Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
1.si keyfinden gülüyorsun
2.si doların 700-800dolar olmasını istemek seni refah seviyesine ulaştırmaz ve türkiye sınırlarında herkesin yaşama hakkı vardır ama bu yaşama hakkı sadece nefes almak DEĞİLDİR. sizin anlamadığınız şey burada canım arkadaşım benim.
3.sü evet bu sizin yüzünüzden oluyor sen gözünü yumarsan ben gözümü yumarsam haksızlığa kim karşı çıkacak? bende bilirdim 3 maaş alıp keyfime bakmayı. çok şükür durumum da gayet iyi ama benim vicdanım rahat değil. ben milletimin mutlu olmasını istiyorum kendi mutluluğum bana yetmiyor. anladın mı güzel kardeşim?

herkesin senin gibi imkanı olmuyor kimin ne şartlarda yaşadığını nereden biliyorsunda pişkin pişkin "Dışarıdakiler zenginse ve sen fakirsen demek sorun sendedir." bunu söyleyebiliyorsun? gerçekten perma yememek için okadar zor tutuyorum ki kendimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yemin ederim 10 yaşındaki çocuğa anlatsan daha kolay anlar
Sen ağa
Ben ağa

İnekleri kim sağa?

Yani herkes refah içinde yüksek maaş alırsa inek sağmak için çalıştıracak adam bulamazsınız.

1905

80+ Silver
Sen ağa
Ben ağa

İnekleri kim sağa?

Yani herkes refah içinde yüksek maaş alırsa inek sağmak için çalıştıracak adam bulamazsınız.
ben kimse inekleri sağmasın demiyorum. sen süt içeceksin diye inekleri sağan neden aç kalıyor diyorum. kapiş?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Sanıyorsunuz ki keyifden mi gülüyorum?
Ben istemiyor muyum en az asgari 700-800 dolar maaş olsun?

Dışarıdakiler zenginse ve sen fakirsen demek sorun sendedir.
Dışarıdakiler zenginse sen fakirsen sorun sendedir lafı aile parası ile büyümüş şımarık zengin çocuğu lafı.

Dışarıdakiler zenginse sen fakirsen sorun sendedir lafı aile parası ile büyümüş şımarık zengin çocuğu lafı.
Sana tavsiyem bu cümleyi sakın sokakta asgari ücrete sabah 8 de uyanmış 12 saat sonra akşam 8 de evine dönen birine kurma.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ben kimse inekleri sağmasın demiyorum. sen süt içeceksin diye inekleri sağan neden aç kalıyor diyorum. kapiş?
Asgari maaşını alıyor inek sağan. Ama asgari maaş alan işçi mecbur gidip ekmek alıcaktır.
Fırıncı da ekmeğe zam üzerine zam yaparsa o zaman işçi başkanın zam yaptığını sanar. Olay çıkmaza girer 😂

Azerbaycandan herkes uzun zamandır Trendyoldan alışveriş yapıyor biliyormusunuz? Ben bile trenyoldan alırım. Çünkü bizim burdan daha ucuza geliyor. Bizi dolar kur farkına bakarak zengin sanıyorsunuz ama öyle değil.
Sorun kazanacağımız paranın miktarına göre hareket etmemiz sorunudur.

Bu durumda en çok kimlerin sesi fazla çıkıyor bilirmisin?
Fazla parası olupta, parasını kaybetmeye korkanların sesi çıkıyor. Fakirin zaten umurunda değil.

1905

80+ Silver
Asgari maaşını alıyor inek sağan. Ama asgari maaş alan işçi mecbur gidip ekmek alıcaktır.
Fırıncı da ekmeğe zam üzerine zam yaparsa o zaman işçi başkanın zam yaptığını sanar. Olay çıkmaza girer 😂

Azerbaycandan herkes uzun zamandır Trendyoldan alışveriş yapıyor biliyormusunuz? Ben bile trenyoldan alırım. Çünkü bizim burdan daha ucuza geliyor. Bizi dolar kur farkına bakarak zengin sanıyorsunuz ama öyle değil.

