1905
80+ Silver
şaşırtmadı :dAzerbaycan vatandaşı mısın
şaşırtmadı :dAzerbaycan vatandaşı mısın
Sıkıntı olarak mı görüyorsun bunu?Aferin sana birader. Forumda analarının babalarının kendinden kısıp çocuklarını mutlu etmek için aldıkları bilgisayarlara bakarak ekonomiyi yorumlamaya devam et sen. Zaten bu çocuklar 3 5 kuruş az verebilmek için sürünüyor bu forumlarda sürekli araştırma yapıyorlar. Dikkat et kanka bu kafayla fazla yaşamazsın
Ulan çocuğun kölelik yapmadığını anasının babasının yapmadığını nerden biliyorsun? Türkiye'deki gençleri, bu forumdakilerden ibaret falan mı görüyorsun birader sen? Kafan mı güzel? Ayrıca sen kölelik yaptın diye herkes kölelik yapacak diye bir şey yok. Devlet bunun için var zaten. Halkın yaşam kalitesini iyileştirmek için.Sıkıntı olarak mı görüyorsun bunu?
Ya çocuk benim gibi 2 yıl kölelik yapıp 1 sistemi zar zor dizseydi o zaman ne derdiniz?
anlamıyo boşverUlan çocuğun kölelik yapmadığını anasının babasının yapmadığını nerden biliyorsun? Türkiye'deki gençleri, bu forumdakilerden ibaret falan mı görüyorsun birader sen? Kafan mı güzel? Ayrıca sen kölelik yaptın diye herkes kölelik yapacak diye bir şey yok. Devlet bunun için var zaten. Halkın yaşam kalitesini iyileştirmek için.
Sizde iç savaş çıkıcak. Demedi demeyin.Devlet bunun için var zaten. Halkın yaşam kalitesini iyileştirmek için.
Git yat aşağa ya açlık varmış sen açmısin?Ulan hala fakirlik açlık yok diyenler, ulan inşallah çoluğunuz çocuğunuz kuru ekmeğe muhtaç kalır. Bunu da söylettiniz ya bana, ben başka bir şey demiyorum size.
temel fıkralarından komikmiş bu 5 sene gülerim bunaGit yat aşağa ya açlık varmış sen açmısin?
Nedemis halkin alıştığı azıcık değişse hemen halk isyan eder açız vs der Nükleer Füze yapmaya çalışıyor diğer ülkelerle savasmak için cephanelik yapıyorlar ama bizimkiler açız diyor siz istiyorsunuzki yattginiz yerden para kazanalim o ovdugunuz Almanya da 2 kişi asgari ücretle geçinemiyor siz daha ne anlatiyorsunuz
Anlattığına göre sanirim sen kuru ekmeğe muhtaçsın heralde ?
Ben blockluyorum kanka seni. Okurken ben takla attım utancımdan. Sen bunları yazarken utanmadın mı?Git yat aşağa ya açlık varmış sen açmısin?
Nedemis halkin alıştığı azıcık değişse hemen halk isyan eder açız vs der Nükleer Füze yapmaya çalışıyor diğer ülkelerle savasmak için cephanelik yapıyorlar ama bizimkiler açız diyor siz istiyorsunuzki yattginiz yerden para kazanalim o ovdugunuz Almanya da 2 kişi asgari ücretle geçinemiyor siz daha ne anlatiyorsunuz
Anlattığına göre sanirim sen kuru ekmeğe muhtaçsın heralde ?
blokla knk görecez elbet sizin Kılıçdaroğlu nu yaşınızdanda şüpheliyim zaten umarım oy kullanamıyorsundurBen blockluyorum kanka seni. Okurken ben takla attım utancımdan. Sen bunları yazarken utanmadın mı?
Nedemiştim sen gerçekleri göremez ve yorum yapamazsın değerlendiremezsin demiştim daha orda yazılanları bile kavramaya aklın yetmiyor işte umarım oy kullanamıyorsundurtemel fıkralarından komikmiş bu 5 sene gülerim buna
Gayet de oy kullanabiliyorum. Bu düşüncelerinle anca 9 10 yaşındaki çocukların getir götürünü yaparsın kanka sen. Yaşa takılma fazla.blokla knk görecez elbet sizin Kılıçdaroğlu nu yaşınızdanda şüpheliyim zaten umarım oy kullanamıyorsundur
senin gibilerin kökünü kazımak için oyumu kullanıyorum size yaşadığınız ülkede nelerin olup bittiğini görmek için 20 yıl verildi ve hâlâ aynı zihniyettesiniz. böyle devam edinNedemiştim sen gerçekleri göremez ve yorum yapamazsın değerlendiremezsin demiştim daha orda yazılanları bile kavramaya aklın yetmiyor işte umarım oy kullanamıyorsundur
Çoğunluk kör burda anlayamazlar hiç yurtdışında çalışmış olmaları bile şüpheli PC basinda 7/24 dolanan at hırsızları gibiler KK gelince ekonomi düzelecek zannedeniyorlar ama KÖRLER doğru söyleyeni 7 köyden kovarlarmış yorumlarini takma zaten takmıyorsundurda kör adamlardan ne beklersinkiBaşkan vs bırakalım kenara zaten kim gelse ekonomi düzelmez bundan sonra. Ekonomi o zaman düzelir ki, Yurtdışına TL nakitle ürün satıldığı zaman.
Dolarla satarsanız dahada batırırsınız ülkeyi.
Asıl olay gördüğüm her Türk vatandaşı devlet bizi geçindirmek zorunda diyip duruyor. Bana garip geliyor elbette. Fiyatlardan şikayet ediyorlar ama gariptirki Azerbaycanda fiyatlar Türkiyeden bile pahalı. Peki burda nasıl hayata tutunuyorlar?
Çünkü onu buraya kölelik yapmaya getiren Türk vatandaşı diyelim.
Benim köleliğime 300 dolar veriyordu. Türkiyeden getirdiği köleye 700 dolar veriyordu.
Türk mobilyacıda çalışıyordum bir ara nerden biliyorsunda diye sormayın artık.