Neler Yeni

Yardım Konya'da Yabancı Uyruklu Öğrenciye Ulaşım Ücretsiz

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Kapitülâsyonların hiçbir kısmında istisnayı kabul etmiyoruz. Adlî, malî veya askerî kapitülâsyonların hiçbirini tanımıyoruz.

Millî hududlarımız dahilinde bulunan toprakların bize verilmesinde israr edeceyiz. Ondan sonra, bu topraklar üzerinde tamamıyla, bağımsız, yani kapitülâsyonsuz bir Türkiye yaşamasını istiyoruz. İşte bütün istediklerimiz budur.

Kapitülâsyonların Türk milleti için ne derece nefret edilen bir şey olduğunu size tarif edemem. Bunları diğer şekil ve namlar altında gizleyerek bize kabul ettirmeye muvafak olacaklarını planlayan ve hayal edenler bu konuda pek çok aldanıyorlar. Zira, Türkler kapitülâsyonların devamının kendilerini pek az vakitte ölüme sevkedeceğini pek iyi anlamışlardır.

Bana Avrupalıların ve bilhassa Fransızların doğudaki yararlarından bahsediyorsunuz. Her şeyden evvel şurası bilinmek lâzımdır ki, Büyük Millet Meclisi hükümeti kapitülâsyonların devamını asla kabul etmeyecektir. Şayet yabancı uyruklular eskiden olduğu gibi, bundan sonra da kapitülâsyonlardan istifade etmeyi düşünüyorlarsa, aldanıyorlar. Kapitülâsyonlar bizim için mevcut değildir ve asla mevcut olmayacaktır. Türkiye’nin istiklâli her sahada tamamen ve eksiksiz onaylanmak şartıyla kapılarımız bütün yabancılara açık kalacaktır.

-Mustafa Kemal Atatürk
Bruh, bu kapitülasyon o kapitülasyon değil...

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Konyalı,akpli bir kullanıcı vardı. Sürekli kendi şehri dışında chpnin olan şehirlere laf söylerdi. Din kardeşin bedavaya binerken sen saf gibi para öde saf konyalı kullanıcı.
Hangi üye hocam merak ettim.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Konyalı,akpli bir kullanıcı vardı. Sürekli kendi şehri dışında chpnin olan şehirlere laf söylerdi. Din kardeşin bedavaya binerken sen saf gibi para öde saf konyalı kullanıcı.
Bak ben parti falan tutmuyorum beni öyle AKP li diye yaftalama burada saf olan sensin hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama CHP nin olduğu şehirlerde hayat ultra pahalı hizmet kötü kısacası CHP yi günahım kadar sevmem. Bu yabancı uyruklu öğrencilere ulaşım bedava konusuna gelirsek buna kesinlikle karşıyım sert bir şekilde ise tepkimi koydum asgari ücret ile zar zor geçinen kendi vatandaşına destek olacağına elin yabancısına kolaylık sağlıyorlar bunlar üstelik bizden daha iyi yerleri gelip bizden daha rahat bir şekilde yaşıyorlar! Ben ne takım ne parti tutarım bunlar boş artık benim için.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ya bişi olmaz onlar din kardeşimiz ne güzel belediye misafirperver.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Bak ben parti falan tutmuyorum beni öyle AKP li diye yaftalama burada saf olan sensin hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama CHP nin olduğu şehirlerde hayat ultra pahalı hizmet kötü kısacası CHP yi günahım kadar sevmem. Bu yabancı uyruklu öğrencilere ulaşım bedava konusuna gelirsek buna kesinlikle karşıyım sert bir şekilde ise tepkimi koydum asgari ücret ile zar zor geçinen kendi vatandaşına destek olacağına elin yabancısına kolaylık sağlıyorlar bunlar üstelik bizden daha iyi yerleri gelip bizden daha rahat bir şekilde yaşıyorlar! Ben ne takım ne parti tutarım bunlar boş artık benim için.
AAA bende diyorum bu İstanbul'da hayat neden ultra mega büyük pahalı. Demek ki CHP imiş sebebi. Tabi ya, yıllardan beri CHP yönetiyor IBB'yi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max Konyalı zaten.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Uygunsuz davranış
AAA bende diyorum bu İstanbul'da hayat neden ultra mega büyük pahalı. Demek ki CHP imiş sebebi. Tabi ya, yıllardan beri CHP yönetiyor IBB'yi.

