Neler Yeni

OGM'ye Mayıs Ayında 60 Milyon 368 Bin Liraya 28 Makam Aracı Alınmış.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yangında kullanılamayan THK uçaklarının 4 milyon dolarlık bakım maliyeti yani günümüz kuruyla 33 milyon 312 bin lira fazla ama 28 il müdürüne piyasa değeri 2 milyon 156 bin liralık Toyota Jeep hiç de fazla değil Bakan Pakdemirli'ye göre. Vergilerimizi dünya gözüyle göremeyeceğiz bunların araçları ve sarayları olmasa. Cebimden çıkan her kuruş haram olsun. Milyonlarca hayvanın, yanan ağaçların, evi yanan vatandaşların vebaline girip nasıl rahat uyuduklarını bana anlatabilir mi bunlara oy veren biri? Şunu da ekleyeyim şimdi. Rezilliği bir kere daha görün. Belediyeler iktidardan daha işlevli olmuş.
1628000720365.png

Son düzenleme:

Yavuz241

80+ Bronze
İtibardan tasarruf olmaz derlerken her şeyi bilerek söylemişler. Yangın sırasında yardım edecek uçakların tamir ücreti veya yenilerinin alınması onlara göre çok para iken saraya giden paralar sözde İTİBAR için hep.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtibardan tasarruf olmaz derlerken her şeyi bilerek söylemişler. Yangın sırasında yardım edecek uçakların tamir ücreti veya yenilerinin alınması onlara göre çok para iken saraya giden paralar sözde İTİBAR için hep.
Onur ve gurur itibar için çok daha önemli şeyler keşke biri anlatsa onlara.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Oy veren kişilerin çoğu diğerlerinin daha kötü olduğunu düşünüyordur.Herkes biliyordur ki bütün partiler birbirinden kötü.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Fevkelade1i: O iş öyle değil

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oy veren kişilerin çoğu diğerlerinin daha kötü olduğunu düşünüyordur.Herkes biliyordur ki bütün partiler birbirinden kötü.
Olabilecek kötü her şey AKP'de varken AKP'ye vermek siyasi değil ahlaki bir tercihtir. Yolsuzluk haberlerinin erişim engeli haberlerine bile erişim engeli getiriyorlar. Fevkelade1i arkadaşımız da İmamoğlu ve Yavaş'ın IBAN hesaplarının bloke edilmesi için "kaçak göçek bir şey yapmıyorlarsa alın kontrol edin der insan" demişti. AKP'yi savunmaya çalışan herkes çelişkiye düşüyor çok gülüyorum çok.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Olabilecek kötü her şey AKP'de varken AKP'ye vermek siyasi değil ahlaki bir tercihtir. Yolsuzluk haberlerinin erişim engeli haberlerine bile erişim engeli getiriyorlar. Fevkelade1i arkadaşımız da İmamoğlu ve Yavaş'ın IBAN hesaplarının bloke edilmesi için "kaçak göçek bir şey yapmıyorlarsa alın kontrol edin der insan" demişti. AKP'yi savunmaya çalışan herkes çelişkiye düşüyor çok gülüyorum çok.
Haklısınız.Şuan ki iktidar ülkeyi padişah gibi yönetiyor sadece kendi istediği oluyor.Çok zeki biri aslında küçüksememek gerekir bu kadar zeki olmasa bu kadar senedir iktidarda kalamaz.Ülkemiz için iyi yaptığı şeylerde mutlaka vardır ama bence yaptığı kötü şeyler daha ağır basıyor.Fevkalade1'in dediği benim düşünceme göre de doğru eğer bir şey yoksa neden incelenmesine karşı çıkılsın ki.
(Hiçbir partiyi sevmiyor ve desteklemiyorum.)

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Haklısınız.Şuan ki iktidar ülkeyi padişah gibi yönetiyor sadece kendi istediği oluyor.Çok zeki biri aslında küçüksememek gerekir bu kadar zeki olmasa bu kadar senedir iktidarda kalamaz.Ülkemiz için iyi yaptığı şeylerde mutlaka vardır ama bence yaptığı kötü şeyler daha ağır basıyor.Fevkalade1'in dediği benim düşünceme göre de doğru eğer bir şey yoksa neden incelenmesine karşı çıkılsın ki.
(Hiçbir partiyi sevmiyor ve desteklemiyorum.)
İncelenmesine karşı çıkmamışlardı, şeffaflıkla yapılacağını söylemişlerdi ama izin alacaklarmış bakanımızdan hahahahah. Evet gerçekten zeki yoksa kim ülkeyi bu hale getirebilir ki?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
İş devlet yönetmekten çıktı kardeş 20 yıldır artık bunlar Devletin her zerresine çöreklenmeye başladılar. Ve Allah sonumuzu hayır etsin.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
İncelenmesine karşı çıkmamışlardı, şeffaflıkla yapılacağını söylemişlerdi ama izin alacaklarmış bakanımızdan hahahahah. Evet gerçekten zeki yoksa kim ülkeyi bu hale getirebilir ki?
Zekilikten kastım sizin düşündüğünüz gibi değildi

Top Bottom