Neler Yeni

Seçim Sonucu Son Dakika

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam 2018 seçimiyle kıyaslayınca tablodaki tek fark HDP nin oylarının CHP ye verilmesi baksana bi hak vericeksin. Yüzdelik olarak farklı ama rakamsal olarak Ak partı 1 milyon fazla hatta.
AKP de düştü CHP de düştü HDP de hepsinin kemik oylarinda düşüş var genç seçmen her zaman belirleyici rol oynar takım tutar gibi parti tutmazlar taraftar değiller fanatik değiller halka dokunacak şeyler yaparsan alırsın seçimi kardeşim kim ne derse desin seçim kim kazanmak istiyorsa EKONOMİ EKONOMİ her şey EKONOMİ den geçer ekonomi iyiyse seçimi alır gidersin kötüyse biter şimdi CHP gelse 5 sene içinde ekonomi yine kötü olursa vs yine onlarda gider halk son çare cebine dolabına bakar bu kadar basit

The Semih

80+ Gold
AKP de düştü CHP de düştü HDP de hepsinin kemik oylarinda düşüş var genç seçmen her zaman belirleyici rol oynar takım tutar gibi parti tutmazlar taraftar değiller fanatik değiller halka dokunacak şeyler yaparsan alırsın seçimi kardeşim kim ne derse desin seçim kim kazanmak istiyorsa EKONOMİ EKONOMİ her şey EKONOMİ den geçer ekonomi iyiyse seçimi alır gidersin kötüyse biter şimdi CHP gelse 5 sene içinde ekonomi yine kötü olursa vs yine onlarda gider halk son çare cebine dolabına bakar bu kadar basit
Ben AKP ye verilen oy sayısına bakıyorum 26 milyon 2018 seçimindede 26 milyon.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam siz bu halkı zeki sanıyorsunuz heralde Atatürk olsa daha az oy alırdı...
Atatürk'ü gerçekten tanıyanlar oy verirdi zaten Atatürk ün kurmuş olduğu Parti'nin haline bak Atatürk olsa eminim ki o parti içindeki yapılanmayı baştan aşağı yok ederdi keşke onun kadar milliyetçi olsalar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben AKP ye verilen oy sayısına bakıyorum 26 milyon 2018 seçimindede 26 milyon.
Kemik kitle vardır AKP yüzde 35 CHP 25 bu hiç şaşmaz aşağı yukarı hep böyle olmuştur

pendragon

80+ Bronze
Sen başkan olursan senin gelecek seçimin önemli olur yoksa öğrencilerin her birinin dileklerinin tek tek yerine getirmek mi?
kimse bu hükümette kalıcı değildir başkan olursun gereken görevin neyse layıkıyla yapıp ya tekrar kazanırsın yada tekrar kaybedersin her birinin dileklerini tek tek yerine getirmeme gerek yok gereken desteği sağlamak gayet yeterlidir. peki sizce o öğrencilerden gelicek yüzlerce binlerce yüzbinlerce oy mu önemli yoksa tek 1 kişi olan müdürün oyumu ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam olsa ne olurdu onu diyorum yine kaybederdi.
Bu ülkede her dinden her türden insan var hani kemik sabit kafa kitle varya o hiç değişmez onlar belirleyici olmazlar seçimlerde belirleyici olan yeni İlk defa oy kullanacaklar ve genç seçmen olur bir daha ki seçimlerde kim gençlere yönelik işler yaparsa yine o kazanır

arturo

80+ Silver
Bu ülkede her dinden her türden insan var hani kemik sabit kafa kitle varya o hiç değişmez onlar belirleyici olmazlar seçimlerde belirleyici olan yeni İlk defa oy kullanacaklar ve genç seçmen olur bir daha ki seçimlerde kim gençlere yönelik işler yaparsa yine o kazanır
Akp gençlere yönelik hareket etmedi yine kemik kütlesi sayesinde kazandı.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
kimse bu hükümette kalıcı değildir başkan olursun gereken görevin neyse layıkıyla yapıp ya tekrar kazanırsın yada tekrar kaybedersin her birinin dileklerini tek tek yerine getirmeme gerek yok gereken desteği sağlamak gayet yeterlidir. peki sizce o öğrencilerden gelicek yüzlerce binlerce yüzbinlerce oy mu önemli yoksa tek 1 kişi olan müdürün oyumu ?
Öğrencilerin çoğunun umurumda olmaz bilgisayarın kötü olması yada olmaması. O yüzden inan bana herkes senin gibi PC ye bu kadar takıntılı değil. Millet okulda kız kovalıyor sen pc zayıf diye Yönetimi suçluyon 😂

pendragon

80+ Bronze
Öğrencilerin çoğunun umurumda olmaz bilgisayarın kötü olması yada olmaması. O yüzden inan bana herkes senin gibi PC ye bu kadar takıntılı değil. Millet okulda kız kovalıyor sen pc zayıf diye Yönetimi suçluyon 😂
hocam siz daha başından beri tek derdimin pc min kötü olup olmadığını anlayıp ona göre konuşuyorsunuz size anlattıgım o kadar sıkıntı içinden sadece pc olayına takıldıysanız size daha fazla anlatmama gerek yok ben zaten ne desem bi sebep buluyosunuz diyecek sözüm yok size
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siz daha başından beri tek derdimin pc min kötü olup olmadığını anlayıp ona göre konuşuyorsunuz size anlattıgım o kadar sıkıntı içinden sadece pc olayına takıldıysanız size daha fazla anlatmama gerek yok ben zaten ne desem bi sebep buluyosunuz diyecek sözüm yok size
keşke tek derdim tek sorunum pc olsaydı ...

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Neden konuşuyorsak ona cevap vermek istiyorum ağa be.

Peki başka şey konuş yönetimi suçlu göstermek için 😂

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sen Azerbaycan'da yaşıyorsun bizim iç işlerimiz seni ne alakadar ediyor?
Millet aç diyen adamla tartışmalardan buraya kadar geldim. Söz sözü çeker uzadı gitti.

Sanada soru sorayım. Senin fakirliğinden devlet mi sorunlu? Yada bir başkasının

Top Bottom