Neler Yeni

Aras Kargo Neden Böyle

EmreUysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre Uysal
8 Mayıs'ta incehesaptan sipariş ettiğim ürün hâlâ elime ulaşmadı ki sokağa çıkma yasağı vs. De derse ürün 11 Mayıs'ta kargolandı ama hâlâ ses seda yok komik olan da ürünün teslim edildi olarak gözükmesi benim gibi aras kargodan şikayetçi olan var mı?
(Başka bir arkadaşım midi klavye aldı aldığı günden 2 gün sonra ulaştı elime bence sıkıntı Aras kargoyla ilgili)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
8 Mayıs'ta incehesaptan sipariş ettiğim ürün hâlâ elime ulaşmadı ki sokağa çıkma yasağı vs. De derse ürün 11 Mayıs'ta kargolandı ama hâlâ ses seda yok komik olan da ürünün teslim edildi olarak gözükmesi benim gibi aras kargodan şikayetçi olan var mı?
(Başka bir arkadaşım midi klavye aldı aldığı günden 2 gün sonra ulaştı elime bence sıkıntı Aras kargoyla ilgili)
Ben incehesap dan rx 570 aldım 2.5 günde aras kargo ile istanbul dan samsuna getirdiler. Size neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum arayıp sormaniz lazim. Teslim edildi gözüküyorsa bu iste bir sıkıntı var.

EmreUysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben incehesap dan rx 570 aldım 2.5 günde aras kargo ile istanbul dan samsuna getirdiler. Size neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum arayıp sormaniz lazim. Teslim edildi gözüküyorsa bu iste bir sıkıntı var.
Aradık ulaşamadık kimseye bekliyoruz açan yok en son ne kadar ilgili bilmiyoruz ama incehesaba bilgi gönderdik bayramdan sonra ilgilenilecek

Srayne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğrahan Türkmen
Teslim edildi denmesi garip. O konuda bir yanlışlık olmalı. Aras kargo iyidir normalde.

Top Bottom