Neler Yeni

Korona ile ilgili sohbet

Emre Baş

80+ Gold
İnşaallah tez zamanda gecer ve Çinliler hayvan pazarını kapatmalı:mad:

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
nşallah korona geçer arkadaşlar ya gercekten çok üzülüyorum gittikçe artiyo kayıp sayımız Allah'ım sen bize yardim et!!
#EvdekalTürkiye
lutfen gerekmedikce dışarı cikmayin
Amin
En kısa zamanda geçmesi dileğiyle

Yakubovic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yakupcan KILIÇ
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji tarih
Instagram
https://www.instagram.com/yakupcannnn/
Twitter
yakubovic61
gerçekçi olmak gerekirse biz insanlar olarak bunu hakettik yapmadığımız yolsuzluk zulüm adaletsizlik kalmadı yaradan da bizi cezalandırıyor akıllanalım diye oyüzden buna itiraz etme hakkımız yok ancak bu illetten kurtulmak için çabalayıp dua etmeliyiz birde hem virüsten insanlar ölmesin deyip hemde işi yokken evde canım sıkılıyor diyip gezenler oldukça bu virüsten kurtukamayız

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
İnşallah İnşallah ta aslında bir nebze bizim suçumuz var. Korona çıktığında instagram alemi hayırdır türklere gelmez, lan korona da neymiş üflesek ölür, kolonyamız yeter ehehehe gibi ukalaca yaklaşımlar vardı. Tüm devletler önlem alırken bu hastalığa bizimkiler neyse s. et diyolardı yani bizimde suçumuz var. Konuya gelicek olursak inşallah geçer bende üzülüyorum bu duruma :(

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Allah'ın izniyle bu kötü günlerde geçicek zorunlu olmadığınız sürece dışarıya çıkmayalım bu virüs dalga geçilecek bir şey değil bu durumu ciddiye almamız gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,551
Üyeler
168,459
Son üye
Aqar21
Top Bottom