İyi gelişmelerden biri .
CHP ile miBayraktar açık açık gezip yeni hükümetle yeni projeler tartışacak, adam gerçekten ülkenin istikbali için uğraşıyor çünkü.
Siyaset kafasıyla devlet adamı kafası farklıdır.CHP ile miYav adamı karaladılar o kadar. Kaç tane bildiri yayınladı kamuoyuna. Bu kadar kör olamazsınız bence.
Dostum kişi değil bizzat İBB ve EKrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP kitlesi başı çekiyor. N'asıl siyaseti içine katmayalım. Bu adamlar başa geçince farklı bir şey mi olacak? Yine aynı pisliği yapacaklar. Ayrıca ihraç edilen mallar ve yatırımlarda da önü kesilecek. Sağ ve sol hiç bir zaman bir araya gelmedi.Siyaset kafasıyla devlet adamı kafası farklıdır.
Siyasette anlık olarak fikirlerini belirtebilirler ancak olay devlet anlayışına geldiğinde muhalefetin dahi onayını almış, başarılı bir adamı hiç etmezler.
Siyasetçiler bir konu ya da kişi üzerinde hiç farklı beyanlarda bulunmamış gibi davranmak körlük bence.
Ne sağcıda iş var ne solcudaDostum kişi değil bizzat İBB ve EKrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP kitlesi başı çekiyor. N'asıl siyaseti içine katmayalım. Bu adamlar başa geçince farklı bir şey mi olacak? Yine aynı pisliği yapacaklar. Ayrıca ihraç edilen mallar ve yatırımlarda da önü kesilecek. Sağ ve sol hiç bir zaman bir araya gelmedi.
Görüşüne saygı duyarım ama bu konu farklı. CHP nin Selçuk bayraktar ve t3 vakfına çok net iftiraları var. Bunu bilmeyen ya da görmek istemeyene CHP başa geçince devam ettire ek sanıyorlar.Ne sağcıda iş var ne solcuda
Sağcı baştaysa ekonomi kötü savunma iyi
Solcu baştaysa ekonomi eh işte düzelir biraz ama savunma çok kötü olur ilk savaşta türkiye gider ama ampulü desteklemiyorum tabii ki de ama 6 oku da savunmuyorum o başa geçse ülke daha kötü olur ama şuanki cumhurbaşkanı ile de anca bu kadar oluyor adam sadece savunmaya önem veriyor ve tabi ki de DİN KARDEŞLERİMİZE din kardeşiymiş bide "adamlar bizden 100 yıl geride bizim kızım prensesim dşye baktığımız çocuğa adamlar ksrısı olacak gözüyle bakıyor" (bu söz alıntıdır)
Yeni hükümet?Seçimden sonra Bayraktar dışında hepsi ülkeden kaçacak ya da gizlenecek.
Bayraktar açık açık gezip yeni hükümetle yeni projeler tartışacak, adam gerçekten ülkenin istikbali için uğraşıyor çünkü.
Hocam ilkokul düzeyinde bir Türkçe ile dahi yazamamışsınız yazdıklarınızı. Lütfen biraz noktalama işaretlerine özen gösterin ki ne anlatmak istediğinizi 50 sefer okuduktan sonra anlamayalım...Ne sağcıda iş var ne solcuda
Sağcı baştaysa ekonomi kötü savunma iyi
Solcu baştaysa ekonomi eh işte düzelir biraz ama savunma çok kötü olur ilk savaşta türkiye gider ama ampulü desteklemiyorum tabii ki de ama 6 oku da savunmuyorum o başa geçse ülke daha kötü olur ama şuanki cumhurbaşkanı ile de anca bu kadar oluyor adam sadece savunmaya önem veriyor ve tabi ki de DİN KARDEŞLERİMİZE din kardeşiymiş bide "adamlar bizden 100 yıl geride bizim kızım prensesim dşye baktığımız çocuğa adamlar ksrısı olacak gözüyle bakıyor" (bu söz alıntıdır)