İçinde hangi panel var belli değil 5 sene öncenin paneli çıkabilir. Muhtemelen anakartı yerli, görüntü işleme lg ve samsung kadar başarılı değildir elbet...
Gençler beni dinleyin. Burada oled kötüleyenleri dinlemeyin. Burada oled kötüleyenler daha dün tn panel övüyordu. Yiğenim bunlara kandı. Gidip kendine tn...
Bu bütçede tabii bundan daha iyisi yok. Bende bunun 2024 versiyonu var alırken forumda yok dandik yok yanar diyorlardı tık yok cihazda. He yalan yok...
Farkli bir Hdmi 2.0 kablo ile denedim, onda problem olmasi normal zaten. Asil kullandigim kablo playstation5 ten cikan Hdmi2.1 kablo ama onda da ayni sorunu...
Arkadaslar merhaba. Televizyon geldi ve kurulumu yapıldı. Gerçekten mükemmel bir görüntü kalitesi var ancak problem olup olmadigini merak ettigim bir durum...
Yardımcı olabilidğime çok sevindim hocam. Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle. Tv kurulumundan sonra birkaç fotoğraf atarsınız artık :)
Hocam sırf size tesekkur etmek icin foruma kayit oldum. Pazar aksami emin olamayip sabaha birakmistim ve uyandigimda indirim bitti diye uzulmustum. Dun...