Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

#SONDAKİKA | DİSCORD Türkiye'de resmen kapatıldı!

İnşallah hocam inşallah bekliyoruz hayırlısıyla
  2. bosbelesbiri

Evet haklısınız suçlulara ağır yaptırım olmadığı sürece bu düzen böyle gidecek...
  3. bosbelesbiri

#SONDAKİKA | Discord, Türkiye Cumhuriyetinin yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle ülkemizde yasaklandı. Ne düşünüyorsunuz? 1728428945 Konu açılmış görmedim kusura bakmayın kapatabilirsiniz :)
  4. bosbelesbiri

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!!!

Az önce belki açıklanmıştır diye baktım ve sonuçlar açıklanmış. https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=9917
  5. bosbelesbiri

Eylemciler polis barikatlarına saldırıyor🚨

En öndekilerin birçoğu maskeli beş para etmez insanlar oraya ne için gittikleri de belli zaten e bişey demek de düşmüyor bize olay ortada şu durumda bile polisin hiçbir müdahaleye yetkisi yoksa daha ne denir ki 1714567309 Evet her yıl aynı olaylar belirli günlerde ortaya çıkan aynı partiler...
  6. bosbelesbiri

Olay 1 mayıs için taksimde vs yürümeye izin verilmediği için sanırım sabah saatlerinde taksim ve kemerde çok sayıda polis görevlendirilmişti.
  7. bosbelesbiri

Bence hepsini güzelce paketlemeleri lazım diye düşünüyorum şahsi fikrimce böyle yobazca bi saldırı olamaz.
  8. bosbelesbiri

Son dakika: İsrail İran'a saldırı başlattı! İran'da patlamalar duyuluyor

Her yerde parmakları var zaten şaşırtmıyor artık
  9. bosbelesbiri

Son dakika: İsrail İran'a saldırı başlattı! İran'da patlamalar duyuluyor

Sizce durum ne olur eğer geçen gün ki gibi hemen bitmezse olaylar büyürse ülkemizin konumu vs ne durumda olur? Bence olaylar daha patlat vericek gibi tiyatro vs diyenler oluyor ancak ortada kaşınan bi ülke var gibi iki tarafta aynı şekilde.Umarım ama şu lanet devletin(İsrail'in) yıkıldığı günü...
  10. bosbelesbiri

İRANDAN İSRAİLE İHA SALDIRSI

Durdu diye biliyorum 1 saat oldu nerdeyse açıklama yaptı
  11. bosbelesbiri

Youtube Premium' a Zam!

Bi bu vardı sabah arkadaşlarla konuşmuştuk daha papara ile 7-8 tl ye ucuz ve mükemmel bir hizmet diye konuşmaz olaydım🤓🤓 1666300912 60
Top Bottom