Arama sonuçları: *

1. S

İntihar etmek istiyorum [eski]

O hallolmadi da gerek de kalmadı. Allah a şükürler olsun, yoluna girdi gibi her şey. Sabrın sonu selamet derlerdi inanmazdım. Doğruymuş.
  2. S

Hhahhahh o zamanlar büyük buhrandan haberim bile yoktu 🤣
  3. S

Yok o eskiden gelmiş ergence düşünceler. Şuan bazı şeyleri yerine oturtturdum. Sadece son zamanlarda bahsettiklerimden farklı bir olay yüzünden çok kötüyüm ama her şey gibi bu da geçer İnşallah.
  4. S

Konuya bir güncelleme getireyim. O zamanlar ergenligin getirdiği bazı düşüncelerle bu tür yazılar yazmışım. Eğitim ve bilgisayar tarafı halloldu. Ama bir mesele var ne kadar çabalarsan çabala olmuyor. Keşke her sorun çalışarak çözülebilse. Hayat devam ediyor inşallah son sorunu da çözebilirim. 🫡
  5. S

Esenyurt'daki akıl almaz cinayet!

Katil Türkçü çıksaydı sosyal medyayı düşünemiyorum fakat mezepotamya eşşeği çıktığı için Türk solu bir şey yazamıyor malesef.
  6. S

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği

Belediye seçimlerinde Zafer Partisine oy vermeyen erkek
  7. S

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi, zinanın suç sayılmasını vaat etti

Aynı şekilde katılıyorum . Eskiden de böyleydi zaten .
  8. S

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

En mantıklı seçenek Muharrem İnce gibi duruyor .
  9. S

HAARP teknolojisi mümkün mü?

Bi taraf birinin yalancısı bi taraf birinin yalancısı . Haarp kadar büyük değil ,yani en azından öyle sanıyorum , ama onun daha gelişmemiş hali olabilir .10 sene önce yapılan deney beni çok etkilemişti . Zaten var olan bi fay hattı belki tetiklenmiş olabilir . Şuan ki teknolojiye zor ama biz...
  10. S

Suriyeli bir sığınmacı prezarvatif almış

Bunun Mersin deki dostları Konya ya getiriliyormuş . Yerlerini öğreneyim yarın birgün ziyaretlerine giderim
  11. S

Hatay da durum nasıl?

Dayım orada jandarama 2 defa görüşebildik .Evleri yıkılmak üzereymiş .Çoğu ev de öyleymiş . En son görüştüğümüzde arabadaylardı .Orası baya kötü durumda
  12. S

93'ten sonraki en büyük deprem?

Hemen içeri kaç o zaman .Allah korusun çöker falan
  13. S

Depremde 284 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı

Tr tarihinin en büyük 2. depremi .Bunun çok çok üstünde bir sayıya ulaşır
  14. S

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük 2. depremi 7.8 ile 1. si 1939 depremi
  15. S

Deprem anında balkona çıkma , balkonlar hemen çöküyor
  16. S

Kayseri'de sallanırken halk trafiğe döküldü

Allah rahmet eylesin . Daha büyük istanbul depremi var . O deprem bundan daha büyük olur. Önlem alıması lazım
  17. S

Kayseri'de sallanırken halk trafiğe döküldü

Kanka bir şeyin yoktur umarım .Baya büyük olmuş
  18. S

BUGÜN ABDULLAH ABİNİN DOĞUM GÜNÜ 🎉🎉

Bence doğum gününe özel bana hediye verebilir.
  19. S

İsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar.

Reisim raconu koymuş.
Top Bottom