Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

Allah Allah hangi imam hatipmiş orası ?

Sallıyorsunuz tamam işiniz zor ama biraz tutulur cinsten sallayın :D
İnanmak ya da inanmamak senin kararın. Doğruları söylüyorum bizim burada miting olunca götürdüler. Kimseye yalan söylemem açıp internetten de bakabilirsin mitinge götürülen öğrenciler diye yazarak

Erdoğan hariç herkese oy veririm 2 aday olsa birisi Erdoğan olsa diğeri Allah diyen tirbüşon olsa Allah diyen tirbüşona oy veririm
yine 1. Aday Erdoğan 2. Aday big smoke olsa big smoke'ye oyumu veririm
Yani anlayacağınız Erdoğan dışındaki canlı, cansız her varlığa oy veririm Erdoğan'a vermem

İç siyaseti CHP, dış siyaseti AKP gibi yapabilen birisine verirdim.
Net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erdoğan hariç herkese oy veririm 2 aday olsa birisi Erdoğan olsa diğeri Allah diyen tirbüşon olsa Allah diyen tirbüşona oy veririm
Yani anlayacağınız Erdoğan dışındaki canlı, cansız her varlığa oy veririm Erdoğan'a vermem
Ne bu kin hocam dkddkd

Allah Allah hangi imam hatipmiş orası ?

Sallıyorsunuz tamam işiniz zor ama biraz tutulur cinsten sallayın :D
Mübarek bunların da her gittiği yerde bir fenalık oluyor. İşe bak işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışları yapan zaten " Recai tahir aydoğan" zaten kendisi yanlış yanlışın kaynağını kaldırirsak yanlış kalmaz dimi 🙂
Kaynağını kaldıracak adam olmak için o yanlışlara çözüm sunmanız gerekir. CHP pandemide ne yaptı mesela. Çok sallıyorlar ya. O saçma sapan sahra hastanesini - ki onu da beceremediler- yaptılar bir tek. Gelip iktidara sallamadan önce şunu bana çözüm sunacaklar ki Erdoğan giderse ülke daha iyi olacak diyeyim. Fakat bazı kişilerde tek kafa "Erdoğan gitsin" olmuş.

Tehlikeli seçmen

Her şeye "Erdoğan gitsin" zihniyetiyle bakmalarına diyorum.

Adama tarımda ihracat nasıl artar diyorsun verdiği cevap "Erdoğan gitsin", ülke nasıl düzelir diyorsun "Erdoğan gitsin", üretimi nasıl arttırırız diyoruz "Erdoğan gitsin" sonra bakarız diyor. Ülkeyi bölecek adama Erdoğan karşısında olduğu için oy bile verirler. N'asıl saçma bir zihniyet anlamadım.
Dediğin kafada olsaydık herkes Kemalci olurdu.
Gidip de icraat yapan Mansur Yavaş'ı desteklemezdi çoğunluk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri