Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

arturo

80+ Silver
Peki cnm bak sakın bakma arkana orda sana Türk ırkçılığı yapsinlar bi geçinememeye başla sonra dersin " Ahhh DA resdly nick'li adam öyle değildi bak şimdi nolacak " dersin biz şuan Suriye'lilere nasıl bakiyorsak Almanlarda Türklere öyle bakıyor görecez bakalım nolacak ama kimse hakkinda kötü yorum yapilmaz eğer fırsatın olursa güçlü bir işe girir karlı cikarsan ki öyle bir ihtimal var Helal Olsun ilk tebrik edende benim 🫡 ama zor bir ihtimal haberin olsun
İnsanları küçümsüyorsun Almanyada dünyada ilk 500 giren ünilere girebiliyorum. Irkçılık olayında haklısın ama biz suriyeli gibi Almanyada türk bayrağı açmam ya da bir alman kızını izinsiz fotoğrafını çekip paylaşmam.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
İnsanları küçümsüyorsun Almanyada dünyada ilk 500 giren ünilere girebiliyorum. Irkçılık olayında haklısın ama biz suriyeli gibi Almanyada türk bayrağı açmam ya da bir alman kızını izinsiz fotoğrafını çekip paylaşmam.
Kanka dediğim gibi tutunabileceksen gideceksin oraya çöpçü olacam diye kasiyer olacam diye gidersen geçinemezsin , Kızının izinsiz fotoğrafıni çekmek bize yakışmaz knk zaten biz Türk olarak gidiyoruz. Puanın güzelse bir şansın var ama %70 diyim sana başarı oranın aynı Türkiye deki gibi geliri hoş bir işe girersen sadece ırkçılığa maruz kalirsin gelirin olur ancak bazı nedenlerden mutlu olurmusun orasıni seni tanımadığım için bilemem

arturo

80+ Silver
Kanka dediğim gibi tutunabileceksen gideceksin oraya çöpçü olacam diye kasiyer olacam diye gidersen geçinemezsin , Kızının izinsiz fotoğrafıni çekmek bize yakışmaz knk zaten biz Türk olarak gidiyoruz. Puanın güzelse bir şansın var ama %70 diyim sana başarı oranın aynı Türkiye deki gibi geliri hoş bir işe girersen sadece ırkçılığa maruz kalirsin gelirin olur ancak bazı nedenlerden mutlu olurmusun orasıni seni tanımadığım için bilemem
Türkiyede askeri ücret bile vermiyorlar neyden bahsediyon :kekw: İnsanlar emeğinin karşılığını alamıyor diyoruz siz anlamıyorsunuz almanyada kasiyer bile tek başına çok rahat geçinir tanıdıklarım var

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Türkiyede askeri ücret bile vermiyorlar neyden bahsediyon :kekw: İnsanlar emeğinin karşılığını alamıyor diyoruz siz anlamıyorsunuz almanyada kasiyer bile tek başına çok rahat geçinir tanıdıklarım var
Valla senin tanıdığın var ama ben orda çalıştim knk 1 sene önce geldim Türkiye şartlarında muazzam para ancak orada iyi bir miktar değil onların Asgari ücreti düşük Türkiye de para veriyorlar knk Kasiyer adam 8.5K alıyor.

arturo

80+ Silver
Valla senin tanıdığın var ama ben orda çalıştim knk 1 sene önce geldim Türkiye şartlarında muazzam para ancak orada iyi bir miktar değil onların Asgari ücreti düşük Türkiye de para veriyorlar knk Kasiyer adam 8.5K alıyor.
8.5k para aldığını varsayım yapıyorum günlüğün 250tl civarı etin kilosu 350tl almanyada günlüğün 40 euro etin kilosu 6 euro hesaplamaya gerek var mı?

Evet geçmişte 80 Yıl iktidardaydi M.Kemal ve İsmet İnönü dışındakiler ne yaptı? Türkiye diğerlerine köle idi ve hala öyle olacak daha Kemal Kılıçdaroğlu eskiden getirdiği vaadleri yerine getirmemis senin durumunu anliyorum bende öyleyim 11 Yıllık Eski Makinayı kullanıyorum KK geldiği zaman her şey düzelecek mi zannediyorsun? CHP de gelse AKP de gelse kim gelirse gelsin senin durumun kimsenin umrunda değil Benimde öyle afedersiniz ne bokunuz varsa yiyin deniliyor ,CHP de geldiği zamanda Senin ve Benim PC m olmayacak Arabamız evimiz olmayacak ama CHP gelirse daha beteri olacak İç Savaş çıkartıcaklar ülke bölünecek senin şehitlerinin kanına giren adamlara yan yana oturuyorlar farkındasın? Demi? Reisin son seçimi zaten daha sonra emekli olacakmış öyle demişti

Ekonomi düşüyor evet ama savunma sanayisi iyi yollar katettik bizim uçaklarla Gardaş Ülkeye destek çıktığımızı @_Zaur_ nick'li Azeri Gardaşımıza sorun

Ekonomi Yalnız TR de değil diğer Ülkelerdede beter durumda daha anlayamadınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam Haklı Knk doğru diyor doğruya doğru demek lazım

