evet hocam haklısınız chp ninde durumu ortada belli zatenKnka benim ismimden de anlamışsındir gerçekten ben kendim olarak yorum yapıyorum türk milliyetçisi Atatürk'cu olduğumu düşünüyorum K.K ye sorsan Atatürk culer ya Atatürk ün izinden gidiyorlar ya bunlar daha istiklal marşını bilmezler Atatürk ün ilke inkılaplarıni sayamazlar gençliğe hitebesini bilmezler valla bak mevcut CHP içindeki yapılanmanın Atatürk ile uzaktan yakından alakası yok keşke Atatürk kadar vatanına milletine bağlı olsalar bu arada AKP ye vermeyenler de hain diye bişey asla olamaz bu sabah babamda bana kızdı AKP ye ver olum biliyoruz çok kötü şeyler yaptılar ama yinede ver dedi büyük abim ısrar etti ama ben vermedim vermem he ileride adam olurlar halka dokunacak şeyler yaparlar bakılır ama ben türk milliyetçisi bir genç olduğumu düşünüyorum devlete uzanan eli de kırarız halka uzanan eli de
Hocam zaten evsizler %50 felan demedim ki olasılığa vurursak %3 - %5 dir benim demek istediğim başka bir şey Amerika gibi bir ülkede bile muhalefet var bunlar olmak zorunda senin sevmediğini başkası sevmek zorunda insanoğlunun yapısı böyle yoksa tarihde savaş olmazdı barış olurdu.o konuda size katılmıyorum şahsen ülkenin durumlarından dolayı yurtdışı hayatına hayran ve çok araştırmış bi gencim o kesimin çoğu uyuşturucu madde kullanan kesimden oluşuyor yalan ve yalnış bilgi vermek istemiyorum ama hatırladıgım kadarıyla nüfusun %90 lık kısmından fazlasının refah seviyesi gayet yeterli
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.bilgisayarında gidip yok 4090 yok i9 13900 gibi parçalar olmasından bahsetmedim en azından kullanabilir bi seviye sistem alınabilir apu sistem olur ne olursa bu devlet gençlere desteği sağlamayacaksa neden konuşuyor bu gençler ilerde nasıl imkan sahibi olucak
yada şöyle müthiş bi plan uygularsak sizce nasıl olurŞimdi eğri oturalım doğru konuşalım.
Devlet pc için Okula 30.000 TL para ayırıyor.
Okul müdürü 5000 TL yi havada eritiyor
Müdür yardımcısı 5000 TL yi havada eriyiyor
Pc dükkanıda 5000 eritmeli değilmi?
ortada kaldı 15000 TL ve apar topar sistemler en ucuzundan alınıp süs olarak konuluyor oraya Efsoooooo
Başka nasıl anlatabilirim olayı bilmiyorum.
Ayn öyle adam akıllı bir muhalefet olmadığı için AKP hep kazanıyor zatenevet hocam haklısınız chp ninde durumu ortada belli zaten
Hocam 2018 seçimiyle kıyaslayınca tablodaki tek fark HDP nin oylarının CHP ye verilmesi baksana bi hak vericeksin. Yüzdelik olarak farklı ama rakamsal olarak Ak partı 1 milyon fazla hatta.Ayn öyle adam akıllı bir muhalefet olmadığı için AKP hep kazanıyor zaten
Malesef devlet okul müdürüne para yediremezse gelecek seçimlerde okul müdürü başkana oy vermez.yada şöyle müthiş bi plan uygularsak sizce nasıl olur
devlet 20 adet pc için okula 200.000 TL para ayırıp o paranın denetimle harcanması pc lerin alınması konusunda birisi tutabilir
bu sayede okul müdürü para yemek istese bile yiyemez
bu sayede müdür yardımcısı para yemek istese bile yiyemez
bu sadece pc dükkanındaki elaman yemek istese bile yiyemez
yada devlet bi çılgınlık daha yapıp bi firmayla anlaşıp o okul adına alışveriş yapabilir
olayları çok saçma çeliştiriyorsunuz alakasız şeyleri alakasız şeylerle bağlaştırıyorsunuz dediklerinizi anlayamıyorum oy vermezse vermesin devletin görevi biz öğrencilere desteği sağlamak okul müdüründen oy almak değilMalesef devlet okul müdürüne para yediremezse gelecek seçimlerde okul müdürü başkana oy vermez.
ayrıyetten sizin hala neyi ve neden savunduğunuzu anlamıyorumolayları çok saçma çeliştiriyorsunuz alakasız şeyleri alakasız şeylerle bağlaştırıyorsunuz dediklerinizi anlayamıyorum oy vermezse vermesin devletin görevi biz öğrencilere desteği sağlamak okul müdüründen oy almak değil
Hocam siz bu halkı zeki sanıyorsunuz heralde Atatürk olsa daha az oy alırdı...Ayn öyle adam akıllı bir muhalefet olmadığı için AKP hep kazanıyor zaten
Sen başkan olursan senin gelecek seçimin önemli olur yoksa öğrencilerin her birinin dileklerinin tek tek yerine getirmek mi?olayları çok saçma çeliştiriyorsunuz alakasız şeyleri alakasız şeylerle bağlaştırıyorsunuz dediklerinizi anlayamıyorum oy vermezse vermesin devletin görevi biz öğrencilere desteği sağlamak okul müdüründen oy almak değil