Arama sonuçları: *

• Users: cici
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cici

Atatürk'e hakaret eden kişileri nasıl cezalandıracağız?

hakaret kimseye zarar vermiyor düşünce ve ifade özgürlüğü.
  2. cici

🔥 Meksika'da ki Hz. İsa heykeli yıkıldı 🔥

baya küçükken bu heykeli allah sanıyordum
  3. cici

ABD'ye kaçak yollardan giren Türkler video paylaşmaya devam ediyor

yakalanırlar inş buradaki afganlardan farkları yok
  4. cici

1.2 Milyar TL Dolandırdılar!

kaynak var mı
  5. cici

Arkadaşlar YKS NASIL GEÇTİ ?

1+1 falan mı sordular o nasıl bir seviye geçen seneki sınav ilkokul seviyesiydi en azından matematiği.
  6. cici

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

hcm cok mu samanyolu izledin.
  7. cici

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

şimdi bunu gören kadınlar ne biçim kuduruyorlardır şimdi "şunu bunu yaparsan bir yerimi veririm, gösteririm" vs. gibi iğrenç alçak rezil pislik ahlaksız şeyler söyleyen ucubeler sürtükler varsa çevrenizde veya gördüğünüz vs. bu libido zehirlenmesi yaşayan hastalıklı tiplerin bunda katkısı çok aşırı.
  8. cici

Ülke batmaya mı gidiyor?

dış miğraklar bizi kıskanıo bizim reisimiz dünya lideri herkes ona asık bir halkı ona hain haw haw haw
  9. cici

Suriyeli biri Fransa'daki parkta 6 küçük çocuğa bıçaklı saldırı gerçekleştirdi

olur öyle şeyler ama onlar yine de müslüman gavur kesiyorlar haw haw ;)
  10. cici

Türkiye'de OnlyFans'a erişim engeli getirildi

Bu forum eli 24 saat çükünde ateşli arzu patlamaları yaşayan ateşi başında sapkın ergenler kaynıyor bir kez daha anlamış olduk
  11. cici

Türkiye'de OnlyFans'a erişim engeli getirildi

tiktokun ne zararını gördünüz sizlerin keşfeti sakattır o zaman tüm sosyal medya uygulamaları yasaklansın.
  12. cici

Onlyfans'in Türkiye'de yasaklanması için CİMER'e şikayet kampanyası başlatıldı

hcm bunun genelde ters etki ettiği de oluyor :o. bazıları artık kudurmuşluktan çıldırmışlıktan iradelerini kaybedecek seviyeye ve genel ahlaksız davranışları vs. normalleştirdikleri hayatlarının bir parçası ettikleri oluyor fakat çevredeki insanlar genel olarak onlar gibi olmayınca ortaya iğrenç...
  13. cici

Onlyfans'in Türkiye'de yasaklanması için CİMER'e şikayet kampanyası başlatıldı

Yasaklanmasının veya yasaklanmamasının bence bir olayı yok bir şeyi değiştirmiyor. Ahlaksızlık meyilli insanlar her türlü gider bir yolunu bulurlar yeni yollar oluştururlar. Alan insan kendini sanki satın aldım artık bir üst basamaktayım ehuehue kafası içerisinde iken satan ise kolay yoldan para...
  14. cici

Geert Wilders: Kemalizmin laik Türkiyesini vahşice katlettiler

sözde dindar, hoca, dinci bilmem ne diye anılanlar bu adamdan daha fazla din düşmanı ve içten yok etmeye çalışıyorlar.
  15. cici

AKP'li belediye cami yıktı yurttaş sinirlendi

seçimden sonrayı beklemisler 🥰
  16. cici

AKP'li belediye cami yıktı yurttaş sinirlendi

hcm böyle güzel haberleri paylaşın bizimle hcm çok hossss 🥰🥰🥰
  17. cici

AKP Ve CHP PKK İş Birliği

ALRGKRHGSRBSREKJGBQOREGBAŞSDFGBŞKLDFBGEJRWGOREBJŞLETBHOŞJSBETŞLJB
  18. cici

Herkes 2. turda ailesinin atacağı kişiye oy atsın. Bakalım nasıl sonuç çıkacak?

1684595912 yemez bunlar hcm dfolgjnsşsdb kopkoyu partizanlar sandığı kırıp zarfı zorla açabilirler bile tapıyorlar adama allaha bu kadar tapmıyorlardır geçmişte ne yaşadıysalar.
Top Bottom