Neler Yeni

Manavgat'ta büyük yangın!

bıraktım

80+ Bronze
Otel geliyor diyenler gelmeden manavgatli biri olarak söyleyebilirim ki otel yapilcak uerler değil tamamen terör olayı durum çok kötü her yer yanıyor bütün köyler yanicak bu gidişle yardım çok az afet bölgesi ilan edilmesi lazım Türkiye bu yangını sonduremez yurt dışından yardım lazım

LahmatsuDcr

80+ Silver
Vergilerinin gözünü seveyim, ne vergi varmış sizde 😁

Bakan cevapladı bunu, Sözcü gazetesi bile haber yaptı. 2019'da da aynı muhabbet olmuştu. Araştırırsan neden uçak kullanılmadığını ve söylendiği gibi fazla uçak olmadığını anlarsın. Elimizde ne varsa kullanıyor devlet, yangınlara çok hızlı müdahale ediyoruz. 2 gün içerisinde 48 yangın çıkarıldı, 41 tanesi büyümeden durdurulabildi.
Ben kendim yangın alanının dibinde oturuyorum ve hızlı müdahale edildiğini söyleyemem.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ben kendim yangın alanının dibinde oturuyorum ve hızlı müdahale edildiğini söyleyemem.
Şu an Antalya'da değilim, yangını da göremiyorum. Ama Hatay'daki yangına hızlıca müdahale edildiğini görmüştüm. Oraya neden edilmiyor?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Şu an Antalya'da değilim, yangını da göremiyorum. Ama Hatay'daki yangına hızlıca müdahale edildiğini görmüştüm. Oraya neden edilmiyor?
Bana değil, reise sor. Pardon reis Karadeniz'de gaz çıkarmakla meşgul...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bana değil, reise sor. Pardon reis Karadeniz'de gaz çıkarmakla meşgul...
Sende Muhittin Başkana sor, elindeki her şeyi seferber etmiyordur belki...

Doğalgaz çıkarımına bu kadar saçma bir argümanla karşı çıkmana şaşmıyorum. Yakıştığı gibi davranıyorsun.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Sende Muhittin Başkana sor, elindeki her şeyi seferber etmiyordur belki...

Doğalgaz çıkarımına bu kadar saçma bir argümanla karşı çıkmana şaşmıyorum. Yakıştığı gibi davranıyorsun.
Envanterde olanlar bunlar. İtfaiyeci amcam var, ona sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Irkçılık ile terörün bağlantısı ne ?
O konuya çok elleşmeyelim. Sonra ban yerim yine. Boş ver, bağlantısı yok diyelim.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İtfaiye araçları geçiyor, şehir merkezinde nereye otel yapacaklar? Terör örgütlerinin işi bu. Şehir merkezine kadar geldi neredeyse, buraya otel yapamazlar isteseler de. Şunu belirteyim 3 tane uçak var sadece. Koskoca yangında "3" uçak...

Alıntıyı görüntüle

Neyse... Irkçılık yapınca suçlu biz oluyoruz.
Hocam bunlar insan değil.İstediğinizi diyebilirsiniz ama bir millete yükleyemezsiniz.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hocam bunlar insan değil.İstediğinizi diyebilirsiniz ama bir millete yükleyemezsiniz.
Ben millete yüklemiyorum. Gündoğdu yanıyor cayır cayır 1 tane itfaiye arabası bile yok, öylece yanıyor. Hiçbir yardım yok... Böyle bir yangın için 3 tanecik uçak mı hazırlamış hükümet? Ne kadar da düşünceliler.

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Cidden otel alanı diyenler var yazık ya

siprex

80+
Manavgat'a 30 km ötedeyiz hava iki gündür yangından sanırım çok fena PC patlayacak nerdeyse sıcaktan.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Manavgat'a 30 km ötedeyiz hava iki gündür yangından sanırım çok fena PC patlayacak nerdeyse sıcaktan.
Evet öyle bir video gördüm ortam çok değişik bir hayvan suyun içinde kalmış öyle sıcaktan çıkamıyor yazmışlar.Allah yardımcınız olsun.

Top Bottom