeriatçı olsaydo sende şeriat desteklerdir buyuk...
  17. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Adam Doğru söylüyor, Asgafi maaş hayatta kalabilecek ihtiyaçları giderebilecek bir maaştır herkes tok olmamalı yoksa işçi olmaz çöp toplayan olmaz onlar aç kaliyor diye bir tabir yanlıştır şuan o adamlar kendi babamdan biliyorum benim tüm masraflarımı karsiliyor 9K maaşı var ayda kendisi fayans...
  18. Resdly

Seçim Sonucu Son Dakika

Abim Ne güzel anlatmış olayi AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ
  19. Resdly

Seçim konusunda benimle aynı hisseden varmı ?

Yüksek ihtimalle iyibir rakip olmadığı için AKP ye basacağım ama bellimi olur güzel bir aday çıkar.
  20. Resdly

Seçim konusunda benimle aynı hisseden varmı ?

Haklı olabilirsiniz ama 1 dönemde toprakta kaybedebiliriz şimdi kürdistan kurmaya çalışanları biliyoruz Kılıçdaroğlu'nun Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarına bakınca pek hoş şeyler görmüyorum açıkçası.
Top Bottom