Neler Yeni

Manavgat'ta büyük yangın!

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hiç bir fotoğrafta itfaiye aracı göremedim.
Ve zaten tatil yerlerine benziyor büyük ihtimal otel veya saray yapılır. (Fark ettiyseniz "(!)" koymadım.)
İtfaiye araçları geçiyor, şehir merkezinde nereye otel yapacaklar? Terör örgütlerinin işi bu. Şehir merkezine kadar geldi neredeyse, buraya otel yapamazlar isteseler de. Şunu belirteyim 3 tane uçak var sadece. Koskoca yangında "3" uçak...

1627561933745.png

Neyse... Irkçılık yapınca suçlu biz oluyoruz.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
İtfaiye araçları geçiyor, şehir merkezinde nereye otel yapacaklar? Terör örgütlerinin işi bu. Şehir merkezine kadar geldi neredeyse, buraya otel yapamazlar isteseler de. Şunu belirteyim 3 tane uçak var sadece. Koskoca yangında "3" uçak...
19 Tane de helikopter çalışıyor ve hala yakmaya devam ediyorlar , Manavgat'ta yaşıyorum. Kendilerine Ateşin çocukları diyorlar işte hala molotof atmaya devam ediyorlar , rüzgar var fena rüzgarı avantaja çevirdiler.

LahmatsuDcr

80+ Silver
19 Tane de helikopter çalışıyor ve hala yakmaya devam ediyorlar , Manavgat'ta yaşıyorum. Kendilerine Ateşin çocukları diyorlar işte hala molotof atmaya devam ediyorlar , rüzgar var fena rüzgarı avantaja çevirdiler.
Ben de Manavgat'ta yaşıyorum kardeşim. Türk Beleninin altındayım, yangın Doğuya sıçrarsa ilk yanan biz oluruz. "3" uçak da bir şeye yetmiyor, görüyoruz... Dünden beri yanıyor Manavgat'ım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yakalanan kişiler var terörist.
Onlar asılsız diye duydum. Facebook sayfalarındaki asılsız haberler işte. Adam sevmediği birinin fotosunu "kundakçı bu!" diye paylaşsa adamın hayatı biter. Ya da sevmediği birisinin plakasını...

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin

Onlar asılsız diye duydum. Facebook sayfalarındaki asılsız haberler işte. Adam sevmediği birinin fotosunu "kundakçı bu!" diye paylaşsa adamın hayatı biter. Ya da sevmediği birisinin plakasını...
Yok asılsız değil dostum, fotoğraftan bahsetmiyorum. Benim açımdan Manavgat olayı bir başlangıçtı, 5-10 kişi böyle bir şey planladı ve uyguladılar. Dün Manavgat'ı yaktılar şimdi başka şehirleri yakıyorlar birbirlerinden cesaret aldılar, cesaretlendiler. Burada hala yakmaya devam ediyorlar, sönmek bitmek bilmiyor.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bilerek yakıldı zaten, terör olayları. Çok büyük alanda yangın var şu an , 10 üstü helikopter 3 tane yangın uçağı çalışıyor.
Bende öyle düşünüyorum sanırım 41 yerde mi ne aynı anda yangın çıkmış.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Manavgat'ta ki yangın hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 ayrı yerde aynı anda yangın çıktı ve şu an Manavgat'ta güneş yok, gökyüzü komple duman dolu , kül yağıyor. Çok sayıda ev ve köy yandı, şu anlık 3 ölü var. Çok kötü durum gerçekten, farklı şehirlerde de yangın olayları var. Terör olayları yüksek ihtimal, yakalanan kişiler var terörist.
4 değil, 40 küsür yangın çıkarıldı 2 günde. PKK'dan başkası değil.

Excator23cm

80+ Gold
Ve zaten tatil yerlerine benziyor büyük ihtimal otel veya saray yapılır. (Fark ettiyseniz "(!)" koymadım.)
Otelle sarayla alakası yok teroristlerin işi farklı şehirlerde çıkıyor yangın adanada askeri alanda yangın çıkarmaya çalışan teroristler suçüstü yakalandı

Alıntıyı görüntüle

Irkçılık değil bu kişiye rahat rahat sövülürde bunlar düşşünme yetisini kullanamayan kişiler.Bir iki güne adresine baskın yaptığında ağlarlar

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Cahil cahil konuşmayın. Türkiye bu iktidar döneminde ağaçlandırma çalışmasında Avrupa birincisi ve dünya altıncısı olduk. 2015 yılında, dünyada 46. sıradaydık.

11 Kasım 2019'da, Çorum'da 303 bin 150 fidan dikilerek kırılan "1 saatte en fazla fidan dikme" rekoru Guinness yetkililerince tescillendi. Aynı gün 81 ilde 2023 noktada, yaklaşık 1 milyon kişi, 11 milyon fidanı 3 saatte toprakla buluşturdu.

Yangından sonra yeşillendirilen onlarca alan gösteririm sana... Siz de hâlâ otel deyip durursunuz...

Alıntıyı görüntüle

Irkçılık falan değil ama tüm Kürtleri böyle yaftalamak yanlış. Yoksa, bu Kürde özel "Senin ABV..." demen yanlış değil. Ayrıca, elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz. Sanki 20 tane uçak varda, sadece üçünü yolladık...

LahmatsuDcr

80+ Silver
Cahil cahil konuşmayın. Türkiye bu iktidar döneminde ağaçlandırma çalışmasında Avrupa birincisi ve dünya altıncısı olduk. 2015 yılında, dünyada 46. sıradaydık.

11 Kasım 2019'da, Çorum'da 303 bin 150 fidan dikilerek kırılan "1 saatte en fazla fidan dikme" rekoru Guinness yetkililerince tescillendi. Aynı gün 81 ilde 2023 noktada, yaklaşık 1 milyon kişi, 11 milyon fidanı 3 saatte toprakla buluşturdu.

Yangından sonra yeşillendirilen onlarca alan gösteririm sana... Siz de hâlâ otel deyip durursunuz...

Irkçılık falan değil ama tüm Kürtleri böyle yaftalamak yanlış. Yoksa, bu Kürde özel "Senin ABV..." demen yanlış değil. Ayrıca, elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz. Sanki 20 tane uçak varda, sadece üçünü yolladık...
Fazladan uçak var ama kullanılmıyor. Bu kadar büyük bir yangına "3" tane uçak mı var sadece? Anladım... Vegilerimi

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Fazladan uçak var ama kullanılmıyor. Bu kadar büyük bir yangına "3" tane uçak mı var sadece? Anladım... Vegilerimi
Vergilerinin gözünü seveyim, ne vergi varmış sizde 😁

Bakan cevapladı bunu, Sözcü gazetesi bile haber yaptı. 2019'da da aynı muhabbet olmuştu. Araştırırsan neden uçak kullanılmadığını ve söylendiği gibi fazla uçak olmadığını anlarsın. Elimizde ne varsa kullanıyor devlet, yangınlara çok hızlı müdahale ediyoruz. 2 gün içerisinde 48 yangın çıkarıldı, 41 tanesi büyümeden durdurulabildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,441
Üyeler
163,657
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom