Neler Yeni

Hekimler Ek Ödemelerini Alamadıkları İçin Protestolara Başladı!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Kanka salla ben adama düzgün kaynaklı bir link attım kendisi baksın görür zaten sağlık çalışanları öküz gibi bağırıp para verin la para! demeyeceklerine göre sakince protesto ediyorlar alkış ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık bakanı boşa demiyormuş 'Hakkınızı ödeyemeyiz' diye :D
Sağlık bakanı: Hakkınızı ödeyemeyiz
Çalışan insanlar: Ek ödemeleri yapın
Sağlık bakanı: Yok yok hakkınızı ödeyemeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan demeyeyim de inanmıyorum. Attıgınız kaynaklar önceden birçok yalan haber yapmış kaynaklar. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun. Ama umarım yalandır.
Bende öyle olmasını umuyorum şuan.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Yalan demeyeyim de inanmıyorum. Attıgınız kaynaklar önceden birçok yalan haber yapmış kaynaklar. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun. Ama umarım yalandır.
Var kanka ben de şuradan biliyorum Manisa'da kuzenim ambulans şöförü şaka gibi ekstra sadece 7 lira vermişler tavuk döner dürüm en ucuz 8 lira olmuş döner parası etmeyen bir para ve bu aylık bir para.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
İmamlara karşılaştıramayızki birisi Sağlık Bakanlığına biri Diyanete bağlı. Diyanet bu dönemde hiç bir ek harcaması olmaz isterse %200 bile zam yapar.Ama elindeki parayı sağlık bakanlığına aktarabilme gibi bir durum olsa ülkece sevap kasardık o iyi olurdu. 🙂

T.P.G.

80+ Titanium
Var kanka ben de şuradan biliyorum Manisa'da kuzenim ambulans şöförü şaka gibi ekstra sadece 7 lira vermişler tavuk döner dürüm en ucuz 8 lira olmuş döner parası etmeyen bir para ve bu aylık bir para.
Benimde bir tanıdığım var ambulans şoförü bir de ona sorayım.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
İmamlara karşılaştıramayızki birisi Sağlık Bakanlığına biri Diyanete bağlı. Diyanet bu dönemde hiç bir ek harcaması olmaz isterse %200 bile zam yapar.Ama elindeki parayı sağlık bakanlığına aktarabilme gibi bir durum olsa ülkece sevap kasardık o iyi olurdu. 🙂
Diyanetin bütçesini çok ve gereksiz buluyorum. Sağlık ve eğitime harcansa daha iyi bence.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Haklılar. Bir dakika benim 2 dayım doktor onlara sorarım ama şuan sabah sabah olmaz biraz bekleyeyim.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Haklılar. Bir dakika benim 2 dayım doktor onlara sorarım ama şuan sabah sabah olmaz biraz bekleyeyim.
Aynen bi sor. Onlar bir şey biliyorsa haber yalansa haber ver konuyu sileyim.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ki onlar başka bir şehirde çalışıyor aslında. Bu ek maaş olayı sadece bu iki hastane için olabilir. Ama bilemiyorum.
O zaman kesin bir bilgi elde edemeyiz.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ndeki hekimler, ek ödemelerini alamadıkları için protestolara başladı. Yaklaşık 100 hekim ek ödemelerin verilmesi ve çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle hastane içinde yürüyüş gerçekleştirdi.
Evet bu konu hakkında yorumlarınız nedir?
Benim tek diyeceğim şey imamlara %100 zam doktorlara %8-%16-%50 zam :) (Tutarı tam hatırlamadığım için 8-16-50 yazdım)
Haber kaynağı: https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sehir-hastanesindeki-hekimlerden-ek-odeme-protestosu-6067848/

kim olursan ol ne olduysa olsun sosyal mesafe nerede?

Ekler

• 2020-10-06_09-34-31.png
    2020-10-06_09-34-31.png
    818.1 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye