Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

Savcıya helal olsun ama iş hakimde bitiyor o savcı kadar cesur değilse o PKK lı doktor serbest kalır bu ülkede hakimlerin kararları iyi incelenmeli korkak olanlar ayıklanmalı ayrıca şu ülkedeki mafya türü yapılanmaları kökten temizlemek lazım artık yok 500 tane gözü kara adamları varmış ulan...
  2. Ritim Ustası

🚨 İRAN İSRAİL'İ FÜZELERLE VURDU! 🔥🔥

Patlamayan füzelerle araya bir iki tane patlayanlardan koymuşlar iyi show yapıyorlar he
  3. Ritim Ustası

İNSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ YEDİ !!! 🚫🚫

Ülkede hak edeni değil de torpille birileri meslek sahibi yapılırsa elin uygulamasına böyle muhtaç oluruz! Türkiye deki eğitim sistemiyle böyle bir uygulama yapabilecek kapasitede kimse yok
  4. Ritim Ustası

İNSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ YEDİ !!! 🚫🚫

Yapacakları işe 🤬 gitsinler tiktoku yasaklasınlar! 1722585337 Haniye kim?
  5. Ritim Ustası

Kredi kartına taksit kalkacak söylentisi!

Burada ülkenin ekonomisini batıran yığınla şey yazarım. Taksiti kaldırmak mı ülkeyi kurtaracakmış ben hep taksitle alıyorum ve ödemeleri mi hiç aksatmıyorum bir kaç beyinsiz yüzünden mi taksit kaldırılacak. Maaşlarına hayvan gibi zam yapmalarını biliyorlar ama eğer böyle bir şey yaparsa ülkeyi...
  6. Ritim Ustası

Ya bunların söylediği 10 şeyden 9 u yalan bunlara inanan cahil kitle çok zaten taksit olmayan ülke yoktur. Taksit kalkarsa halk alım gücü olarak iyice zora düşer net ülkede büyük isyan çıkar bu var ya aklı olan birinin yapacağı açıklama değil bu Mehmet Şimşek ten bir halt olmaz bu da yakında...
  7. Ritim Ustası

Devlet oy için ev kredisi yok şu kredisi yok bu kredisi verip durmasaydı fiyatlar böyle uçmayacaktı eskiden alım gücü düşük olan iyi kötü alıyordu ev araba şimdi hayal oldu bu devletin politikası yüzünden! Zaten faizi kendileri için düşürdüler olan halka oldu asgari ücretliye, SSK emeklisine oldu!
  8. Ritim Ustası

Bu Maliye bakanı Mehmet Şimşek insanı çıldırtacak bi açıklama yapmış neymiş bu taksit olayı dünyada sadece bizde varmış ulan bizim alım gücümüz nede diğer ülkelerle karşılaştırıyorsun bizi! Taksit kalkarsa kimse bir şey alamaz hale gelir biriktirip alayım dese enflasyon yüzünden o ürüne yine zam...
  9. Ritim Ustası

Asgari Ücret 11 Bin 402₺ Oldu!

Ben bekarım kafam rahat asgari ücret ile çalışıp çoluğu çocuğu olup sesini çıkarmayanlar düşünsün genelde bu kesimler dindar olup bunada şükür diyenler! Siz bu kafayla daha çok sömürülürsünüz!
  10. Ritim Ustası

Dostum asgari ücrete %30 zam yapılıyor, ürünlere %50 hatta daha fazla zam yapılıyor alacaksan iş bulman garantiyse git kredi çek al yoksa fiyatlar uçacak zamlara karşı herhangi bir yaptırım yok serbest piyasa diye işin içinden çıkıyorlar her türlü
  11. Ritim Ustası

Asgari ücreti 500 dolara sabitleyecez diyorlardı 500 dolar bile etmiyor üstelik bu dolar sabit durmayacak ve düşmeyecekte!
  12. Ritim Ustası

Çok yere başvurdum torpilimiz yok bizim! Orta öğretim KPSS puanı ile lisans KPSS puanını bir tutuyorlar ya çıldırıyorum memurların çoğu orta öğretim KPSS ile alınanlar!
  13. Ritim Ustası

Ne emeğinden bahsediyorsun KPSS den barajı geçmek o kadar zor değil gerisinini de torpille hallediyorlar hatta bazı yerlerde çaktırmadan KPSS ye girmeyenler bile alıyorlar! Çevremde var öyleleri!
  14. Ritim Ustası

Çok düşük çok en düşük memur maaşının yarısı böyle saçmalık böyle adaletsizlik olamaz! Yahu memurların alayı yatarak para kazanıyor gözlerimle görüyorum adam mesai saatleri içerisinde uyuyor buna rağmen aldıkları maaşa bak! Bu tür dengesiz gelir dağılımı toplumda huzur falan bırakmaz!
  15. Ritim Ustası

Asgari ücret açıklanır açıklanmaz yapılan zama gel!

Aynen öyle ben zar zor 2023 e girmeden yetiştirebildim tek klavye eksik oda istediğim klavyenin stoğu bitti geldiği de yok bu anakartı ertelemeli ödemeyle aldım iyi denk geldi
  16. Ritim Ustası

Denetleme olmadığı için herkes rahatça fiyatları yükseltebiliyor enflasyon en çok bunlara yaradı deli gibi kar yaptılar çoğu kişi işten çıkarmalar olur diyor o biraz zor
  17. Ritim Ustası

Asgari ücrete zam hadi fırsatçılar fiyatları arttırın

Çoğu etiketleri zam yapılmadan önce hazır bekletiyordu, çoğu da fiyat güncelleme butonunda bekliyordu asgari ücret açıklanır açıklanmaz fiyatlar zaten artmış
  18. Ritim Ustası

Arkadaşlar bu anakart 2 gün önce 8300 TL ymiş şimdi 9150 TL olmuş ben bu anakartı 7300 TL ye almıştım şaka gibi gerçekten şimdiden bu kadar zam yapıldıysa sonra ki zamları düşünemiyorum 8500 TL şimdiden hiç oldu geçmiş olsun! Daha zam gelmeden etiket değişimi yapan firmalar biliyorum bunlara dur...
  19. Ritim Ustası

TRT Bandrol Ücreti Zamı

Yahu ben televizyona bakmıyorum TRT de izlemiyorum neden TRT bandrol ücreti ödemek zorundayım aldıkları para haram zıkkım olsun! Zaten şu aralar TRT de popüler olan tarihi dizilerin tarihle zerre alakası yok!
  20. Ritim Ustası

Yardım Konya'da Yabancı Uyruklu Öğrenciye Ulaşım Ücretsiz

100 yıl Max Konyalı gibi ithamlarda bulananlara bu üslup az bile kalır daha ağır konuşurdum ama malum forum kuralları bu ülkenin en fazla başında duran AKP mi CHP mi? CHP heykel yapacağına teknolojiye yatırım yapsaydı şuan ekran kartı üretimi Japonya da değil Türkiye dede olurdu! İmamoğlu bırak...
Top Bottom