Fazla parası olupta, parasını kaybetmeye korkanların sesi çıkıyor. Fakirin zaten umurunda değil.
ya dostum kalbini kırmak istemiyorum lütfen daha fazla cevap verme yoksa cidden kalp kırıp ban yicem. bir insan kitap okumadığını daha iyi belli edemez

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım

Abim Ne güzel anlatmış olayi AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ

The Semih

80+ Gold
Özgürlük içinde özgürlük isteyen dünyada tek ülke biziz. Evet ülkede toparlanması gereken şeyler mevcut doğru fakat sokağa çıkıp biz açız demek çok garip geliyor türkiyede toplasan %3 kişi kameraya açız dediği için tüm türkiye aç sanıyorlar. Herkesin altında 17 yaşında çocuğun altında arabalar motorlar var. Forumdaki konulara bakarsanız herkesin RTX sistem toplyacak bütçesi var tabii ki bu zenginlik değil ama günü gününe yaşamakda değil. Dünyada türkiyeden daha paraya muhtaç yemeğe muhtaç ülkeler mevcutken 3 milyon TL bir daireye para veren adamın ekonomiye laf etmesi bana garip geliyor kusura bakmayın. Yrt dışındaki seçmenlerin AKP ye oy vermesinin sebebi onu sevdikleri için değil bizzat dolar euro yükselsin diye oy veriyorlar bunuda bilin.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ya dostum kalbini kırmak istemiyorum lütfen daha fazla cevap verme yoksa cidden kalp kırıp ban yicem. bir insan kitap okumadığını daha iyi belli edemez
Durumunun gayet iyi olduğunu yazmışsın.
Bak elindeki durumun biteceğinden korktuğun için feryat ediyorsun.
Aslında varya konuya gelmemeliydim.
Millet aç diyenlerle biraz konuşayım dedim.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Adam Doğru söylüyor, Asgafi maaş hayatta kalabilecek ihtiyaçları giderebilecek bir maaştır herkes tok olmamalı yoksa işçi olmaz çöp toplayan olmaz onlar aç kaliyor diye bir tabir yanlıştır şuan o adamlar kendi babamdan biliyorum benim tüm masraflarımı karsiliyor 9K maaşı var ayda kendisi fayans ustasi evde 4 kişiyiz? Kira 2.5K diğerlerini biliyorsunuz zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
Durumunun gayet iyi olduğunu yazmışsın.
Bak elindeki durumun biteceğinden korktuğun için feryat ediyorsun.
Aslında varya konuya gelmemeliydim.
Millet aç diyenlerle biraz konuşayım dedim.
ya kardeşim sen ********** mısın? bunu hakaret olarak algılama sadece soru soruyorum. hem Dışarıdakiler zenginse ve sen fakirsen demek sorun sendedir. diyorsun hemde gelmiş durumun iyi elindeki bitecek diye korkuyorsun diyorsun. kendinle çelişiyorsun. sanane benim durumumdan sen mi veriyosun parayı bilader? gerçekten aç olan insan açım der mi sanıyosun sen yürügit babanın parasını yemeye devam et adamın asabını bozma

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ya kardeşim sen ********** mısın? bunu hakaret olarak algılama sadece soru soruyorum. hem Dışarıdakiler zenginse ve sen fakirsen demek sorun sendedir. diyorsun hemde gelmiş durumun iyi elindeki bitecek diye korkuyorsun diyorsun. kendinle çelişiyorsun. sanane benim durumumdan sen mi veriyosun parayı bilader? gerçekten aç olan insan açım der mi sanıyosun sen yürügit babanın parasını yemeye devam et adamın asabını bozma
Benim babam yok. Hayırlı geceler.

1905

80+ Silver
Adam Doğru söylüyor, Asgafi maaş hayatta kalabilecek ihtiyaçları giderebilecek bir maaştır herkes tok olmamalı yoksa işçi olmaz çöp toplayan olmaz onlar aç kaliyor diye bir tabir yanlıştır şuan o adamlar kendi babamdan biliyorum benim tüm masraflarımı karsiliyor 9K maaşı var ayda kendisi fayans ustasi evde 4 kişiyiz? Kira 2.5K diğerlerini biliyorsunuz zaten
ben konuşmak istemiyorum gerçekten insan konuştuğuna pişman oluyor.

arturo

80+ Silver
Açlık sınırı bu ülkede 10k ne içiyorsunuz anlamıyorum Fakirlik sınırıda 30k 30k alınca fakir sayılıyoruz sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,728
Üyeler
162,723
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom