Neler Yeni

Akıncı TİHA'nın Teslim Töreninde Erdoğan Akıncı TİHA'yı İmzaladı

Avolay

80+ Gold
Seçimden sonra Bayraktar dışında hepsi ülkeden kaçacak ya da gizlenecek.

Bayraktar açık açık gezip yeni hükümetle yeni projeler tartışacak, adam gerçekten ülkenin istikbali için uğraşıyor çünkü.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bayraktar açık açık gezip yeni hükümetle yeni projeler tartışacak, adam gerçekten ülkenin istikbali için uğraşıyor çünkü.
CHP ile mi :D Yav adamı karaladılar o kadar. Kaç tane bildiri yayınladı kamuoyuna. Bu kadar kör olamazsınız bence.

Avolay

80+ Gold
CHP ile mi :D Yav adamı karaladılar o kadar. Kaç tane bildiri yayınladı kamuoyuna. Bu kadar kör olamazsınız bence.
Siyaset kafasıyla devlet adamı kafası farklıdır.
Siyasette anlık olarak fikirlerini belirtebilirler ancak olay devlet anlayışına geldiğinde muhalefetin dahi onayını almış, başarılı bir adamı hiç etmezler.

Siyasetçiler bir konu ya da kişi üzerinde hiç farklı beyanlarda bulunmamış gibi davranmak körlük bence :).

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Siyaset kafasıyla devlet adamı kafası farklıdır.
Siyasette anlık olarak fikirlerini belirtebilirler ancak olay devlet anlayışına geldiğinde muhalefetin dahi onayını almış, başarılı bir adamı hiç etmezler.

Siyasetçiler bir konu ya da kişi üzerinde hiç farklı beyanlarda bulunmamış gibi davranmak körlük bence :).
Dostum kişi değil bizzat İBB ve EKrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP kitlesi başı çekiyor. N'asıl siyaseti içine katmayalım. Bu adamlar başa geçince farklı bir şey mi olacak? Yine aynı pisliği yapacaklar. Ayrıca ihraç edilen mallar ve yatırımlarda da önü kesilecek. Sağ ve sol hiç bir zaman bir araya gelmedi.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Selçuk Bayraktar ❤️ İdolüm

Atyxah

80+ Silver
Dostum kişi değil bizzat İBB ve EKrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP kitlesi başı çekiyor. N'asıl siyaseti içine katmayalım. Bu adamlar başa geçince farklı bir şey mi olacak? Yine aynı pisliği yapacaklar. Ayrıca ihraç edilen mallar ve yatırımlarda da önü kesilecek. Sağ ve sol hiç bir zaman bir araya gelmedi.
Ne sağcıda iş var ne solcuda

Sağcı baştaysa ekonomi kötü savunma iyi

Solcu baştaysa ekonomi eh işte düzelir biraz ama savunma çok kötü olur ilk savaşta türkiye gider ama ampulü desteklemiyorum tabii ki de ama 6 oku da savunmuyorum o başa geçse ülke daha kötü olur ama şuanki cumhurbaşkanı ile de anca bu kadar oluyor adam sadece savunmaya önem veriyor ve tabi ki de DİN KARDEŞLERİMİZE din kardeşiymiş bide "adamlar bizden 100 yıl geride bizim kızım prensesim dşye baktığımız çocuğa adamlar ksrısı olacak gözüyle bakıyor" (bu söz alıntıdır)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Solcu baştaysa ekonomi eh işte düzelir biraz ama savunma çok kötü olur ilk savaşta türkiye gider ama ampulü desteklemiyorum tabii ki de ama 6 oku da savunmuyorum o başa geçse ülke daha kötü olur ama şuanki cumhurbaşkanı ile de anca bu kadar oluyor adam sadece savunmaya önem veriyor ve tabi ki de DİN KARDEŞLERİMİZE din kardeşiymiş bide "adamlar bizden 100 yıl geride bizim kızım prensesim dşye baktığımız çocuğa adamlar ksrısı olacak gözüyle bakıyor" (bu söz alıntıdır)
Görüşüne saygı duyarım ama bu konu farklı. CHP nin Selçuk bayraktar ve t3 vakfına çok net iftiraları var. Bunu bilmeyen ya da görmek istemeyene CHP başa geçince devam ettire ek sanıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Seçimden sonra Bayraktar dışında hepsi ülkeden kaçacak ya da gizlenecek.

Yeni hükümet? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ilkokul düzeyinde bir Türkçe ile dahi yazamamışsınız yazdıklarınızı. Lütfen biraz noktalama işaretlerine özen gösterin ki ne anlatmak istediğinizi 50 sefer okuduktan sonra anlamayalım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,720
Üyeler
168,183
Son üye
Ardshka
Top Bottom