Arama sonuçları: *

• Users: Wh897Xm
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Wh897Xm

Türkiyedeki mülteci sorunu

Defolsunlar artık
  2. Wh897Xm

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Kanka o tür şeylerle gerçekten ucuz ama kaliteli oyunlar yapılamıyor.Tavsiyem udemyden phyton ve C öğren.Onunla yapma amacında atmıştım kızgını.Açıklama yapmadım kusura bakma
  3. Wh897Xm

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Kanka imzadaki şey nasıl doluyor?
  4. Wh897Xm

Geldiğimiz duruma Çok Üzülüyorum

Önce namaz.
  5. Wh897Xm

Düt Düt Yolu Açın Dolar Fırlamaya Başladı

YA YETER YETER LAN biliyoz dolar artıyor bizde biliyoz lan yeter yeter açmayın şu konuyu lan yeter lan bir de düt dğt yazmış Bıktık ya siz köy horozumusunuz her dolar arttığında düt düt
  6. Wh897Xm

Dünyaya benzeyen gezegen

düşünsenize dolar 12 kuruş Almanya bizi harbi kıskanıyor oyunlar 40 tl felan
  7. Wh897Xm

DSÖ: Koronavirüs Aşısı Yıl Sonuna Kadar Hazır Olabilir!

Zannetmiyorum. Yeterli testleri yapılmadan piyasaya sürmeleri lazım
  8. Wh897Xm

İstanbul İçin Kuraklık Uyarısı!

İsraf yüzündendir. Bir de İmamoğlu(!)
  9. Wh897Xm

Erdoğan: Bu Hayatın Albenisine Kapanmayın!

Şu espriden bir bıkmadınız ya A..
  10. Wh897Xm

Erdoğan: Mümin Varlıkta Şımarmamalı Yoklukta Sabretmeli!

Zora girince herşeyi dine mümine bağlıyor.
  11. Wh897Xm

Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

devamnı cüneyt özdemirin kanalında devamı var.izle sonra düzenlersin. 1601970180 dakika 10 yaklaşık
  12. Wh897Xm

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

Pandemi yüzünden tasarruf için yapmışlardı bir anda ellerinde patladı İçişlerinin 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan etmesi gibi. Ben normal karşılıyorum. Ama sonradan düzeltip düzeltmedikleri hakkında bir fikrim yok. Eğer düzeltmedilese özür dilerim haklısın
  13. Wh897Xm

Adam iyiki tatil gitmiş yoksa laf edecek bir şey bulamayacaklardı. Bak istanbulda yaşamıyorum. İmamoğlunuda sevmem en son terörist cenazesine ve Ahmet kayanın mezarına gittiği için. Ama sen delilsiz konuşuyorsun. Deki adam şunu yapmadı de yapcam dedi yapmadı de inanayım.
  14. Wh897Xm

Ayrıca Cüneyt özdemşr ile olan röportajını izleyin o zaman gerçek TARAFSIZ Gazeteci görürsünüz. A haber Fox gibi satılık kuruluşların gazeteci(!) lerini değil
  15. Wh897Xm

İşte sorun bu adamın ne yaptığını ne yapmadığını söylemek yerine hakaret ediyorsun. Adam akıllı konuşmuyorsun. Adam 1-2 yılda hiç mi icraat yapmadı.
  16. Wh897Xm

Kutuplaşma sonucu olduğunu düşünüyorum. Partiler dostça yaşasa meclise kavga etmeseler sanki her belediye kendilerininmiş gibi ayrım yapmazlardı ama şimdi herkes düşman herkes farklı kutuplarda.
  17. Wh897Xm

Hekimler Ek Ödemelerini Alamadıkları İçin Protestolara Başladı!

Hayır bunu 1 2 vakıf yaptı zamanında bende o yüzden vakıflar yazdım genellemek amacı ile değildi.
  18. Wh897Xm

Ve ellerindeki parayla 40 erkek çocuğuna istismar eden vakıfları fonluyorlar
  19. Wh897Xm

İmamlara karşılaştıramayızki birisi Sağlık Bakanlığına biri Diyanete bağlı. Diyanet bu dönemde hiç bir ek harcaması olmaz isterse %200 bile zam yapar.Ama elindeki parayı sağlık bakanlığına aktarabilme gibi bir durum olsa ülkece sevap kasardık o iyi olurdu. 🙂
Top Bottom