Arama sonuçları: *

1. B

Dust2 Aktif Harita Havuzundan Kaldırıldı :(

Öyle tabii ki hocam. Şahsen ben de dust2 nin çekilmesine üzüldüm. Avantaj olarak vertigo dust2 ye göre ct-t olarak daha eşit. Sende artık vertigo izlersin bol bol. İyi akşamlar hocam
  2. B

Hocam bir harita sadece :shy: Bir harita biliyor olmamalıyız sanki :peepokalp:
  3. B

XP konusuna hakim değilim hocam ama rank atlayıp düşebiliyorsun. Sadece turnuvalarda oynanan haritaların biri olmayacak dust2. Uzun zamandır -mirage deniliyordu dust2 çıkınca insanlar şaşırdı.
  4. B

Hoca zaten başlıkta aktif harita havuzundan kaldırıldığı yaziyor
  5. B

Yok hocam kaldırmazlar. Oyuncu kitlesi zaten izin vermez. Alt sıralardaki takımlar büyük takımlara karşı Ancient pick liyordu, artık ancient + anubis pick'lerler. Büyük takımlar için BO1 ler çok sıkıntıya girecek gibi kısa süreliğine en azından.
  6. B

Laiklik ilkesi fiilen kalktı

MGK kararı ve gayet mantıklı çıkarım bunun neyi yanlış?
  7. B

Akıncı TİHA'nın Teslim Töreninde Erdoğan Akıncı TİHA'yı İmzaladı

Görüşüne saygı duyarım ama bu konu farklı. CHP nin Selçuk bayraktar ve t3 vakfına çok net iftiraları var. Bunu bilmeyen ya da görmek istemeyene CHP başa geçince devam ettire ek sanıyorlar.
  8. B

Dostum kişi değil bizzat İBB ve EKrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP kitlesi başı çekiyor. N'asıl siyaseti içine katmayalım. Bu adamlar başa geçince farklı bir şey mi olacak? Yine aynı pisliği yapacaklar. Ayrıca ihraç edilen mallar ve yatırımlarda da önü kesilecek. Sağ ve sol hiç bir zaman bir...
  9. B

CHP ile mi :D Yav adamı karaladılar o kadar. Kaç tane bildiri yayınladı kamuoyuna. Bu kadar kör olamazsınız bence.
  10. B

Süleyman Soylu'nun Böyle Bir Açıklama Yapmış Olma Olasılığı Nedir?

İroni yaptım cnm buna bende inanmadım 🧐
  11. B

Sen inanmadın mı 🤨
  12. B

Bende AKP'liyim ama böyle savunma görmedim.
  13. B

Brüksel Görüşmesinden Sonra Dolar Sert Düşebilir

Bir şey içiyor bunlar ben çözdüm oraya kadar ama ne içiyorlar çözemedim. Keşke bende böyle olabilsem. Kafa rahat 1623089670 Buyrun ben baltazar kiminle görüşüyorum
  14. B

Evet evet kuzey ırak'a kürdistan kurduk. Kanıt nerde. başçavuşun eşeği. Chp'nin Hdp ile yaptığı taslağa verdiği bakanlığa bakıyorsun. Ayy ne tatliş şey. Gözünüz kör olmuş sizin
  15. B

Evet evet CHP'nin anayasa taslağına boş gözle bakmaya devam
  16. B

Arada Kürdistan 'ı da kursunlar tam olsun. Vallahi ne içiyorsunuz anlamadım.
  17. B

Muhtemel İstanbul Depremi ve İBB'nin Deprem Bütçesi!

Ama öyle demeyin
  18. B

Kanal istanbul nedir ? ne işe yaricak ? neden yapılıyor ?

Bende bir artı ekleyeyim. Bir videoda gördüm. Çok zekice bir çıkarım, Erdoğan Havaalanları ve kanal istanbul ile İstanbul'un belirli yerlerine sivil halkı yığarak savaş anlarında ordu düşerse sivil halkın şehirde daha iyi tutunmasını sağlamak için askeri bir hamle yapmak istemiş olabilir. Çok...
  19. B

Bunun kanalla ilgisi yok ki dostum. Bu tamamen apayrı ve ciddi bir sorun.
  20. B

Dostum zaten yerel hastaneler ve itfaiyeler deprem anında yerel bölgelerine intikal ediyorlar. Diğer illerden gelen yardımlarda anlık aksama olur sadece ki 6 köprü yapılacak en az. Merak etmeyin bunun planları zaten yapılır. Gerek İBB gerek devlet depremleri simüle ediyorlar.
Top Bottom