Rulep
80+ Gold
o zaman çok bir problem olmaz. okul aracılığıyla falan mı nasıl gidiyorsunuz400 euro
o zaman çok bir problem olmaz. okul aracılığıyla falan mı nasıl gidiyorsunuz400 euro
Yurt dışı işleri ayarlayan tanıdık gönderiyor dil kursuna başlıcam burdaki puanımla ordaki bir okula gidicem.o zaman çok bir problem olmaz. okul aracılığıyla falan mı nasıl gidiyorsunuz
Kral papatya tarlası öneririmm#l misin bilader? ne demek ne biliyorum. Asıl sen ne biliyorsun? bilmedigin gormedigin yasamadigin seyleri yasamisimdir tabi fonlandigin icin bilemezsin. Ulan zamaninda arkadaslarimiz ile mahallede tek derdimizin top oynamak olmasi gerekirken 13 yaslarinda ulkenin ne kadar b@ktan gidisini konusuyorduk yas oldu 17 hala ayni b@k cidden ne g3rizekali milletsiniz
dil yoksa sıkıntı 1-2 yıl daha buralardasın o zamanYurt dışı işleri ayarlayan tanıdık gönderiyor dil kursuna başlıcam burdaki puanımla ordaki bir okula gidicem.
A2 istiyorlar 3 ayda hallederiz dediler. Almanyaya gidince 1 yıl almanca hazırlık okumak şart.dil yoksa sıkıntı 1-2 yıl daha buralardasın o zaman
almanyaya gidince gerisi basittir bence. yine zorlanırsın da en azından değerA2 istiyorlar 3 ayda hallederiz dediler. Almanyaya gidince 1 yıl almanca hazırlık okumak şart.
Zaten seçimi rte kazanıcak ülkede nitelikli nüfus kalıcağını sanmıyorum.almanyaya gidince gerisi basittir bence. yine zorlanırsın da en azından değer
Ne anlatsam bilemiyorum. Başka bişeyden konu açiyim Kendi ülkemden, Adam biliyorum evi kafasına çökmek üzere. Gidip krediye girip araba alıyor akrabalara felan hava atmak için hani mahallede dolanıyor boş boşuna.Evet geçmişte 80 Yıl iktidardaydi M.Kemal ve İsmet İnönü dışındakiler ne yaptı? Türkiye diğerlerine köle idi ve hala öyle olacak daha Kemal Kılıçdaroğlu eskiden getirdiği vaadleri yerine getirmemis senin durumunu anliyorum bende öyleyim 11 Yıllık Eski Makinayı kullanıyorum KK geldiği zaman her şey düzelecek mi zannediyorsun? CHP de gelse AKP de gelse kim gelirse gelsin senin durumun kimsenin umrunda değil Benimde öyle afedersiniz ne bokunuz varsa yiyin deniliyor ,CHP de geldiği zamanda Senin ve Benim PC m olmayacak Arabamız evimiz olmayacak ama CHP gelirse daha beteri olacak İç Savaş çıkartıcaklar ülke bölünecek senin şehitlerinin kanına giren adamlara yan yana oturuyorlar farkındasın? Demi? Reisin son seçimi zaten daha sonra emekli olacakmış öyle demişti
Ekonomi düşüyor evet ama savunma sanayisi iyi yollar katettik bizim uçaklarla Gardaş Ülkeye destek çıktığımızı @_Zaur_ nick'li Azeri Gardaşımıza sorun
Ekonomi Yalnız TR de değil diğer Ülkelerdede beter durumda daha anlayamadınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam Haklı Knk doğru diyor doğruya doğru demek lazım
AVM ler dolu dolu , Milletin Arabası Milyonluk, Herkes en az 10K PC diyor , Nadiren 10K altı sistem görürsün. genel olarak diyor Sadece Fakirlerin sesi çok çıkıyor
||Bende Fakirim ama okadar bağırmıyorum çünkü kimsenin umrunda değil||
Taman Kanka buyur git bak beni unutma nasıl döndüğünü görecem senin bide o Selehattin Demirtaş li kısmı cevap verirken es geçmişsinBirim hesabı yapmayı öğrenin. 1300 euro maaş ne kadar yapıyor biliyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten gidicem Başvurumu yaptım ben bu halka üzülüyorum sadece 1300 euro para bile artıyor.
Arkama bile bakmıcam soğan ekmek yiyin sadece. 1300 euro almanyada iphone 14 1500 euro basit bir örnek şimdi durumumdan her türlü daha iyi. Ekonomik sıkıntı olsa bile adelet,hak, hukuk ,huzur var.Taman Kanka buyur git bak beni unutma nasıl döndüğünü görecem senin bide o Selehattin Demirtaş li kısmı cevap verirken es geçmişsin
1300 Euro Almanya'da düşük bir rakam hadi bakalım
Çok fazla var sayacak şey ama burdaki zihniyete anlatamazsın ülken bölünecek diyoruz adam daha para derdinde dediğin gibi hava atmaya çalışıyor yönetemiyor parasını sonra bağırıyor. Yaşamadan bilemiyorlar bı yaşasalar ne olduğunu anlayacaklar.Ne anlatsam bilemiyorum. Başka bişeyden konu açiyim Kendi ülkemden, Adam biliyorum evi kafasına çökmek üzere. Gidip krediye girip araba alıyor akrabalara felan hava atmak için hani mahallede dolanıyor boş boşuna.
Eğer adamın kendi aklı zekası yerinde değilse Bu durumda Devlet mi suçlu olucak?
Yooo adam hava atcak benim arabam var, sonra bir bakıyor yakıt almaya parası yetmiyor. Biraz geçiyor arabayı yerinden kıpırdatamıyor fakirlikten Kendini avutuyor değerlenicek diye.
İnsanlarımızın genel sorunu komşudan sakın geri kalma sorunudur. Birazda bu uçuruma sürüklüyo bizi.
Anlatılıcak çok şey var ama sen anlamazsın hala toprak parçası diyorsun bu ülkede ne hak ne adalet ne huzur var bu ülkede bir anne bebek maması çalıyorsa yazıklar olsun o ülkeye.Çok fazla var sayacak şey ama burdaki zihniyete anlatamazsın ülken bölünecek diyoruz adam daha para derdinde dediğin gibi hava atmaya çalışıyor yönetemiyor parasını sonra bağırıyor. Yaşamadan bilemiyorlar bı yaşasalar ne olduğunu anlayacaklar.
Senin devlet hele bir kurtulsun toprak bütünlüğün bozulmasın ondan sonra bakarsın ney pahalı ne ucuz ama Anlatamazsin nafile herşeyde devleti suçluyorlar bu zihniyetle giderse Türkiye ABD yi alsın yine laf eder bu ülkenin ekonomisi değil Toplumu bozuk bana göre para yine değerlenir bişiler olur ama cidden Toplumun kafası vozuk
Peki cnm bak sakın bakma arkana orda sana Türk ırkçılığı yapsinlar bi geçinememeye başla sonra dersin " Ahhh DA resdly nick'li adam öyle değildi bak şimdi nolacak " dersin biz şuan Suriye'lilere nasıl bakiyorsak Almanlarda Türklere öyle bakıyor görecez bakalım nolacak ama kimse hakkinda kötü yorum yapilmaz eğer fırsatın olursa güçlü bir işe girir karlı cikarsan ki öyle bir ihtimal var Helal Olsun ilk tebrik edende benim ama zor bir ihtimal haberin olsunArkama bile bakmıcam soğan ekmek yiyin sadece. 1300 euro almanyada iphone 14 1500 euro basit bir örnek şimdi durumumdan her türlü daha iyi. Ekonomik sıkıntı olsa bile adelet,hak, hukuk ,huzur var.