Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
devlet okullarında neden zayıf bilgisayar kullanılıyor peki ? yurtdışında hem daha iyi bi hayat hemde daha iyi bi yer olduğu için gitmeyi düşünüyorum ülkede akp ye oy vermeyen terörist olarak gözüküyor
Gaming pc kullansınlar.
Kafası kıytırık çocuklarda bileşenlerini mi çalsın?

pendragon

80+ Bronze
Benim bilgisayarım yok diyip AKP ye suç atıyor bu arkadas gibi kaç tane var merak ettim. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

YSK verileri chp tarafından kabul edildi
bilgisayarım yok diyip akp ye suç atmadım ve chp yi de savunmadım dediğim gibi partileri tutmuyorum yazdığım yazıları nerenizle okuyorsunuz merak ediyorum ? kısaca anlatmak istediklerim bu ülkede erdoğanın yaptığı her şey apaçık ortadayken neden hala erdoğan ? bu arada şahsen en mantıklı adayın Sinan Oğan oldugunu düşünüyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
devlet okullarında neden zayıf bilgisayar kullanılıyor peki ? yurtdışında hem daha iyi bi hayat hemde daha iyi bi yer olduğu için gitmeyi düşünüyorum ülkede akp ye oy vermeyen terörist olarak gözüküyor
Terörist olarak gözükmüyor HDP = PKK değil mi bunda herkes fikir zerre şüphe yok kim HDP yi destekler veya HDP onu desteklerse ben o kişinin veya kişilerin vatansever aklından şüphe ederim bu kadar basit zamanında AKP de masaya oturdu tokadı yedi şimdi CHP den burunun ucundan ayrılmıyor o da tokadı yedi hem kendi oyu da düştü fark ettiysen bu seçimde hem de o kadar ittifak birleşti yine yaklaşmadi bile bunun nedeni çok basit AKP de yüzde 50 altında kaldı bu ülke de teröre yer yok bunu herkesin bilmesi lazım

pendragon

80+ Bronze
Gaming pc kullansınlar.
Kafası kıytırık çocuklarda bileşenlerini mi çalsın?
milyonlarca çocuğu tanımayıp etmeyip hakkında böyle konuşmanız oldukça yanıltıcı örneğin kendi okulumdan ve kuzenimin (farklı okul) okuduğu okuldan örnek vereyim yüzlerce öğrenci var ve öğrenme imkanları yok yıl olmuş 2023 fakat daha akıllı tahtası olmayan sınıflar var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bilgisayarım yok diyip akp ye suç atmadım ve chp yi de savunmadım dediğim gibi partileri tutmuyorum yazdığım yazıları nerenizle okuyorsunuz merak ediyorum ? kısaca anlatmak istediklerim bu ülkede erdoğanın yaptığı her şey apaçık ortadayken neden hala erdoğan ? bu arada şahsen en mantıklı adayın Sinan Oğan oldugunu düşünüyorum
Ayn öyle Sinan Ogan zaten içlerinde en temiz en kaliteli en dolu adam ama onu yapmazlar yediremezler kendilerine

pendragon

80+ Bronze
Terörist olarak gözükmüyor HDP = PKK değil mi bunda herkes fikir zerre şüphe yok kim HDP yi destekler veya HDP onu desteklerse ben o kişinin veya kişilerin vatansever aklından şüphe ederim bu kadar basit zamanında AKP de masaya oturdu tokadı yedi şimdi CHP den burunun ucundan ayrılmıyor o da tokadı yedi hem kendi oyu da düştü fark ettiysen bu seçimde hem de o kadar ittifak birleşti yine yaklaşmadi bile bunun nedeni çok basit AKP de yüzde 50 altında kaldı bu ülke de teröre yer yok bunu herkesin bilmesi lazım
hocam bu düşüncenize katılmıyorum şahsen kendi babamdan örnek vereyim kendisi koyu akp li ve vermeyenleri terörist ilan ediyor
vatansever ülkesini milletini düşünen genç dinamik yenilikçi bir beyin gerekiyor bunuda inşallah başaracağız
ayrıca bu düşüncenizede yarı yarıya katılıyorum örneğin ülkücüyüm diye geçinen şahıslardan yaşadığım yerden örnek vereyim çoğuna istiklal marşını sorsan daha 2. kıtayı zor okuyolar ama sözde ülkücüyüm diye geçiniyolar ama şiddetten başka bildikleri bişey yok

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
milyonlarca çocuğu tanımayıp etmeyip hakkında böyle konuşmanız oldukça yanıltıcı örneğin kendi okulumdan ve kuzenimin (farklı okul) okuduğu okuldan örnek vereyim yüzlerce öğrenci var ve öğrenme imkanları yok yıl olmuş 2023 fakat daha akıllı tahtası olmayan sınıflar var
Aynen aynen. Akıllı tahtayı bilmem de bizde yoktu zaten, ama bilgisayarların neden zayıf olduğunu zaman ilerledikçe anlarsın belki. Şimdilik söyledim ama sözüme ters düşüyorsun.
Baya zorbalık gören çocuklar burda forumda konu açıp yardım istiyorlar.

