Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

Ben sana hak verdim, yazdığım yanlış anlaşılmadı umarım :) Dayı da eski toprak olduğundan evet konuşma ve anlatma biçimi bizim dönemimize uymuyor fakat dayının yerinde düzgünce anlatan aynı görüşte biri olsaydı haklılık payı çok daha gözle görülür olurdu
  2. RevenKalr

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

Haklısın Canerim ama yeni nesile bazı şeyleri anlatmak zor, hak olarak bakarsak evet kimse karışamaz fakat mantık çerçevesinde bakacak olursak uygun olmadığını göremeyen kördür diye yorumladım.
  3. RevenKalr

Suriyeli AKP'den aday adayı oldu

:peeposad: ülke elden gidiyo..
  4. RevenKalr

Oyunlar 700 tlMİ ???

Hicbisi anlamadim 😂
  5. RevenKalr

Ekonomi,dolar,euro ve artan vergiler

R3 1200 af yazdim ya?
  6. RevenKalr

Ekonomi,dolar,euro ve artan vergiler

Bende 2 hafta önce işlemci aldım. Anakartim vs yoktu fiyatlar daha fazla artmasin bi köşede dursun diye aldim 570 tl ye almistim suanda 950 tl olmus. Almasaydim alamiyormusum bu cok üzücü. Normalde r5 1600 af almak istiyordum Ama 570 tl ye anca r3 1200 f alabildim :(
  7. RevenKalr

Sizce dolar düşer mi?

Düşer gibime geliyor
  8. RevenKalr

Aras Kargo Neden Böyle

Ben incehesap dan rx 570 aldım 2.5 günde aras kargo ile istanbul dan samsuna getirdiler. Size neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum arayıp sormaniz lazim. Teslim edildi gözüküyorsa bu iste bir sıkıntı var.
Top Bottom