Max Konyalı zaten.
Sen nerelisin lale hepiniz saçma sapan isimler kullanıyorsunuz Türk müsünüz yabancı mı belli değil! Eğer bu yabancılara yapılan muameleyi eleştirecek birisi varsa oda benim size laf düşmüyor burada siz bu yabancılardan daha çok yabancısınız Türkiye'ye!

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Sen nerelisin lale hepiniz saçma sapan isimler kullanıyorsunuz Türk müsünüz yabancı mı belli değil! Eğer bu yabancılara yapılan muameleyi eleştirecek birisi varsa oda benim size laf düşmüyor burada siz bu yabancılardan daha çok yabancısınız Türkiye'ye!
Şu üsluba bakar mısın :D Sen kimsin de sana laf düşecek?

Yıllardan beri AKP yönetiminde olan İstanbul'un pahalılığı yeni çıkmış gibi lanse edip sebebini de CHP ilan ediyor.

Bakan Nebati ile bir akrabalığın var mı? Gözlerinde ışık görüyorum...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Max Konyalı zaten.

Max Konyalı zaten.
100 yıl
Şu üsluba bakar mısın :D Sen kimsin de sana laf düşecek?

Yıllardan beri AKP yönetiminde olan İstanbul'un pahalılığı yeni çıkmış gibi lanse edip sebebini de CHP ilan ediyor.

Bakan Nebati ile bir akrabalığın var mı? Gözlerinde ışık görüyorum...
Max Konyalı gibi ithamlarda bulananlara bu üslup az bile kalır daha ağır konuşurdum ama malum forum kuralları bu ülkenin en fazla başında duran AKP mi CHP mi? CHP heykel yapacağına teknolojiye yatırım yapsaydı şuan ekran kartı üretimi Japonya da değil Türkiye dede olurdu! İmamoğlu bırak verdiği vaatleri yerine getirmeyi İBB yi teröristlerle doldurma derdinde! CHP milli güvenlik sorunudur bu ülke için.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
100 yıl

Max Konyalı gibi ithamlarda bulananlara bu üslup az bile kalır daha ağır konuşurdum ama malum forum kuralları bu ülkenin en fazla başında duran AKP mi CHP mi? CHP heykel yapacağına teknolojiye yatırım yapsaydı şuan ekran kartı üretimi Japonya da değil Türkiye dede olurdu! İmamoğlu bırak verdiği vaatleri yerine getirmeyi İBB yi teröristlerle doldurma derdinde! CHP milli güvenlik sorunudur bu ülke için.
Kardeşim sen başka bir ülkede mi yaşıyorsun acaba? CHP iktidara falan mı geçti? 20 yıldır AKP yönetiyor bu ülkeyi. CHP ne ara iktidar oldu ya?
IBB'yi teröristlerle doldurma peşinde diyorsun da, bu bahsettiğin kişi bakanlıkta stajını yapmış biri biliyorsun dimi? Adli sicil kaydı temiz olan birini işe almış terör bağlantısını nereden bilsin? Eğer bilir yaaa diyorsan bakanlıkta suçlu ve AKP bakanlığı. Hadi abicim sen anime izle kafanı bu işlere yorma.

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Yabancı uyruklu denilince neden aklınız hemen suriyeli ve afganlara gidiyor. Tamam evet büyük bir mülteci sorunu var, kötü bir iktidar söz konusu ama adamların attığı her adımada çamur atmak için fırsat kolluyorsunuz sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,948
Üyeler
161,170
Son üye
ahmetgulduren