Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

1905

80+ Silver
Benim babam yok. Hayırlı geceler.
kusura bakma başın sağolsun. bunu söylemek istemezdim ancak bu senin haklı olduğunu göstermez ki kendi başına zor şartlarda çalışıp hayata tutunmaya çalışmadığın apaçık belli

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
ben konuşmak istemiyorum gerçekten insan konuştuğuna pişman oluyor.
Sen Aşırı solcu(Bir kişi Aşırı Sağcı ve Solcu ise geçerl) ve gerçekleri görüp değerlendiremicek bir insansın dışarda gördüğün herkes ne yapiyorsa sende onu yapiyorsun büyük ihtimal , Forumdaki herkes AKP li olsaydı sende burda AKP desteklerdin , şeriatçı olsaydo sende şeriat desteklerdir buyuk ihtimalle öyle bir tipsin cevaplari anlayamiyoraum ve sövmeye çalışıyorsun baba parası diyosun sonra kendini haklı çıkarmak için konuştuğuma pişmanım diyorsun

1905

80+ Silver
Sen Aşırı solcu(Bir kişi Aşırı Sağcı ve Solcu ise geçerl) ve gerçekleri görüp değerlendiremicek bir insansın dışarda gördüğün herkes ne yapiyorsa sende onu yapiyorsun büyük ihtimal , Forumdaki herkes AKP li olsaydı sende burda AKP desteklerdin , şeriatçı olsaydo sende şeriat desteklerdir buyuk ihtimalle öyle bir tipsin cevaplari anlayamiyoraum ve sövmeye çalışıyorsun baba parası diyosun sonra kendini haklı çıkarmak için konuştuğuma pişmanım diyorsun
sağcı veya solcu değilim ? kimsenin de ne düşündüğü umrumda değil ben çoğunluğun yanında saf tutsaydım şuan malum partiyi överdim

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Ulan hala fakirlik açlık yok diyenler, ulan inşallah çoluğunuz çocuğunuz kuru ekmeğe muhtaç kalır. Bunu da söylettiniz ya bana, ben başka bir şey demiyorum size.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
kusura bakma başın sağolsun. bunu söylemek istemezdim ancak bu senin haklı olduğunu göstermez ki kendi başına zor şartlarda çalışıp hayata tutunmaya çalışmadığın apaçık belli
Keşke söylediğin hayatı yaşasaydım

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Özgürlük içinde özgürlük isteyen dünyada tek ülke biziz. Evet ülkede toparlanması gereken şeyler mevcut doğru fakat sokağa çıkıp biz açız demek çok garip geliyor türkiyede toplasan %3 kişi kameraya açız dediği için tüm türkiye aç sanıyorlar. Herkesin altında 17 yaşında çocuğun altında arabalar motorlar var. Forumdaki konulara bakarsanız herkesin RTX sistem toplyacak bütçesi var tabii ki bu zenginlik değil ama günü gününe yaşamakda değil. Dünyada türkiyeden daha paraya muhtaç yemeğe muhtaç ülkeler mevcutken 3 milyon TL bir daireye para veren adamın ekonomiye laf etmesi bana garip geliyor kusura bakmayın. Yrt dışındaki seçmenlerin AKP ye oy vermesinin sebebi onu sevdikleri için değil bizzat dolar euro yükselsin diye oy veriyorlar bunuda bilin.
Ben Türkiye vatandaşı olsam varya Kendi dilinden başka İngiliz ve Rus dilini bilmeyen (konuşamayan) adama oy vermem :D
Şuanki durumda seçimlere katılmazdim yani. Yesinler bir birini

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Ben Türkiye vatandaşı olsam varya Kendi dilinden başka İngiliz ve Rus dilini bilmeyen (konuşamayan) adama oy vermem :D
Türkiye vatandaşı olmadığın için bol keseden sallıyorsun zaten

melidoas6

80+ Silver
Oğan var rusça ve İngilizce biliyor bir sürüdw makalesi var

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
30 yaşıma geldim daha seçime katılmadım ordan biliyorum 😂 😂 😂
Aferin sana birader. Forumda analarının babalarının kendinden kısıp çocuklarını mutlu etmek için aldıkları bilgisayarlara bakarak ekonomiyi yorumlamaya devam et sen. Zaten bu çocuklar 3 5 kuruş az verebilmek için sürünüyor bu forumlarda sürekli araştırma yapıyorlar. Dikkat et kanka bu kafayla fazla yaşamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,092
İsim
Murat Orhan
Aferin sana birader. Forumda analarının babalarının kendinden kısıp çocuklarını mutlu etmek için aldıkları bilgisayarlara bakarak ekonomiyi yorumlamaya devam et sen. Zaten bu çocuklar 3 5 kuruş az verebilmek için sürünüyor bu forumlarda sürekli araştırma yapıyorlar. Dikkat et kanka bu kafayla fazla yaşamazsın
Şu yorumun eli olsa da öpsem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom