Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

Sonumuz ne olacak ?

Bizim yapcağımız şeyler varda imkan yok. Baştakiler yapmıyor. Zihniyet değişimi şart.
  2. SharpDagger

NVDIA Geforce Now Türkiye Sunucusu Açıyor !

Fiyatı hakkında bir bilgin var mı ?
  3. SharpDagger

Yardım Sokağa çıkma yasağında internet bağlanir mi ?

Bir şey sorcam bu meslek için okumak gerekiyormu çünkü bu iş hakkında çok bilgiliyim ve ilgiliyim yaşıma göre saha ekiplerinde çalışanlar kadar neredeyse bilgi sahibiyim .
  4. SharpDagger

Keşke benimkinde öyle olsa :love:. Cidden babamin öyle bi işi olmasini çok isterdim.
  5. SharpDagger

bir şey daha sorcam. Şikayetlerde randevu gününde gelmediler diye birçok şikayet okudum başıma gelir mi acaba gelirse ne yapmam lazım ?
  6. SharpDagger

Türk Telekom'dan aldık. Ayın 23 ünde randevu verdiler evde kurulum yaparlar mı yada gelirler mi?
  7. SharpDagger

Arkadaşlar ayın 23unde ev interneti randevum var. Sokağa çıkma yasağı var maalesef o gün. Sokağa çıkma yasağı kurulum ekibini etkiliyor mu acilen yardım .
  8. SharpDagger

İstanbul Dahil 30 Büyük Şehirde Sokağa Çıkma Yasağı

16 nisanda 15 e giricem 2000 liyim ama bu konularda dürüst olmayı seviiyorum ne zaman doğum günüm olursa o zaman 15 im :)
  9. SharpDagger

Yok lise 1'im :) .
  10. SharpDagger

İtiraf edeyim yaşım 14 Mersin'de babamla çarşıya çıkmıştım yemin derim gta da 5 yıldızla aranıyor gibi heyecanlıydım. Arabada kırmızı işikta dururken 2 tane polis motorsikleti geldi yanımızda durdu (aha busefer hapı yuttum dedim) beni farketmeden geçtiler :D
  11. SharpDagger

Haklısın malesef bu yönetimden hiç memnun değilim bu siyasete girmek istemiyorum ama bunca cezalar vergiler odur budur nereye harcanıyor cidden merak ediyorum.
  12. SharpDagger

Bencillik yapmak istmeiyorum ama bari internetimi gelip bağlasınlar yha zaten 7 nisanda başvurdum 23 nisan a randevu verdiler uzun sürüyor diye bu işte girerse 1 ay internetsin dewamke.
  13. SharpDagger

AHHH 2 günlükmüş içimi rahatlattın sağ ol ❤
  14. SharpDagger

Milliyet gazetesinde şu haber yazıyor: 10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri...
  15. SharpDagger

bu zamanda pc toplamak mantıklımı

Virüs bitene kadar beklemeni öneririm.
  16. SharpDagger

Korona ile ilgili sohbet

İnşallah İnşallah ta aslında bir nebze bizim suçumuz var. Korona çıktığında instagram alemi hayırdır türklere gelmez, lan korona da neymiş üflesek ölür, kolonyamız yeter ehehehe gibi ukalaca yaklaşımlar vardı. Tüm devletler önlem alırken bu hastalığa bizimkiler neyse s. et diyolardı yani bizimde...
  17. SharpDagger

Sizce okul tatili daha da uzatılır mı ?

Şahsen ben hiç takmıyorum uzaktan eğitimi anlayamıyorum videoda dersi.
  18. SharpDagger

Sizce okul tatili daha da uzatılır mı ?

Arkadaşlar bir sürü performans ödevleri falan var ve bi yandan okulu özledim bi yandan hiç açılmasını istemiyorum. Sizce 30 nisanda (4 mayıs) okullar açılır mı ?
Top Bottom