AVM ler dolu dolu , Milletin Arabası Milyonluk, Herkes en az 10K PC diyor , Nadiren 10K altı sistem görürsün. genel olarak diyor Sadece Fakirlerin sesi çok çıkıyor

||Bende Fakirim ama okadar bağırmıyorum çünkü kimsenin umrunda değil||
Bırak allahaşkına ne iç savaşı ne kargaşası hiç bir şey olmaz CHP gelince hırsızlardan ariniriz olacağı bu şehitleri katmışsın mesaja peki yıllardır terörist parti HDP mecliste senin benim vergimle geçiniyorlar bunları mecliste tutmak Türk askerine saygısızlık değil midir bunları kim tutuyor mecliste dış güçler mi ayrıca Erdoğan'ın şehitler hakkında geçmişte söylediklerine bak istersen

Şöyle diyim Telefon almaya kararlıysan mesela Ayfon 14 mutlaka o fiyatın senin için pek yüksek rakam olmadığını bilirsin ve vergisini de seve seve ödersin.

Eğer paran Ayfon 14 e yetmiyorsa illa Ayfon 14 alıcam diyorsan sorunu devlette değil kendinde ara. Hayırlı geceler.
Sorunu kendimde değil devlette ararım ben bu telefonu neden alamıyorum diye vergilerin gereksiz yüksekliğinden sorunu kendimde ararsam aklımdan şüphe ederim

Son düzenleme:

pendragon

80+ Bronze
,CHP de geldiği zamanda Senin ve Benim PC m olmayacak Arabamız evimiz olmayacak ama CHP gelirse daha beteri olacak İç Savaş çıkartıcaklar ülke bölünecek senin şehitlerinin kanına giren adamlara yan yana oturuyorlar farkındasın? Demi? Reisin son seçimi zaten daha sonra emekli olacakmış öyle demişti
ondan sonra yazdıklarımı tam okursanız sevinirim chp yi desteklemediğimden bahsetmiştim fakat gelse bile iç savaş o kadar kolay çıkabilecek bişey değil chp için terörist şehitlerin kanına giren adamlara yan yanna demişsiniz peki reisin kimlerle yan yana olduğuna iyi baktınız mı ? bilip bilmeden konuşmak herkes için kolay araştırıpta gelin

bak Knk Almanya'da iyi bir işin yoksa aynı Türkiye deki gibi iyi bir işin yoksa Türkiye şartlarından daha beter olursun demeye çalıştım ama sen anlamadin yada anlatamadim
bu lafınızada katılmıyorum Almanyada akrabalarım çalışıyor kendi annem gitti geldi iyi bi işle alakası yok bayan akrabam awm de temizlik yapıyor gayet rahat geçiniyor etini sütünü yumurtasını zorlanmadan alıyor annem bana orada tonbalığı fiyatlarını atınca şaşırdım burda 100 tl olan tonbalığı orada sadece 1-2 euro arasıydı üstüne parasıda artıyor sosyal hayatına çıkabiliyor istediği telefonu alabiliyor aynı şekilde oğlu mağaza müdürü onun mesleği iyi fakat anlatmaya çalıştığım iyi geçinmek için illaha iyi bi işte çalışmanıza gerek yok orada

Evet geçmişte 80 Yıl iktidardaydi M.Kemal ve İsmet İnönü dışındakiler ne yaptı? Türkiye diğerlerine köle idi ve hala öyle olacak daha Kemal Kılıçdaroğlu eskiden getirdiği vaadleri yerine getirmemis senin durumunu anliyorum bende öyleyim 11 Yıllık Eski Makinayı kullanıyorum KK geldiği zaman her şey düzelecek mi zannediyorsun? CHP de gelse AKP de gelse kim gelirse gelsin senin durumun kimsenin umrunda değil Benimde öyle afedersiniz ne bokunuz varsa yiyin deniliyor ,CHP de geldiği zamanda Senin ve Benim PC m olmayacak Arabamız evimiz olmayacak ama CHP gelirse daha beteri olacak İç Savaş çıkartıcaklar ülke bölünecek senin şehitlerinin kanına giren adamlara yan yana oturuyorlar farkındasın? Demi? Reisin son seçimi zaten daha sonra emekli olacakmış öyle demişti

Ekonomi düşüyor evet ama savunma sanayisi iyi yollar katettik bizim uçaklarla Gardaş Ülkeye destek çıktığımızı @_Zaur_ nick'li Azeri Gardaşımıza sorun

Ekonomi Yalnız TR de değil diğer Ülkelerdede beter durumda daha anlayamadınız

Adam Haklı Knk doğru diyor doğruya doğru demek lazım

AVM ler dolu dolu , Milletin Arabası Milyonluk, Herkes en az 10K PC diyor , Nadiren 10K altı sistem görürsün. genel olarak diyor Sadece Fakirlerin sesi çok çıkıyor

||Bende Fakirim ama okadar bağırmıyorum çünkü kimsenin umrunda değil||
Oğlunu parali askerlik ve tüm milletvekillerinin oğlu paralı asker olucak sonra Kemal Kılıçdaroğlu teröristle iş birliği yaptı heee bana masal okumayın burda kemal vatanseverlerin en başındadır bende bu cevabı gidip devlete yazın

NightWish2434

80+ Silver
anadolu ajans bu kadar sallamadı be

Top Bottom