Elden güçlü birisi okulda senin yanında bilgisayar bileşeninin güçlü parçasını çıkarıp zayıfını takarsa sesini bile çıkaramazsın eminim. Mesela ekran kartını değişti.

Öğretmene mi söyleyeceksin? Ya iftira attığını söylerse kanıtlayamazsan?

The Semih

80+ Gold
Kankam demek ki millet ülkede herşeyin düzgün oldugunu düşünüyor zihniyeti asla değiştiremeyiz ki. Misal sana örnek vereyim ABD dünyanın süper gücü ama halkının belli bir kısmı evsiz sokakda uyuyor burdan düşün anlarsın.

pendragon

80+ Bronze
Aynen aynen. Akıllı tahtayı bilmem de bizde yoktu zaten, ama bilgisayarların neden zayıf olduğunu zaman ilerledikçe anlarsın belki. Şimdilik söyledim ama sözüme ters düşüyorsun.
Baya zorbalık gören çocuklar burda forumda konu açıp yardım istiyorlar.

Elden güçlü birisi okulda senin yanında bilgisayar bileşeninin güçlü parçasını çıkarıp zayıfını takarsa sesini bile çıkaramazsın eminim. Mesela ekran kartını değişti.

Öğretmene mi söyleyeceksin? Ya iftira attığını söylerse kanıtlayamazsan?
kamera sistemi dediğimiz teklonoji iste bu bahsettiğiniz yerde devreye giriyor

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Kankam demek ki millet ülkede herşeyin düzgün oldugunu düşünüyor zihniyeti asla değiştiremeyiz ki. Misal sana örnek vereyim ABD dünyanın süper gücü ama halkının belli bir kısmı evsiz sokakda uyuyor burdan düşün anlarsın.
ABD evsizler isteyerek kalıyor psikolojik ve uyuşturucu bağımlısı zaten onlar.

pendragon

80+ Bronze
kamera sistemi dediğimiz teklonoji iste bu bahsettiğiniz yerde devreye giriyor
bilgisayarında gidip yok 4090 yok i9 13900 gibi parçalar olmasından bahsetmedim en azından kullanabilir bi seviye sistem alınabilir apu sistem olur ne olursa bu devlet gençlere desteği sağlamayacaksa neden konuşuyor bu gençler ilerde nasıl imkan sahibi olucak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam bu düşüncenize katılmıyorum şahsen kendi babamdan örnek vereyim kendisi koyu akp li ve vermeyenleri terörist ilan ediyor

ayrıca bu düşüncenizede yarı yarıya katılıyorum örneğin ülkücüyüm diye geçinen şahıslardan yaşadığım yerden örnek vereyim çoğuna istiklal marşını sorsan daha 2. kıtayı zor okuyolar ama sözde ülkücüyüm diye geçiniyolar ama şiddetten başka bildikleri bişey yok
Knka benim ismimden de anlamışsındir gerçekten ben kendim olarak yorum yapıyorum türk milliyetçisi Atatürk'cu olduğumu düşünüyorum K.K ye sorsan Atatürk culer ya Atatürk ün izinden gidiyorlar ya bunlar daha istiklal marşını bilmezler Atatürk ün ilke inkılaplarıni sayamazlar gençliğe hitebesini bilmezler valla bak mevcut CHP içindeki yapılanmanın Atatürk ile uzaktan yakından alakası yok keşke Atatürk kadar vatanına milletine bağlı olsalar bu arada AKP ye vermeyenler de hain diye bişey asla olamaz bu sabah babamda bana kızdı AKP ye ver olum biliyoruz çok kötü şeyler yaptılar ama yinede ver dedi büyük abim ısrar etti ama ben vermedim vermem he ileride adam olurlar halka dokunacak şeyler yaparlar bakılır ama ben türk milliyetçisi bir genç olduğumu düşünüyorum devlete uzanan eli de kırarız halka uzanan eli de

pendragon

80+ Bronze
o konuda size katılmıyorum şahsen ülkenin durumlarından dolayı yurtdışı hayatına hayran ve çok araştırmış bi gencim o kesimin çoğu uyuşturucu madde kullanan kesimden oluşuyor yalan ve yalnış bilgi vermek istemiyorum ama hatırladıgım kadarıyla nüfusun %90 lık kısmından fazlasının refah seviyesi gayet yeterli

Top Bottom