Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

arturo

80+ Silver
Millet aç diyen adamla tartışmalardan buraya kadar geldim. Söz sözü çeker uzadı gitti.

Sanada soru sorayım. Senin fakirliğinden devlet mi sorunlu? Yada bir başkasının
Dediğim gibi seni alakadar etmiyor konunun uzamasına gerek yok. Ayrıca bir telefon alırken yüzde 60 vergi ödüyorsam evet

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Dediğim gibi seni alakadar etmiyor konunun uzamasına gerek yok. Ayrıca bir telefon alırken yüzde 60 vergi ödüyorsam evet
Şöyle diyim Telefon almaya kararlıysan mesela Ayfon 14 mutlaka o fiyatın senin için pek yüksek rakam olmadığını bilirsin ve vergisini de seve seve ödersin.

Eğer paran Ayfon 14 e yetmiyorsa illa Ayfon 14 alıcam diyorsan sorunu devlette değil kendinde ara. Hayırlı geceler.

arturo

80+ Silver
Şöyle diyim Telefon almaya kararlıysan mesela Ayfon 14 mutlaka o fiyatın senin için pek yüksek rakam olmadığını bilirsin ve vergisini de seve seve ödersin.

Eğer paran Ayfon 14 e yetmiyorsa illa Ayfon 14 alıcam diyorsan sorunu devlette değil kendinde ara. Hayırlı geceler.
Yav sen ne içiyorsun be abla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahmin edim aliev mi demen adamın yalakasısın.

arturo

80+ Silver
Gerçekler yüze söylenince ne acı oluyormuş
Ya hadi dön köyüne.Sıfırı 20k olan telefon turkiyeye gelince 40k oluyor böyle bir saçmalık görmedim hayatımda birde haklıymış gibi yüzüne çarpınca diyor.Azerbaycanla asla kardeş olamayız çünkü kendi kardeşini bile düşunmuyorsunuz

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ya hadi dön köyüne.Sıfırı 20k olan telefon turkiyeye gelince 40k oluyor böyle bir saçmalık görmedim hayatımda birde haklıymış gibi yüzüne çarpınca diyor.Azerbaycanla asla kardeş olamayız çünkü kendi kardeşini bile düşunmuyorsunuz
Ben senle saygıyla konuşuyorum senin yaptığına bak.

Bizde pek fazla vergi alınmıyor ama fiyatlar sizden yine fazla. Nedenmi?
Bizim yerlerde Kira parası baya fazla. Bir dükkanı kiralayıp ayakta tutmak için mecbur fiyatı yükseliyor ürünün. Asgari ücrete çalışıpta iphone 14'ü ucuza almak için devleti mi suçlamalıyım? Kiracını mı suçliyim? Satıcını mı suçliyim?

Alamıyorumsa alamıyorumdur. Bitti gitti

arturo

80+ Silver
Ben senle saygıyla konuşuyorum senin yaptığına bak.

Bizde pek fazla vergi alınmıyor ama fiyatlar sizden yine fazla. Nedenmi?
Bizim yerlerde Kira parası baya fazla. Bir dükkanı kiralayıp ayakta tutmak için mecbur fiyatı yükseliyor ürünün. Asgari ücrete çalışıpta iphone 14'ü ucuza almak için devleti mi suçlamalıyım? Kiracını mı suçliyim? Satıcını mı suçliyim?

Alamıyorumsa alamıyorumdur. Bitti gitti
Öncelikle iphonun dükkan fiyatıyla olmadığını anla çünkü iPhone sadece resmi satıcı satabilir Türkiye'de kiralar ucuz mu saniyorsun? Azerbaycan Eskiden de böyle bir ülkeydi ama Türkiye eskiden böyle bir ülke değildi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Almanya da yaşayan bir vatandaş 18 gün çalışarak Iphone 14 alacak ben aynı Iphone 14' ü burada 218 günde alacağım ve sorunu devlette değil kendim de mi arayacağım? Sizdeki bu zeka ile zaten neden erdoğan %49 aldı belli oluyor.
1-Devlet senin güvenliğinden sorumludur fakirliğinden değil.
Yo dümdüz sorumlu. Ekonomiyi devlet yönetmiyor mu? Bu açıklaman da saçmalık.

Kısaca klasik AKP seçmeni. Kendinize saygınız olsun biraz. Hadi gençleri boşverin

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Öncelikle iphonun dükkan fiyatıyla olmadığını anla çünkü iPhone sadece resmi satıcı satabilir Türkiye'de kiralar ucuz mu saniyorsun? Azerbaycan Eskiden de böyle bir ülkeydi ama Türkiye eskiden böyle bir ülke değildi.
Anlatmak istediğim.
Sizde vergiyle 20K dan 40K ya yükseliyorsa bizde vergisiz yükseliyor.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Almanya da yaşayan bir vatandaş 18 gün çalışarak Iphone 14 alacak ben aynı Iphone 14' ü burada 218 günde alacağım ve sorunu devlette değil kendim de mi arayacağım? Sizdeki bu zeka ile zaten neden erdoğan %49 aldı belli oluyor.

Yo dümdüz sorumlu. Ekonomiyi devlet yönetmiyor mu? Bu açıklaman da saçmalık.

Kısaca klasik AKP seçmeni. Kendinize saygınız olsun biraz. Hadi gençleri boşverin
Peki ben demiyorum kim yaptı bunu. Kılıçdaroğluda yapsaydı onuda kötülerdiniz tabii ki.
Bu durumu düzeltecek adamda pek çıkmaz sanırım.

Ekonomiyi yöneten devlet değildir devlet vatandaşlarının arz ve talepleridir. Sizin talepiniz teknolojiye fazlaysa teknolojinin fiyatı uçacak, buğdaya fazlaysa buğdanın fiyatı uçacak. Ekonomi söylerken işleyişini de bilmelisin. Belkide biliyorsun ne bilem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak arkadaşım biz devlet için değiliz devlet bizim için var çok istiyorsan Çin'e köle olarak gidebilirsin.
Malesef olaylara tarafsız olarak bakmak istemiyorsun o yüzden böyle konuşuyorsun.

Top Bottom