Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Çoğunluk kör burda anlayamazlar hiç yurtdışında çalışmış olmaları bile şüpheli PC basinda 7/24 dolanan at hırsızları gibiler KK gelince ekonomi düzelecek zannedeniyorlar ama KÖRLER doğru söyleyeni 7 köyden kovarlarmış yorumlarini takma zaten takmıyorsundurda kör adamlardan ne beklersinki
Kalan 2 köy nerde la

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Sizinde valla yaptığınız en büyük icraat essek heykeli dikmek :D pek bir yararli bişi yaptıklarıni sanmiyorum vaadleride zaten orda ayrı burda ayriydi kazanamicak olmasi hoş
senin gibilerin kökünü kazımak için oyumu kullanıyorum :) size yaşadığınız ülkede nelerin olup bittiğini görmek için 20 yıl verildi ve hâlâ aynı zihniyettesiniz. böyle devam edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalan 2 köy nerde la
Gecenin sarhoşlugu :D

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu ülke hiç bir zaman tam anlamıyla gelişmeyecek beyler kendinizi zorlamayın burda boşuna tartışıyorsunuz.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bu ülke hiç bir zaman tam anlamıyla gelişmeyecek beyler kendinizi zorlamayın burda boşuna tartışıyorsunuz.
Gelişmemesinin sebebi nedir bilirmisin? Hazıra konmak isteyen baya fazlaca insan var. Depremzedelerin malına mülküne çöken insanları gördükçe sinirlerim tepeme atıyordu.

Sanki başka devlet soyguna gelmiş gibi açık açık hırsızlık yolsuzluk her şey vardı. Kızılay bile Yardım parasıyla aldığı çadırları sattığını gördüğümde yuh artık dedim. Hem de kime sattı vah vah.

Ülke vatandaşları bir-birinin ayağından çukura çekiyor resmen. Birlik olamıyorsunuz şuanlık en zayıf noktanız bu.
Muharebede Savaş zamanı çok güçlü olursunuz. Sizi yenmek isteyen savaşla yenmiyicek içten yenicek, iç savaş çıkararak.

arturo

80+ Silver
Gelişmemesinin sebebi nedir bilirmisin? Hazıra konmak isteyen baya fazlaca insan var. Depremzedelerin malına mülküne çöken insanları gördükçe sinirlerim tepeme atıyordu.

Sanki başka devlet soyguna gelmiş gibi açık açık hırsızlık yolsuzluk her şey vardı. Kızılay bile Yardım parasıyla aldığı çadırları sattığını gördüğümde yuh artık dedim. Hem de kime sattı vah vah.

Ülke vatandaşları bir-birinin ayağından çukura çekiyor resmen. Birlik olamıyorsunuz şuanlık en zayıf noktanız bu.
Muharebede Savaş zamanı çok güçlü olursunuz. Sizi yenmek isteyen savaşla yenmiyicek içten yenicek, iç savaş çıkararak.
CHPli gibi konuştuğunun farkında bile değilsin. Kızılay çadırı sattı diyorsun hala akp savunuyorsun anlamadım?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
CHPli gibi konuştuğunun farkında bile değilsin. Kızılay çadırı sattı diyorsun hala akp savunuyorsun anlamadım?
Taraf tuttuğum yok olanları söylüyorum. Haberde geçende yanlış mı okudum Kızılay başkanı görevinden alındı ve yargılanıcak diye?

Yanlışım varsa düzeltin tabii. Satmamışsa daha iyi

Son düzenleme:

arturo

80+ Silver
Taraf tuttuğum yok olanları söylüyorum. Haberde geçende yanlış mı okudum Kızılay başkanı görevinden alındı ve yargılanıcak diye?

Yanlışım varsa düzeltin tabii. Satmamışsa daha iyi
Bu adam 3 ay sonra görevden alındı oda seçim var diye Yargılanmıcak.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bu adam 3 ay sonra görevden alındı oda seçim var diye Yargılanmıcak.
Sağolasın doğru okumuştum o zaman.
Yalan değil ben sizden fazla istiyorum Türkiye çok güçlensin.
Askeri anlamda artık çok gelişmeler var, bu iyi bir haber. Ama kötü tarafı bu gelişmenin tam müharebelerin eşiğinde gerçekleşmiş olması. Biraz geriden başlamışsınız sanki.
Şimdiye Nukleer füze üretmeliydiniz.

Kore bile Amerikayı sallamıyor artık füzeyi kafanızda patlatırım diye övünüyor işe bak

arturo

80+ Silver
Sağolasın doğru okumuştum o zaman.
Yalan değil ben sizden fazla istiyorum Türkiye çok güçlensin.
Askeri anlamda artık çok gelişmeler var, bu iyi bir haber. Ama kötü tarafı bu gelişmenin tam müharebelerin eşiğinde gerçekleşmiş olması. Biraz geriden başlamışsınız sanki.
Şimdiye Nukleer füze üretmeliydiniz.

Kore bile Amerikayı sallamıyor artık füzeyi kafanızda patlatırım diye övünüyor işe bak
İnan kuzey Kore'de yaşamak istemezsin ne demokrasi ne ekonomi ne hak ne adalet var he ama doğru nükleer başlık hepsinden önemli.

pendragon

80+ Bronze
Sizinde valla yaptığınız en büyük icraat essek heykeli dikmek :D pek bir yararli bişi yaptıklarıni sanmiyorum vaadleride zaten orda ayrı burda ayriydi kazanamicak olmasi hoş

Gecenin sarhoşlugu :D
akp nin halen nesini savunuyorsunuz ? 17 yaşında bi gencim bilişim bölümü okuyorum fakat bilgsayarım bile yok var fakat 10 yıllık hurda bişey ekonomi ortada her şey ortada eğitim sistemi berbat gençlerin çoğu yurtdışına kaçıyor chp nin çoğu vaadini alıp kendi vaadi olarak gösteren akp yi savunmussunuz chp on yıllardır iktidar olmadı akp gibi icraatler yapamaz umarım buna beyniniz yetiyordur

The Semih

80+ Gold
Kanka HDP'nin oyları olmasa AK parti tek başına iktidar oluyordu kimse bunu inkar edemez. CHP nin ham oyu 18 milyon...

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
akp nin halen nesini savunuyorsunuz ? 17 yaşında bi gencim bilişim bölümü okuyorum fakat bilgsayarım bile yok var fakat 10 yıllık hurda bişey ekonomi ortada her şey ortada eğitim sistemi berbat gençlerin çoğu yurtdışına kaçıyor chp nin çoğu vaadini alıp kendi vaadi olarak gösteren akp yi savunmussunuz chp on yıllardır iktidar olmadı akp gibi icraatler yapamaz umarım buna beyniniz yetiyordur
Bir örneksin kardeşim. Eee peki hangi parti seçilirse senin bilgisayarın olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,453
Üyeler
162,690
Son üye
howl
Top Bottom