The Semih
80+ Gold
ve Z kuşağı seçime 0 etki yapmış tablo bunu söylüyor. CHP nin oyları düşmüşKürtlerin oyu şarttı zaten.
ve Z kuşağı seçime 0 etki yapmış tablo bunu söylüyor. CHP nin oyları düşmüşKürtlerin oyu şarttı zaten.
Orasını ysk tam sonuç çıksın göreceğiz bakalım.ve Z kuşağı seçime 0 etki yapmış tablo bunu söylüyor. CHP nin oyları düşmüş
Şu aralar Sinan oğan hiç rte sıcak bakmıyor ben rte destekler diye düşünüyordum.HAZIR OLUN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ GELİYOR
ben partilerden bahsetmiyorum sadece erdoğanın yaptığı herşeyin sonuçları açık ve net. ben ve benim gibi milyonlarca gencin imkanı yok yurtdışına kaçıyolar devlet bize imkan sağlamıyor, okulda bile pc ler kötü ders işleyemiyoruz devlet çok yardımcı oluyordu ya hani nerde bu devlet ? zaten malum parti kazanırsa bende diğer yaşıtlarım gibi yurtdışına almanyaya gitmeyi düşünüyorumBir örneksin kardeşim. Eee peki hangi parti seçilirse senin bilgisayarın olur?
bu ülkenin geleceği hani bizdik ? hani gençlere destek bu devletten ? sadece adam akıllı imkana sahip gençler ailesinin imkanı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor tanıdığı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor her şey ortada bunu kimse rededemezben partilerden bahsetmiyorum sadece erdoğanın yaptığı herşeyin sonuçları açık ve net. ben ve benim gibi milyonlarca gencin imkanı yok yurtdışına kaçıyolar devlet bize imkan sağlamıyor, okulda bile pc ler kötü ders işleyemiyoruz devlet çok yardımcı oluyordu ya hani nerde bu devlet ? zaten malum parti kazanırsa bende diğer yaşıtlarım gibi yurtdışına almanyaya gitmeyi düşünüyorum
Şartlar karşılanirsa Suriyelilerin gönderilmesi Dahil protokol imzalanabilir zamanında konuşmak istedik söylediler teklif götürdüler akp tarafından cevap gelmedi konuşulmadı şimdi onlar gelecek o zaman kurdun sesini duyacaklarOrasını ysk tam sonuç çıksın göreceğiz bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu aralar Sinan oğan hiç rte sıcak bakmıyor ben rte destekler diye düşünüyordum.
Akp hükümeti Suriyelileri gönderme niyeti yok onu herkes biliyor.Şartlar karşılanirsa Suriyelilerin gönderilmesi Dahil protokol imzalanabilir zamanında konuşmak istedik söylediler teklif götürdüler akp tarafından cevap gelmedi konuşulmadı şimdi onlar gelecek o zaman kurdun sesini duyacaklar
Kardeşim çok haklısın ama kusura bakma muhalefet dahil gelse senin isteklerin olamayacak daha İstanbul a verilen seçim vaatlerini yapmadı bunlar öğrenciye sözde akbil bedava olacaktı ne oldu bu sadece ufak bir ayrıntı daha niceleri var önce zihniyet değişecek sonra ülke değişir maalesef ki bu mevcut siyasi liderlerin partilerin zihniyeti aynı o yüzden yeni gerçekten vatansever ülkesini milletini düşünen genç dinamik yenilikçi bir beyin gerekiyor bunuda inşallah başaracağızben partilerden bahsetmiyorum sadece erdoğanın yaptığı herşeyin sonuçları açık ve net. ben ve benim gibi milyonlarca gencin imkanı yok yurtdışına kaçıyolar devlet bize imkan sağlamıyor, okulda bile pc ler kötü ders işleyemiyoruz devlet çok yardımcı oluyordu ya hani nerde bu devlet ? zaten malum parti kazanırsa bende diğer yaşıtlarım gibi yurtdışına almanyaya gitmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ülkenin geleceği hani bizdik ? hani gençlere destek bu devletten ? sadece adam akıllı imkana sahip gençler ailesinin imkanı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor tanıdığı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor her şey ortada bunu kimse rededemez
Devlet okullarında zaten hep zayıf bilgisayarlar kullanılıyor. Paint açmak için 10 takla atıyordukben partilerden bahsetmiyorum sadece erdoğanın yaptığı herşeyin sonuçları açık ve net. ben ve benim gibi milyonlarca gencin imkanı yok yurtdışına kaçıyolar devlet bize imkan sağlamıyor, okulda bile pc ler kötü ders işleyemiyoruz devlet çok yardımcı oluyordu ya hani nerde bu devlet ? zaten malum parti kazanırsa bende diğer yaşıtlarım gibi yurtdışına almanyaya gitmeyi düşünüyorum
devlet okullarında neden zayıf bilgisayar kullanılıyor peki ? yurtdışında hem daha iyi bi hayat hemde daha iyi bi yer olduğu için gitmeyi düşünüyorum ülkede akp ye oy vermeyen terörist olarak gözüküyorDevlet okullarında zaten hep zayıf bilgisayarlar kullanılıyor. Paint açmak için 10 takla atıyorduk
Yurtdışına kaçmanın da belli sebepleri var. Kılıçdaroğlu yada Ali yada Veli başkan olsa yine kaçarlardı. Çünkü yurtdışında işçiye ihtiyaç olduğu için iyi maaş ödüyorlar.
Bu zamanda kendi işini kendin kurucaksın arkadaş
O zaman destek de yok şartlar Twitter da paylaşıldı ikinci turda Türk Milliyetçileri CHP yi de desteklemez bakalım bu kaos dan kim nasıl çıkacakAkp hükümeti Suriyelileri gönderme niyeti yok onu herkes biliyor.
Benim bilgisayarım yok diyip AKP ye suç atıyor bu arkadas gibi kaç tane var merak ettim.Devlet okullarında zaten hep zayıf bilgisayarlar kullanılıyor. Paint açmak için 10 takla atıyorduk
Yurtdışına kaçmanın da belli sebepleri var. Kılıçdaroğlu yada Ali yada Veli başkan olsa yine kaçarlardı. Çünkü yurtdışında işçiye ihtiyaç olduğu için iyi maaş ödüyorlar.
Bu zamanda kendi işini kendin kurucaksın arkadaş
Yüzde %99 akp desteklicekO zaman destek de yok şartlar Twitter da paylaşıldı ikinci turda Türk Milliyetçileri CHP yi de desteklemez bakalım bu kaos dan kim nasıl çıkacak