Arama sonuçları: *

• Users: Touoa
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Touoa

Manavgat'ta büyük yangın!

Yok asılsız değil dostum, fotoğraftan bahsetmiyorum. Benim açımdan Manavgat olayı bir başlangıçtı, 5-10 kişi böyle bir şey planladı ve uyguladılar. Dün Manavgat'ı yaktılar şimdi başka şehirleri yakıyorlar birbirlerinden cesaret aldılar, cesaretlendiler. Burada hala yakmaya devam ediyorlar...
  2. Touoa

19 Tane de helikopter çalışıyor ve hala yakmaya devam ediyorlar , Manavgat'ta yaşıyorum. Kendilerine Ateşin çocukları diyorlar işte hala molotof atmaya devam ediyorlar , rüzgar var fena rüzgarı avantaja çevirdiler.
  3. Touoa

Ateşin çocukları adı altında yakan terörist grubu.
  4. Touoa

Terör olayları evet, iyi ayarlanmış bayağı, şiddetli sıcak rüzgar esiyor. 1627554572 Evet, molotof atılarak yakıldı çoğu yer. Yaptıkları araç bulundu, 7 tutuklu olması gerek.
  5. Touoa

Fotoğrafta görmene ne gerek var ki. Manavgat'ta yaşıyorum, otel yapılır dediğin yerler , otel yapılacak yerler değil.
  6. Touoa

Bilerek yakıldı zaten, terör olayları. Çok büyük alanda yangın var şu an , 10 üstü helikopter 3 tane yangın uçağı çalışıyor.
  7. Touoa

Manavgat'ta ki yangın hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 ayrı yerde aynı anda yangın çıktı ve şu an Manavgat'ta güneş yok, gökyüzü komple duman dolu , kül yağıyor. Çok sayıda ev ve köy yandı, şu anlık 3 ölü var. Çok kötü durum gerçekten, farklı şehirlerde de yangın olayları var. Terör olayları yüksek...
  8. Touoa

Öneri Kesinlikle izle dediğiniz dizi ve filmler?

Kesinlikle izle dediğiniz dizi ve filmleri söyler misiniz?
Top Bottom