Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

Niye eski ? Bugüne bakın...
  2. Sahin416

Devlet mafyalarla bile çalışır. Derin devlet dediğimiz sistemin her şeyden haberi var. Sen halk olarak uyuyosun.
  3. Sahin416

Kusura bakmayın 2008 türkiyesinde değiliz. enflasyon yüzde bin beşyüz. yenilik olmasını da geçtim artık şu bataklık bitsin. akp oldukça daha çok para kaçırırlar bu ülkeden. açın https://www.youtube.com/channel/UCbrzKccPkQMTfXVzE5EjN2A bu kanalı izleyin. uyumayın
  4. Sahin416

Körü körüne bağlanmaktansa yenilik yapmayı hedefler gerekirse bok ederiz hocam bu kadar net 1621855628 O kadar haklısın ki tek derdimiz bu
  5. Sahin416

Olabilir hocam ama gün sonunda yine olan ülkeye halka oluyor :(((
  6. Sahin416

Hala anlamıyorsunuz hocam. Partilerin yaptıkları ile ilgilenmiyoruz artık. Bundan sonra ne yapacaklar o önemli :)
  7. Sahin416

Geçerli yönetimlerde tabii ki bu yok ama buradaki bütün insanları tek bir dilde özetleyebilirim. Buradaki bütün insanlar partiler veya kişiler ile ilgilenmiyor. Gerçekten ülkeye bir şeyler katmak daha da yaşanılabilir ve refah seviyesi yüksek bir ülke haline getirmek istiyorlar. Partilerin veya...
  8. Sahin416

Mantıklıymış hocam 1621844856 Hocam adam cumhurbaşkanlığında gözüm yok dedi, ama olursa bu ülkede hak hukuk cidden yerini bulur. Ve çok yazık tek bir kişiye muhtaç kalmışız 1621844969 Katılıyorum, 20 yıldır değişmedi bu düzen eğitim sistemini bile 5 tane milletvekili değiştirdi. 5 tane...
  9. Sahin416

Net 1621835581 Ne bu kin hocam dkddkd
  10. Sahin416

Neden hocam
  11. Sahin416

Hocam yapılan her şeyi halka gösteren bi adam yalan yanlış şeyler yapmaz. Açın kılıçtaroğlunun jahrein ile yayınına bakın veya o boru ihalesini izleyin ya da ekrem imamoğlunun milletvekillerinin saldırılarına nasıl karşılık vermediğine bakın.
  12. Sahin416

Sadece bu değil hocam adama nasıl nerde niye sorularını soruyoruz biz biliriz diyor. Yahu yapsana mansur yavaşın yaptığı gibi internet üzerinden ihaleleri tüm halk görsün
  13. Sahin416

Katılıyorum hocam 1621793109 Hocam öncelikle şu akrabalık ilişkilerine bi son vermeli. Vay benim yeğenim bakan olsun mantığı olduğunu herkes biliyor
  14. Sahin416

Haklısınız hocam ama insanlar artık o kadar bunaldı ki adam gitsin keyfimize bakalım gözündeler. Boş koltuk bile daha çok iş yapıyorken ülkeyi kurtaracak adamı bulmak neler değiştirir biraz düşünelim
  15. Sahin416

Hocam mantıklı bi gözle bakınca evet cümle böyle yorumlanabilir ama burda herkes çok iyi biliyor ki erdoğan veya başkası da gelse fark etmez. Bizim derdimiz ülkeyi cidden dürüst insanlara teslim etmek olmalı dimi ?
  16. Sahin416

Kesinlikle katılıyorum lakin işini doğru yapsa yine ona oy verirdik bunu da ekleyeyim
  17. Sahin416

Hocam aslında bakarsanız mansur yavaş ekrem imamoğlu ya da chp başkanı kemal bey gibi çıkıp gerçekleri konuşsa bi ikna olucaz ama hesapları kesilmeyen paralar nerde insanlar bunu düşünüyor
  18. Sahin416

Peki neden hocam? Böyle düşündüren şey nedir ?
  19. Sahin416

Anladım hocam saygılar... Bende sizin gibiyim :)
  20. Sahin416

Yaşlı dayılar gelmeden
Top Bottom