ldoğaısdja ilkokul nasıl yazılıyor kankam ya seni yerim embriyo gardaşya bi yazmayi ogren ilk okul mezunu
2. Tura kalıcak gibi görünuyor biktim bu milletten
Millet aç mı dersin? Dışarıya bak ne kadar araba sayabiliyorsunValla o bu değil de sandıktan Recep çıkarsa yarr... yedik demektir az bir farkla kazanirsada zamanında Suriyelilere vatandaşlık ve alman aç kurtlari yüzünden kazanır malum Almanya'da çöpçülük yapan dilenen bu ülkeye gelince dolar euro farkı yüzünden fındık kırıyor bizim millet de aç gezse noluyo la demez bu adamın heykeli yarışsın yine oy verirler
Fena mizahmışMillet aç mı dersin? Dışarıya bak ne kadar araba sayabiliyorsun
Hele dışarıyı geçelim forumda az mı 20.000TL üzerinde bilgisayarı olan çocuklar? Geçen birisi 80.000TL ye pc dizdiğini gördüm hatta.
Yanlış anlama da ülke gayet zengin. Sadece fakirlerin sesi çok yüksekten çıkıyor.
Yada aypön alamayan adamlar açlıktan öldüğünü sanıyor.
Yanlış anlama Evden dışarı ne zaman çıktın?
DostumMillet aç mı dersin? Dışarıya bak ne kadar araba sayabiliyorsun
Hele dışarıyı geçelim forumda az mı 20.000TL üzerinde bilgisayarı olan çocuklar? Geçen birisi 80.000TL ye pc dizdiğini gördüm hatta.
Yanlış anlama da ülke gayet zengin. Sadece fakirlerin sesi çok yüksekten çıkıyor.
Yada aypön alamayan adamlar açlıktan öldüğünü sanıyor.
Yanlış anlama Evden dışarı ne zaman çıktın?
Peki sen fiyatları görebilirsin. Kimse almıyormu onlardan? Eeee seve seve alıyorlar.Dostum
Bizzat ben bir yandaşım akrabalarım iktidar partisinde yüksek makamlarda.
Ama ben yalakalık yapmıyorum...
Dışarıya çıktığım zaman fiyatları görüyorum gözlerim var.
Adaletsizliği görüyorum.
Mültecileri görüyorum.
Yolsuzluğu zaten herkes biliyor.
Millet çöpten ekmek topluyor ve halk tepkili...
Liyakat zaten yok hademe işi için bile milletvekili araya sokuluyor.
Not: Trabzon da yaşıyorum.
Dostum klasik bir yandaşsın.Peki sen fiyatları görebilirsin. Kimse almıyormu onlardan? Eeee seve seve alıyorlar.
Bizdede çöpten ekmek toplayanlar fazlalaştı. Ama biz başkanı suçlamıyoruz çünkü adamın aklı var gidip çalışıp ekmek parasını çıkarabilir.
Elma piş ağzıma düş olayına dönmesin sonra.
biz ona seve seve demiyoruz ama sen bilirsin...Peki sen fiyatları görebilirsin. Kimse almıyormu onlardan? Eeee seve seve alıyorlar.
Bizdede çöpten ekmek toplayanlar fazlalaştı. Ama biz başkanı suçlamıyoruz çünkü adamın aklı var gidip çalışıp ekmek parasını çıkarabilir.
Elma piş ağzıma düş olayına dönmesin sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İş olayına gelince. Bir adam para kazanmak istiyorsa illa onu kazanıcaktır. Millet vekili felan akrabası olmaya gerek yok.
Eee benimde akrabam millet vekili aslında. Kendim camcı otelyesinde çalışıyom. O mu bana iş buldu?
Fakir olsa alamazdı. Yani alabiliyorsa zengindir. Anlatmak istediğim bu.biz ona seve seve demiyoruz ama sen bilirsin...
neden zengine bakıyorsun? bu ülkede sadece zenginler mi var ? asgari ücretle geçinmek zorunda olan bir ailenin dışarda arada sırada yemek yemesi lüks mü? millet lokantaların önünden geçerken çocuğunun gözünü kapatıyor be azıcık açın şu gözünüzü herkesi kendiniz gibi sıcak evinizde mi zannediyorsunuz siz?Fakir olsa alamazdı. Yani alabiliyorsa zengindir. Anlatmak istediğim bu.