Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
🤘 HAZIR OLUN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ GELİYOR 🤘

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

pendragon

80+ Bronze
Bir örneksin kardeşim. Eee peki hangi parti seçilirse senin bilgisayarın olur?
ben partilerden bahsetmiyorum sadece erdoğanın yaptığı herşeyin sonuçları açık ve net. ben ve benim gibi milyonlarca gencin imkanı yok yurtdışına kaçıyolar devlet bize imkan sağlamıyor, okulda bile pc ler kötü ders işleyemiyoruz devlet çok yardımcı oluyordu ya hani nerde bu devlet ? zaten malum parti kazanırsa bende diğer yaşıtlarım gibi yurtdışına almanyaya gitmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben partilerden bahsetmiyorum sadece erdoğanın yaptığı herşeyin sonuçları açık ve net. ben ve benim gibi milyonlarca gencin imkanı yok yurtdışına kaçıyolar devlet bize imkan sağlamıyor, okulda bile pc ler kötü ders işleyemiyoruz devlet çok yardımcı oluyordu ya hani nerde bu devlet ? zaten malum parti kazanırsa bende diğer yaşıtlarım gibi yurtdışına almanyaya gitmeyi düşünüyorum
bu ülkenin geleceği hani bizdik ? hani gençlere destek bu devletten ? sadece adam akıllı imkana sahip gençler ailesinin imkanı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor tanıdığı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor her şey ortada bunu kimse rededemez

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Orasını ysk tam sonuç çıksın göreceğiz bakalım.

Şu aralar Sinan oğan hiç rte sıcak bakmıyor ben rte destekler diye düşünüyordum. :D
Şartlar karşılanirsa Suriyelilerin gönderilmesi Dahil protokol imzalanabilir zamanında konuşmak istedik söylediler teklif götürdüler akp tarafından cevap gelmedi konuşulmadı şimdi onlar gelecek o zaman kurdun sesini duyacaklar

The Semih

80+ Gold
Hocam 2018 seçiminden daha fazla oy almış Ak parti kıyaslama yapıyorum rakamsal olarak 1 milyon fazla oy almış.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Şartlar karşılanirsa Suriyelilerin gönderilmesi Dahil protokol imzalanabilir zamanında konuşmak istedik söylediler teklif götürdüler akp tarafından cevap gelmedi konuşulmadı şimdi onlar gelecek o zaman kurdun sesini duyacaklar
Akp hükümeti Suriyelileri gönderme niyeti yok onu herkes biliyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

bu ülkenin geleceği hani bizdik ? hani gençlere destek bu devletten ? sadece adam akıllı imkana sahip gençler ailesinin imkanı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor tanıdığı olan gençler adam akıllı yerlere gelebiliyor her şey ortada bunu kimse rededemez
Kardeşim çok haklısın ama kusura bakma muhalefet dahil gelse senin isteklerin olamayacak daha İstanbul a verilen seçim vaatlerini yapmadı bunlar öğrenciye sözde akbil bedava olacaktı ne oldu bu sadece ufak bir ayrıntı daha niceleri var önce zihniyet değişecek sonra ülke değişir maalesef ki bu mevcut siyasi liderlerin partilerin zihniyeti aynı o yüzden yeni gerçekten vatansever ülkesini milletini düşünen genç dinamik yenilikçi bir beyin gerekiyor bunuda inşallah başaracağız

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Devlet okullarında zaten hep zayıf bilgisayarlar kullanılıyor. Paint açmak için 10 takla atıyorduk :D
Yurtdışına kaçmanın da belli sebepleri var. Kılıçdaroğlu yada Ali yada Veli başkan olsa yine kaçarlardı. Çünkü yurtdışında işçiye ihtiyaç olduğu için iyi maaş ödüyorlar.

Bu zamanda kendi işini kendin kurucaksın arkadaş 😄

pendragon

80+ Bronze
Devlet okullarında zaten hep zayıf bilgisayarlar kullanılıyor. Paint açmak için 10 takla atıyorduk :D
Yurtdışına kaçmanın da belli sebepleri var. Kılıçdaroğlu yada Ali yada Veli başkan olsa yine kaçarlardı. Çünkü yurtdışında işçiye ihtiyaç olduğu için iyi maaş ödüyorlar.

devlet okullarında neden zayıf bilgisayar kullanılıyor peki ? yurtdışında hem daha iyi bi hayat hemde daha iyi bi yer olduğu için gitmeyi düşünüyorum ülkede akp ye oy vermeyen terörist olarak gözüküyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Akp hükümeti Suriyelileri gönderme niyeti yok onu herkes biliyor.
O zaman destek de yok şartlar Twitter da paylaşıldı ikinci turda Türk Milliyetçileri CHP yi de desteklemez bakalım bu kaos dan kim nasıl çıkacak

The Semih

80+ Gold

Benim bilgisayarım yok diyip AKP ye suç atıyor bu arkadas gibi kaç tane var merak ettim. :D

YSK verileri chp tarafından kabul edildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,453
Üyeler
162,690
Son üye
howl
Top Bottom