Sınav sonucu:Evet geçen seneye göre daha kolay geldi bana da.
1+1 falan mı sordular o nasıl bir seviye geçen seneki sınav ilkokul seviyesiydi en azından matematiği.Evet geçen seneye göre daha kolay geldi bana da.
Hayırduygularımla başlayan soru var mıydı aklıma takıldı arkadaşlar @EmreE
Geçen seneye göre zordu hocam. Geçen sene 85 Tyt yapmıştım bu 70 gelse iyi1+1 falan mı sordular o nasıl bir seviye geçen seneki sınav ilkokul seviyesiydi en azından matematiği.
harbi millet kolaydı fln diyordu da tamamen ego kasıyorlar geçen senenin matı daha kolaydı matta küme sorusu çok uğraştırdı beni barış ve burak arasında kaldımHayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolay olabilir ancak kesinlikle süre yetişmedi. 30dk da 21 mat zor çözdüm sınavın çoğu türkçeye ve felsefeye gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen seneye göre zordu hocam. Geçen sene 85 Tyt yapmıştım bu 70 gelse iyi
Ben d yaptım. 2 saat düşündüm barış mı burak mı diye sonra d yapıp geçtim burak daha mantıklı geldiharbi millet kolaydı fln diyordu da tamamen ego kasıyorlar geçen senenin matı daha kolaydı matta küme sorusu çok uğraştırdı beni barış ve burak arasında kaldım
Türkçenin Allah belasını versin o leyla mecnun sorusunada fakir baykurtuna da saçma sapan felsefe sorularına daBirçok kişinin emek vererek hazırlandığı sınav olan YKS nasıl geçti neler yaptınız ?
Benim geçen seneden çok çok daha iyi geçtiğini düşünüyorum.
Umarım herkes emeğinin karşılığını alır..
Hayırlısı olsun.
Harbi ya o fakir baykurtlu soru saçmaydıTürkçenin Allah belasını versin o leyla mecnun sorusunada fakir baykurtuna da saçma sapan felsefe sorularına da