Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Hastanelerde Randevu Sorunu Çözülecek Mi?

Yeni Gözlük alacağım göz numaramı öğreneyim diye randevu almak istedim MHRS vermedi. Talep oluşturdum 20 gün önce yarın talep sürem de bitiyor hâlâ randevu vermiyor sistem.
  2. Yasin / EsquaReD

Bankalar Avans limitlerini Ve Kredi Avans limitlerini Kapattı

Kapatıldığını nerden kontrol ediyoruz garanti kullanıyorum
  3. Yasin / EsquaReD

İZMİR DEPREM OLDU!!!

Bu konuyu okurken bidaha oldu xd
  4. Yasin / EsquaReD

Ronaldo Galatasaray'da mı 😳

Türkiye ye anca tatile gelir
  5. Yasin / EsquaReD

Bir yıldır odaya kilitli çocuk

Çocuk camdan hiç yardım çığlığı falan atmamış mi la nasıl bir ev orası öyle Allah yardım etsin
  6. Yasin / EsquaReD

Mülteci Anketi (Proje)

suriyeliymiş afganıymış Ne varsa gitsin abi ben şahsen hiçbirini istemiyorum ülkemde. Kendi ülkesinde ki savaşı bırakıp kaçan bir insanlık karekterinden ne tür bir talep bekleyebiliriz ki? Yine de Türkiye insanlık yapıp kabul etti ama artık fazla olmaya başladılar ve hadlerini her anlamda aşıyorlar.
  7. Yasin / EsquaReD

Milli sporcudan insanlık dışı paylaşım

Sonuçta can anasını satiyim sevmesekte illet bulaşıcı bir hastalık ne kadar kinli olduğunu açık etti kendisine kötülük yaptı
  8. Yasin / EsquaReD

Öneri Dövizden ettiğim zarar ve gelicek sistemler !!

Bende 18den dolar aldım çok yüklü girmedim ama ellemiyorum takip edeceğim yükselip inmesini
  9. Yasin / EsquaReD

Depolarınızı Doldurun Akaryakıt a Zam Var.

Geçen hafta geldi zaten 20 kuruş falan nedir bu ya. Önceden ince ince 5 kuruş 6 kuruş zaman yaparlardı şimdi direkt kol gibi 30-40 kuruş sokuyorlar ya bu halkın hali ne olacak asgari ücret 10 bin olacak ki öyle rahata kavuşsun millet
  10. Yasin / EsquaReD

Akaryakıta 3 TL Zam Gelebilir

Bu nedir ya Türkiye gibi bir ülkenin ekonomisi bu kadar leş olamaz. Alım gücü zaten düşük insanlar ölmemek için yaşıyor resmen xd
  11. Yasin / EsquaReD

Şenol Güneş İstifa Etti!

Benim merak ettiğim şimdi kim veya kimler geçecek milli takım başına tamam şemolu gönderdik bitti değil mesele bu şekilde çözülmüyor at yenisini al mantığı var bu türk futbolunda
  12. Yasin / EsquaReD

OGM'ye Mayıs Ayında 60 Milyon 368 Bin Liraya 28 Makam Aracı Alınmış.

İş devlet yönetmekten çıktı kardeş 20 yıldır artık bunlar Devletin her zerresine çöreklenmeye başladılar. Ve Allah sonumuzu hayır etsin.
  13. Yasin / EsquaReD

Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?

Para kardeş. Para adama herşeyi yaptırır bunun da örneğini görüyoruz işte :)
  14. Yasin / EsquaReD

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te Halka Çay Dağıttı

Şuan TR de 31milyon kişi çalışıyor olarak gözüküyor. Hepsi asgari ücret alsa asgari ücretten 600tl vergi kesilse(Tam bilmiyorum vergi miktarını ortalama bu kadardır diye bunu aldım) 31Milyon TL X 600 TL= 18.600.000.000 TL yapıyor. Daha aklımızın almadığı yerlerden vergi ödüyoruz düşünün artık...
  15. Yasin / EsquaReD

AKP Genel Başkan Başdanışmanı Aktay: Suriyeliler giderse ekonomi çöker

Kardeşim suriyeliler gelmeden önce sanayicilerimiz nasıl çalışıyorlardı ya gözünüzü seveyim yok böyle bir şey. Suriyeliler ne zaman ülkemize girdiler o günden beri Türkiye doğrulamadı.
  16. Yasin / EsquaReD

AKP Genel Başkan Başdanışmanı Aktay: Suriyeliler giderse ekonomi çöker

Ne alaka la sebebini de söylemiş mi bari neden nasıl çöküyor ekonomi bu kadar kesin mi olm çıldırıyorum gene ya bırakın şu insanları
  17. Yasin / EsquaReD

Ümitcan Uygun tahliye edildi

Baassss amppuleee
  18. Yasin / EsquaReD

LİSELERDE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK!!

Din dersleri artacaksa imam hatiplerin farkı ne olacak.
  19. Yasin / EsquaReD

Inca Şans Çarkı Olayı

Agaaa beeee hayallere dalmıştım :d iyide 5 telefondan denedim hepsi üzgün surat çıktı 1 tane klavye çıktı bence göndermemek içindi bu
  20. Yasin / EsquaReD

Yarın kawga var nasıl savunucağım kendimi ?

O zaman rakibinin ellerini iyi yakalaman lazım direkt yumruk atıp yere yatırmaya çalışma.
Top Bottom