G

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• G
      gb19, Grundıg OLED 65go990a 65inc 56.300 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hayir teknik servis 2 kere gelip 2sinde de cihaz degisimi karari verdi. Genel merkez 2 kere reddetti. Daha sonra genel merkezdeki yetkili birinin mesajini...
    • G
      İçinde hangi panel var belli değil 5 sene öncenin paneli çıkabilir. Muhtemelen anakartı yerli, görüntü işleme lg ve samsung kadar başarılı değildir elbet...
    • G
      Gençler beni dinleyin. Burada oled kötüleyenleri dinlemeyin. Burada oled kötüleyenler daha dün tn panel övüyordu. Yiğenim bunlara kandı. Gidip kendine tn...
    • G
      Konunun ilk sayfalarinda hararetli bir şekilde televizyonu savunuyordunuz. Ne değişti sonradan?
    • G
      Bu bütçede tabii bundan daha iyisi yok. Bende bunun 2024 versiyonu var alırken forumda yok dandik yok yanar diyorlardı tık yok cihazda. He yalan yok...
    • G
      Oledle kiyaslamak da saçmalik, cunku 65 inc giris seviye oledler 80-90 bin tl bandindan basliyor eli yuzu duzgun markalarda. Bununla benzer fiyat...
    • G
      Hocam eski bir tv den geçtiğim için ne alirsam alayim bana zaten çok güzel görünecekti, bu sebepten temkinli bir şekilde yorum yapmaya calisacagim...
    • G
      suan kablo attiginiz gorseldeki 6 numarali porta(Hdmi3) takili. Az once Paugge marka hdmi 2.1 kablo siparis ettim, o gelince tv yi duvardan söküp 7...
    • G
      Farkli bir Hdmi 2.0 kablo ile denedim, onda problem olmasi normal zaten. Asil kullandigim kablo playstation5 ten cikan Hdmi2.1 kablo ama onda da ayni sorunu...
    • G
      Yardiminiz icin tesekkur ederim. - HDCP kapali - 4k cozunurluk secili - Tv nin girisler menusunden EDID2.1 secildi - MEMC ozelligi kapali - ALLM ve oyun...
    • G
      Arkadaslar merhaba. Televizyon geldi ve kurulumu yapıldı. Gerçekten mükemmel bir görüntü kalitesi var ancak problem olup olmadigini merak ettigim bir durum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,138
Üyeler
203,723
Son üye
hasantekeoglu
Geri