Oledle kiyaslamak da saçmalik, cunku 65 inc giris seviye oledler 80-90 bin tl bandindan basliyor eli yuzu duzgun markalarda.
Bununla benzer fiyat araliginda (56 bin lirayi baz alarak konusuyorum) ust seviye qled ve giris seviye miniledler var.
Biz de biliyoruz qled ile oledi kiyaslamamak...
Hocam eski bir tv den geçtiğim için ne alirsam alayim bana zaten çok güzel görünecekti, bu sebepten temkinli bir şekilde yorum yapmaya calisacagim.
Karsilastirabileceğim tek örnek bir akrabam 2 hafta önce TCL 85T7B modelini aldi. Miniled bir tcl ile oled grundigi kiyaslamak daha dogru olur...
suan kablo attiginiz gorseldeki 6 numarali porta(Hdmi3) takili. Az once Paugge marka hdmi 2.1 kablo siparis ettim, o gelince tv yi duvardan söküp 7 numaradaki Hdmi 2 portuna takip deneyecegim.
Farkli bir Hdmi 2.0 kablo ile denedim, onda problem olmasi normal zaten. Asil kullandigim kablo playstation5 ten cikan Hdmi2.1 kablo ama onda da ayni sorunu yasiyorum. Son olarak kaliteli bir Hdmi 2.1 kablo alip onunla da deneyecegim.
Yardiminiz icin tesekkur ederim.
- HDCP kapali
- 4k cozunurluk secili
- Tv nin girisler menusunden EDID2.1 secildi
- MEMC ozelligi kapali
- ALLM ve oyun modu acik
- Hatta bant genisligini daraltmak icin 1080p'ye cektim playstation cozunurlugunu.
Tum bunlara ragmen yine ayni sorun devam etti...
Arkadaslar merhaba. Televizyon geldi ve kurulumu yapıldı. Gerçekten mükemmel bir görüntü kalitesi var ancak problem olup olmadigini merak ettigim bir durum var. Televizyonla ilgili hic inceleme veya forum bulamadigim icin buradan soracagim.
Playstation 5'te açılıp kapanabilir VRR desteği olan...
Hocam sırf size tesekkur etmek icin foruma kayit oldum. Pazar aksami emin olamayip sabaha birakmistim ve uyandigimda indirim bitti diye uzulmustum. Dun aksam son kalan stogu sayenizde aldim.